[SA:MP] 0.3 Servera Izveide

GTA un SA:MP daž ne dažādas pamācības.

Moderator: Moderātori

User avatar
TheDestiny
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 1
Joined: 03 Aug 2010, 09:25
Location: Tukums

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by TheDestiny » 06 Nov 2010, 09:33

Man ir problēma es visu izdariju takā bija teikts bet man rāda lūk šo (Retrieving info...) xx.xxx.xxx.xx:7777 spēlētāji 0/0 ping 0 man viņš rāda ka ir islēgts vai nepastāv tāds servers un ko es varu darīt lietas labā?? :(

User avatar
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 1698
Joined: 06 Feb 2010, 18:34

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by Shift » 06 Nov 2010, 09:46

Ieslēdz serveri ,un tad ej pieslēgties

MusicLife
Rakstnieks
Rakstnieks
Posts: 533
Joined: 02 Jan 2011, 09:05

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by MusicLife » 08 Feb 2011, 14:53

Man tāds jautājums kapēc man neiet seiveris es uzrakstu ip bet man radas ka nau vins ieslegts tad es spiezu lai ieslegtu seiveri bet man ta pat rada ka vins ir off kapec kads var pateikt!

User avatar
Sampo
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 103
Joined: 23 Oct 2010, 17:24

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by Sampo » 08 Feb 2011, 15:00

tev varbūt rūteris? ja jā, tad vaig korekcijas..
Image

User avatar
[DTK]Cepuminss
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 38
Joined: 08 Mar 2011, 19:51

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by [DTK]Cepuminss » 24 Jun 2011, 19:01

shit man neit parbaudiju vai ir porti vala vai ciet vini ir.Irzdas ciet bet man vajag tadu kas varetu man palidzet ar atversanu portu ?

User avatar
Crone
Censoņa
Censoņa
Posts: 247
Joined: 30 Oct 2010, 20:48
Location: Valka
Contact:

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by Crone » 25 Jun 2011, 13:57

.
Image

Tevocis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 4
Joined: 15 Dec 2011, 12:53

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by Tevocis » 16 Dec 2011, 17:31

sveiki lai visu so palaistu vajag ruteri?vai var ari bez?

User avatar
Skiller[DC]
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 13
Joined: 22 Jan 2012, 22:41
Location: Smiltene
Contact:

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by Skiller[DC] » 26 Jan 2012, 20:57

Man ir jautajums. Esmu dzirdeejis ka ja ir ruteris tad serveri nevar palais. Vai taa ir taisniiba?
Image

User avatar
Cannabis
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 65
Joined: 26 Oct 2010, 21:54

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by Cannabis » 26 Jan 2012, 21:32

jā tā ir taisnība,dēls.
Image

User avatar
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*
Posts: 2574
Joined: 03 Mar 2011, 11:38

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by Hustler_Believs » 26 Jan 2012, 21:33

[DTK]sKILERIS wrote:Man ir jautajums. Esmu dzirdeejis ka ja ir ruteris tad serveri nevar palais. Vai taa ir taisniiba?
Var palaist, vajag forwardot portus, ka tas aprakstits iepriekšējos postos.



@Scytt - Fail.
Image
GET REKT

[AoD]Deflowv6k
Rakstnieks
Rakstnieks
Posts: 556
Joined: 08 Jan 2009, 17:44

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by [AoD]Deflowv6k » 26 Jan 2012, 21:34

Nē tā nav taisnība. Vajag forwardot portus un vēl varbūt windows firewall vajag izslēgt.
man patīk biezpiens

User avatar
Skiller[DC]
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 13
Joined: 22 Jan 2012, 22:41
Location: Smiltene
Contact:

Re: [SA:MP] 0.3 Servera Izveide

Post by Skiller[DC] » 26 Jan 2012, 21:45

Krc man uz ruutera kastiites ir jasameklee nosaukums un jaatrod taja http://www.portforward.com
Image

Post Reply