[GTA SA] Kā nomainīt VINEWOOD sign'u

GTA un SA:MP daž ne dažādas pamācības.

Moderator: Moderātori

Post Reply

Mākat moddot GTA:SA ?

30
63%
15
31%
samp nespēlēju
3
6%
 
Total votes: 48

User avatar
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 1698
Joined: 06 Feb 2010, 18:34

[GTA SA] Kā nomainīt VINEWOOD sign'u

Post by Shift » 23 Mar 2010, 13:52

Kā nomainīt VINEWOOD sign'u

Vajadzīgās programmas uz faili
>IMG Tool -http://media.gtanet.com/gtagarage/files ... ool20.zipl
>Hollywood.zip -http://www.failiem.lv/down.php?i=fxjpwl ... dis323.zip

--------------------
Apraksts
Šis mods pārmaina uzrakstu VINEWOOD uz jebkādu citu uzrakstu

* FAR FAR AWAY No šreka-2Image
* HONDURASImage
* THE MOVIES no spēles "The Movies"Image
* BAY VIEW no spēles "Need For Speed: Underground 2"Image
* Orģinālā HOLLYWOOD zīmeImage

--------------------
INSTALĀCIJA
programm files > "gta sa" mape > models >gta3.img

1. Uztaisat kopiju failam gta3.img file

2. Atvert "gta3.img" arhīvu ar IMG Tool 2.0, atrast uz dzēst failus.
Vajag izdzēst šos failus:
mulhouslahills.txd
vinesign1_cunte.dff
lodvinesign1_cunte.dff
vinesign1_cunte01.dff

3. Izvilkt failus no hollywood.zip uz kadu mapi.

4.Pievienot izvilktos failus arhīvam "gta3.img"
"mulhouslahills.txd"
"vinesign1_cunte.dff"
"lodvinesign1_cunte.dff"
"vinesign1_cunte01.dff"
kad pabeidz pievienot failus aizver imgtool un sāc spēlēt.>>
--------------------
rudis323
Last edited by Shift on 12 Sep 2010, 13:42, edited 2 times in total.

User avatar
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers
Posts: 1952
Joined: 16 Jan 2009, 11:20
Location: Rīga/Sigulda

Re: [GTA SA] Kā nomainīt VINEWOOD sign'u

Post by ervuha[BoxG] » 23 Mar 2010, 15:36

Šitais ir kkas oriģināls xD btw, ja vēl boxg serveris stāvētu uz vecās sa-mp versijas, tad šito pat varētu iebāzt ar BoxG Lv uzrakstu, domāju ka izskatītos labi :D
▲▲▲

captive.
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 6
Joined: 17 Mar 2011, 20:23
Location: iz soliņa
Contact:

Re: [GTA SA] Kā nomainīt VINEWOOD sign'u

Post by captive. » 01 Apr 2011, 15:37

ervuha[BoxG] wrote:Šitais ir kkas oriģināls xD btw, ja vēl boxg serveris stāvētu uz vecās sa-mp versijas, tad šito pat varētu iebāzt ar BoxG Lv uzrakstu, domāju ka izskatītos labi :D
Kādēļ tagad nevar...?

Post Reply