[PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

GTA un SA:MP daž ne dažādas pamācības.

Moderator: Moderātori

Post Reply
User avatar
SiiPols
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 67
Joined: 10 Feb 2009, 13:42
Location: East Coast

[PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by SiiPols » 23 Oct 2010, 19:24

Nekas grūts.

1. Zem '#include ' liekat

Code: Select all

new baze;
new change;
2.Zem 'public OnGameModeInit()' liekam savu objektu kurš uz komandu ies uz augšu vai uz leju. Piemērs:

Code: Select all

public OnGameModeInit()
{
	baze = CreateObject(8417, -1120.810913, -1021.244568, 146.428848, 91.1002, 78.2087, 14.6104);
Pirm jūsu objekta jābut 'baze = '

3. Luk skripts kurš lāliek zem 'public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])'

Piemērs:

Code: Select all

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if(strcmp("/pgates", cmdtext, true, 6) == 0)
{
   new Nick[MAX_PLAYER_NAME];
   GetPlayerName(playerid, Nick, sizeof(Nick));
   if(strfind(Nick, "Tavs niks", true) != -1 || strfind(Nick, "Klana tags", true) != -1) {
      if(change == 0) {
         SendClientMessage(playerid, 0x33AA33AA,"Vārti atvērti.");
         MoveObject(baze, Nomainat uz sava objekta koordinātēm(X,Y,Z), 3); //vala
         change = 1;
      } else if(change == 1) {
         SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA,"Vārti aizvēri.");
         MoveObject(baze, Nomainat uz sava objekta koordinātēm(X,Y,Z), 3); //ciet
         change = 0;
      }
   }
   return 1;

}
return 0;
}
4.

Code: Select all

if(change == 0) {
         SendClientMessage(playerid, 0x33AA33AA,"Vārti atvērti.");
         MoveObject(baze, Nomainat uz sava objekta koordinātēm(X,Y,Z), 3); //vala
Z koordinātēm +10 ja gribat lai vāti iet uz augšu -10 ja gribat lai iet uz leju.

Piemērs:

Code: Select all

{
      if(change == 0) {
         SendClientMessage(playerid, 0x33AA33AA,"Vārti atvērti.");
         MoveObject(baze, -1120.810913, -1021.244568, 146.428848, 3); //vala
         change = 1;
      } else if(change == 1) {
         SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA,"Vārti aizvēri.");
         MoveObject(baze, -1120.810913, -1021.244568, 156.428848, 3); //ciet
         change = 0;
      }

Triplez

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by Triplez » 23 Oct 2010, 19:32

Liels paldies, kautkas no Stailera pamācības negāja, tāpēc izmantošu šito.

User avatar
Grindz[Vendetta]
Servera admins
Servera admins
Posts: 577
Joined: 18 Jan 2009, 11:19
Location: Rīga

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by Grindz[Vendetta] » 23 Oct 2010, 19:34

Šo te jau es zināju, bet Cepums tev (cool) ;)

User avatar
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 3892
Joined: 25 May 2008, 13:05
Location: Tepat.
Contact:

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by [AoD]Aleksis » 23 Oct 2010, 20:13

Jēga taisīt tādu pašu pamācību, ja tavā pat komanda ir tā pati, kas stailera?
Kā arī nav paskaidrots, kāpēc tieši +/-10. Kā precīzi noteikt z koordinātu, kas jādara ar mainīgo, vārtiem, komandu, ja grib likt vairākus vārtus, utt... Jo pagaidām šis nav nekas cits kā tikai fragments no stailera pamācības. Bet nu varbūt kādam ir slinkums skatīties stailera pamācību un var iztikt ar šo..
Image

User avatar
SiiPols
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 67
Joined: 10 Feb 2009, 13:42
Location: East Coast

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by SiiPols » 23 Oct 2010, 21:26

Nezināju ka kādam jau ir šāda pamācība.

Trool
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 28
Joined: 02 Feb 2012, 10:03
Location: Liepājā / Stochkolma :)
Contact:

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by Trool » 10 Feb 2012, 00:14

Es šitos pawn kodus nokopeju un man vis ok kad uzrakstīju
Lai atvērt vārtus man viņi no sākuma atveras ok bet pec tam pagriežas 250grados nez kpc bet šī pamācība nav ok bet man patik :) no sitas pamaCibas. Varēju ielikt savam bunkuram vārtus bet ciet nemāku aiztaisit :(
Trolis heh

User avatar
[SS]wl
Servera Foruma Mod
Servera Foruma Mod
Posts: 456
Joined: 19 May 2008, 12:39
Location: Rīga

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by [SS]wl » 10 Feb 2012, 22:00

Trool - kopš 0.3d ir iznācis jauns papildinājums(objektu rotācija)
MoveObject(baze, Nomainat uz sava objekta koordinātēm(X,Y,Z), 3,0,0,0); //vala
Vēl info šeit viewtopic.php?t=11522

User avatar
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*
Posts: 2574
Joined: 03 Mar 2011, 11:38

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by Hustler_Believs » 10 Feb 2012, 22:10

Tak paskaties uz pamacibas datumu, tad nebija 0.3D vel.. (doh)

Visi ''pro skripeteri'' sakusi teemas celt :DD :DD :DD
Image
GET REKT

Trool
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 28
Joined: 02 Feb 2012, 10:03
Location: Liepājā / Stochkolma :)
Contact:

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by Trool » 14 Feb 2012, 00:15

wl[TITNS]
Tenx Ļoti man palīdzēja wl[TITNS] ne mazām nezināju kad var tādā esy vaidā paldies liels

Heh paldies jums visiem vismaz varēšu taisīt bāzes ar vārtiem je

Heh :)
(cool)
Trolis heh

User avatar
hits
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 27
Joined: 17 Nov 2012, 12:26

Re: [PAWNO] Bāzes vārti kurus var atvērt ar komandu.

Post by hits » 09 Dec 2012, 13:21

Nu plds varesu bazes taisit :D
Image

Post Reply