Valoda

Ja kas neizprotams.

Moderator: Moderātori

Post Reply
soony
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 8
Joined: 17 Jun 2011, 22:12

Valoda

Post by soony » 24 Mar 2012, 21:50

nu es esu novilcis no vienas majas lapas gamemode freeremo ka viņu var tulkot velviens jautājums

Kā var uzlikt serverim lai kads draugs var ienākt serverī ???

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Valoda

Post by [NF]Magnifico » 26 Mar 2012, 13:33

Principā kā iesākumam tulkot tu vari visus SendClientMessage(playerid,krāsa,"texts"); varbūt sākumā tikai to tekstu tulko, bet ievēro to ka arī pēdiņām jāpaliek.
Lai draugs var nākt spēlēt, tev ir jāuzzin sava IP adrese. To vari noskaidrot -http://www.whatismyip.com/ Ja tev ir rūteris, vai LMT internets, tad tas jau būs mazliet sarežģītāk...

User avatar
ExoDe
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 24
Joined: 03 Dec 2010, 18:35
Location: black majas

Re: Valoda

Post by ExoDe » 05 May 2012, 11:18

Ja tev ir Lattelecom, IZZI vai Baltcom, tad tev japiesledz dators ir pie rutera... Ja tu palaidisi savu serveri cauri ruteri tad nestradas, jo stradas tikai tad kad bus pieslegts pie realas IP adresses.
Image

Post Reply