Vajag nelielu help ar skriptu

Ja kas neizprotams.

Moderator: Moderātori

Post Reply
Dembelis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 30
Joined: 29 Jul 2012, 15:46

Vajag nelielu help ar skriptu

Post by Dembelis » 01 Aug 2012, 12:36

tatad sveiki es atradu nelielu piemeru un tad pec ta izveidoju mazu skriptu
Tas ir lai atvertu visas durvis auto


Skripts izsktas sadi

Code: Select all

new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective;
    
public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) {
    if(strcmp("/hood", cmdtext, true, 10) == 0) {
        new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
        GetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);
        if(vid != INVALID_VEHICLE_ID) {
            if(bonnet == VEHICLE_PARAMS_ON) SetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, VEHICLE_PARAMS_OFF, boot, objective);
            else if(bonnet == VEHICLE_PARAMS_OFF) SetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, VEHICLE_PARAMS_ON, boot, objective);
        }
        return 1;
    }
    if(strcmp("/trunk", cmdtext, true, 10) == 0) {
        new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
        GetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);
        if(vid != INVALID_VEHICLE_ID) {
            if(boot == VEHICLE_PARAMS_ON) SetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, bonnet, VEHICLE_PARAMS_OFF, objective);
            else if(boot == VEHICLE_PARAMS_OFF) SetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, bonnet, VEHICLE_PARAMS_ON, objective);
        }
        return 1;
    }
    return 0;
}

Ja kads var palidzet salabot tad palidzat


sis man uzmet 2 erroru saistiba ar so skripta dalu if(vid != INVALID_VEHICLE_ID) {



Paldies jau ieprieks

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by [NF]Magnifico » 03 Aug 2012, 11:18

Parādi to erroru vispirms, man slinkums tur urbties iekšā un meklēt tavu kļūdu, ja nezinu vai vispār kļūda ir tajā skriptā!

Dembelis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 30
Joined: 29 Jul 2012, 15:46

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by Dembelis » 04 Aug 2012, 17:33

isak sakot man vajg ta vid vieta ko citu jo rada kaukadu meslu undefined vai kauka ta and sis ir vis skripts :D

User avatar
[OFF]katelmaisis
Censoņa
Censoņa
Posts: 255
Joined: 20 May 2009, 14:00

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by [OFF]katelmaisis » 04 Aug 2012, 19:24

Tu bez main() vispār viņu vari palaist?
Image

Dembelis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 30
Joined: 29 Jul 2012, 15:46

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by Dembelis » 04 Aug 2012, 21:14

tur jau ti3e sudi kad nevar pat palaist :D rada to suda erro ka neatpazist to vid
kas ir abas komadas sis

Code: Select all

 if(vid != INVALID_VEHICLE_ID) { 

User avatar
[OFF]katelmaisis
Censoņa
Censoņa
Posts: 255
Joined: 20 May 2009, 14:00

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by [OFF]katelmaisis » 05 Aug 2012, 16:44

Nuu, jo tu to "vid" nekur neesi definējis. Protams, ja tas tiešām ir viss kods.
Image

Dembelis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 30
Joined: 29 Jul 2012, 15:46

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by Dembelis » 05 Aug 2012, 17:39

maybe pateiksi ka to definet?:D vai ar ko aizstat?:D

Jo lieka spamosana te ir lieka :D un ko nozime definet es zinub bet saja gadijuma man te ir tuksa bilde ;D tur kur atradu pamacibu sim bullshitam nekas nebija minets par definesanu :D
Nu ja varat palidzet sakat

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by [NF]Magnifico » 05 Aug 2012, 22:16

Zem

Code: Select all

#include a_samp
iemet

Code: Select all

new vid;

Visticamāk erroram vajadzētu tikt izlabotam, ja šis mainīgais netiek citur izmantots. Jo cik es sapratu tad tev erroros rāda "undefined symbol "vid"" vai ne?

User avatar
[OFF]katelmaisis
Censoņa
Censoņa
Posts: 255
Joined: 20 May 2009, 14:00

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by [OFF]katelmaisis » 06 Aug 2012, 14:39

new viņu nedefinē. Mainīgais tiek tikai izveidot. Domājams, ka tajā viņa kodā tas mainīgais vienmēr bus nekas. Vienkārši nevar salīdzināt lietas, kuras ir nekas.
Image

Dembelis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 30
Joined: 29 Jul 2012, 15:46

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by Dembelis » 06 Aug 2012, 16:44

tiesi rada undefined symbol :D

And vecit define jau savadak un es jau nezinu isti ko tur definet and ko tas vid vispar tur dara :D anyways laikam neviens nespes palidzet jatmet tas mesls ar roku

User avatar
[OFF]katelmaisis
Censoņa
Censoņa
Posts: 255
Joined: 20 May 2009, 14:00

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by [OFF]katelmaisis » 06 Aug 2012, 17:24

Tā tās lietas nenotiek. Ja tu pats nezini ko tev vajag, tad šeit palīdzību turpmāk nemaz vari necensties prasīt. Gluži mutē liet pilnīgi nav jēgas, jo saprašana tev ir ļoti tuvu 0.

Tā kā neapvainojies, bet tev tiešām šādi nevar palīdzēt.
Image

Dembelis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 30
Joined: 29 Jul 2012, 15:46

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by Dembelis » 06 Aug 2012, 17:31

Palidzet man var ja to megina darit jus jau nepalidzat jus kautko minat kas jau sen ir izmeginats un nedrabojas bet par to definesanu nebiju iedomajies :D tapec jau ari prasu ko man tur vajadzetu definet neprasu full skriptu labot bet tikai 3 vardus viena rinda :)

Anyway ja nevarat palidzet tad nepostojat lieki un ja tiesam neviens nevar palidzet sledzat ciet ir lietas uz kuram seit nevar atbildet.

Meklesu kadu citu pamacibu saistiba ar so komandu



edit
[OFF]katelmaisis wrote:Tu bez main() vispār viņu vari palaist?

Protams ka man fs sakuma ir main()

Galigs dornis jau ari neesu ;)



EDIT2 and liekas ka ari atradu kludu nesu izmeginajis bet man liekas ka to vid vajadzetu definet ka vehicleid ;D jo ka saisinajums tas ir vid :D

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by [NF]Magnifico » 06 Aug 2012, 23:30

Šķiet tu centies tēlot baigo skripteri, taču tev tas nesanāk!

Ja jau tu visus skriptus taisi pats, tad kāpēc neesi definējis mainīgo, un kā tu vispār kaut ko šādu varēji uztaisīt? Nedomāju ka skripteris, kurš tikko sācis kaut ko skriptot jau spētu uzcept carmenu komandu ar 2 cmd, kur nu vēl to lai šis objekts atvērtos un aizvērtos, atkarībā no esošās manipulācijas ar skriptu.

Tavai zināšanai - "vid" pārbauda to vai tu neesi kādā no aizliegtajām mašīnām.

Ja tev tiešam nav galīgi nekādas sajēgas par šito, un tiešām nevari pats izlabot, tad sazinies ar mani privāti, palīdzēšu kad atradīsies laiks tam!

User avatar
[OFF]katelmaisis
Censoņa
Censoņa
Posts: 255
Joined: 20 May 2009, 14:00

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by [OFF]katelmaisis » 07 Aug 2012, 10:26

Tad jau sanāk, ka tu esi sapinies savā kodā, kurš neiziet pat no ekrāna. Pietam -
new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
Tajā pašā laikā tu tālāk iepird mainīgo vid. Paliksim pie tā, ka tu esi kretīns un tomēr esi tuvu nullei. Es ārā, nemaz nevēlos pat palīdzēt. Viņš to vien dara kā raksta hu**u.
Image

Dembelis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 30
Joined: 29 Jul 2012, 15:46

Re: Vajag nelielu help ar skriptu

Post by Dembelis » 07 Aug 2012, 16:53

da labi magnifico netelo baigi kruto un neesu tiko sacis, esmu tikai tiko atsacis no jauna un daudzkas ari ir aizmirsies.

Anyway paldies jo kauko jau palidzejat

Post Reply