[FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Gatavie pawn skripti atrodas šeit!

Moderator: Moderātori

User avatar
Shetch
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 107
Joined: 25 Oct 2010, 01:09
Location: Latvija,Valka

[FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Shetch » 13 Jun 2011, 06:28

Izveidoju mazu admina skriptu.

Kommandas:

Moderator: /freeze, /unfreeze, /mute, /unmute, /kick.
Administrator: Visas Mod'a kommandas plus, /ban, /jail, /unjail, /car, /get, /goto.
RCON: /setlevel
Vel ir /acmds lai apskatītu tava līmeņa komandas.

Info:

? Sākšu ar to ka šīs admina skripts iekļauj reģistrēšanās sistēmu.
? Skripts veidots ar Dini.inc palīdzību.
? Saglabājas spēlētāja admina levels.
? Jail, Mute kommandas strādā šādi: /jail [ID] [Laiks(sekundes)] [Iemesls], bet ja iemeslu neieraksta, parādīs "Nav ierakstīts".
? Ja kāds gribēs pievienošu lai saglabā naudu, punktus, utt...
? Šī ir tikai pirmā skripta versija, pagaidām neredz laiku cik jāgaida atrodoties cietumā. Vai arī uz mutes.

Instalācija:

1. Unzipo pašu failu.
2. Iemet mapi 'Admin' servera 'scriptfiles' mapē.
3. Iemet 'Admin.pwn' servera 'Filterscripts' mapē, un kompailo.
4. Iemet 'Dini.inc' un 'dudb.inc' failus servera 'Pawno > Include' mapē.
5. Viss, ej serverī, reģistrējies.
6. Ielogojies caur RCON. /rcon login [parole]
7. Uzliec sevi par adminu. /setlevel [ID] [Levels 1-2]

Changelog:
? Pievienota komanda '/setcash' - Uzstādi kāda naudu '/setcash [ID] [Summa]'
? Pievienota komanda '/get' - Atteleportē kādu pie sevis '/get [ID]'
? Pievienota komanda '/goto' - Teleportējies pie kāda '/goto [ID]'
? Pievienota komanda '/car' - Uzspavno sev jebkādu mašīnu '/car [Modelis] [Krāsa 1] [Krāsa 2]

Versija 0.1
DOWNLOAD Caur 'Easy-Share'
DOWNLOAD Caur 'Failiem.lv'
Versija 0.2
DOWNLOAD Caur 'Failiem.lv'



Visas kļūdas lūdzu rakstiet komentāros. Nekam nevajadzētu būt, jo iztestējis esmu katru komandu.
Last edited by Shetch on 19 Jun 2011, 14:08, edited 3 times in total.

Primary
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 34
Joined: 22 Apr 2011, 18:58
Location: Riga, Latvija

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Primary » 14 Jun 2011, 16:42

Izcils AS!

Tieshi shadu mekleju, nav lieku komandu, 10/10 :D
Es ir BANNED!

User avatar
LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks
Posts: 409
Joined: 13 Jun 2011, 19:41

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by LVcraft » 14 Jun 2011, 17:31

Cepums, tev, ka ustaisiji, es domāju daudziem noderēs, es ņemšu, šo, ka pa piemēru, kaut, ko paskatīšos, un meiģināšu pats sataisīt! Malacis! ;)

User avatar
Shetch
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 107
Joined: 25 Oct 2010, 01:09
Location: Latvija,Valka

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Shetch » 14 Jun 2011, 22:12

Paldies par atbalstu.

User avatar
makrilsv6k
Rakstnieks
Rakstnieks
Posts: 605
Joined: 23 Jul 2009, 01:23

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by makrilsv6k » 15 Jun 2011, 00:44

Vai skriptam ir dialoga register sistēma ?
Image

User avatar
Shetch
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 107
Joined: 25 Oct 2010, 01:09
Location: Latvija,Valka

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Shetch » 15 Jun 2011, 02:22

Nē, bet tā tiks pievienota nākamajā versijā pie kuras es tagad strādāju.

User avatar
Grindz[Vendetta]
Servera admins
Servera admins
Posts: 577
Joined: 18 Jan 2009, 11:19
Location: Rīga

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Grindz[Vendetta] » 15 Jun 2011, 07:29

Maziņš ieteikums, proti, ja realizēsi, tad varētu pie komandas "/freeze" pielikt klāt taimeri un iemeslu. Kā arī paša skripta komandā viņu izlabot uz:

/freeze [ID] [Time] [Reason]

Tāpat kā /jail, /mute komandām.

Maziņš ieteikums, ja varēsi šo izdarīt. :)

Primary
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 34
Joined: 22 Apr 2011, 18:58
Location: Riga, Latvija

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Primary » 15 Jun 2011, 17:28

Code: Select all

C:\Documents and Settings\Janis\Desktop\JKL\Serveri\SAMP\filterscripts\Admin.pwn(591) : error 021: symbol already defined: "strtok"
C:\Documents and Settings\Janis\Desktop\JKL\Serveri\SAMP\filterscripts\Admin.pwn(605) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small

Kompilejot :/ [/code]
Es ir BANNED!

User avatar
Shetch
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 107
Joined: 25 Oct 2010, 01:09
Location: Latvija,Valka

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Shetch » 15 Jun 2011, 19:22

Primary wrote:

Code: Select all

C:\Documents and Settings\Janis\Desktop\JKL\Serveri\SAMP\filterscripts\Admin.pwn(591) : error 021: symbol already defined: "strtok"
C:\Documents and Settings\Janis\Desktop\JKL\Serveri\SAMP\filterscripts\Admin.pwn(605) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small

Kompilejot :/ [/code]
Paskaties skripta apakšā. Tur vajadzētu būt tādai rindiņai:

Code: Select all

strtok(const string[], &index)
{
    new length = strlen(string);
    while ((index  ' ') && ((index - offset) < (sizeof(result) - 1)))
 	{
	result[index - offset] = string[index];
	index++;
  	}
  	result[index - offset] = EOS;
  	return result;
}
Izdzēs viņu. Ja tu saprastu angļu valodu, tu varētu to erroru izlabot pats.
Kompailers saka to ka tev tas 'strtok' jau ir ierakstīts. Tas varētu būt vai nu inklūdā vai arī pats esi čakarējies un ielicis skriptā.

------------------------------------------------------------------------------
Grindz[1337] wrote:Maziņš ieteikums, proti, ja realizēsi, tad varētu pie komandas "/freeze" pielikt klāt taimeri un iemeslu. Kā arī paša skripta komandā viņu izlabot uz:

/freeze [ID] [Time] [Reason]

Tāpat kā /jail, /mute komandām.

Maziņš ieteikums, ja varēsi šo izdarīt. :)
Protams es to varu izdarīt, bet pēc manām domām tas pilnīgi un galīgi nav vajadzīgs. '/freeze' komanda nav domāta kā soda veids. Tas ir vienkārši piemēram ja tu saņem reportu ka kāds air-breiko, tad vari to ID iefrīzot.

--------------------------------------------------------------------------

Man jums jautājums. Vai nākamajai versijas vajadzētu komandu '/goto' un '/get' ?

'/goto' - Teleportēties pie kāda spēlētāja: /goto [ID]
'/get' - Teleportēt kādu spēlētāju pie tevis: /get [ID]

Reimonds.
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 45
Joined: 02 Mar 2011, 17:24
Location: Mazpizdānija

...

Post by Reimonds. » 16 Jun 2011, 12:17

Eu? Tur ir tajā modā ir /givecash vai /setcash vai /cash vai /money vai,kautkas tamlīdzīgs?
Ja nav pievieno lūdzu. ;)
Last edited by Reimonds. on 16 Jun 2011, 12:20, edited 1 time in total.

User avatar
LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks
Posts: 409
Joined: 13 Jun 2011, 19:41

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by LVcraft » 16 Jun 2011, 12:19

'/goto' - Teleportēties pie kāda spēlētāja: /goto [ID]
'/get' - Teleportēt kādu spēlētāju pie tevis: /get [ID]
Es domāju, ka derēs tikai /get nu es tā vispār domāju, jo goto tad pārāk daudz tiks izmantota, tadvarēs visu laiku traucēt, admini, vai darīt, ko citu, bet protams, ja ir katīvs serveris. Iespējams citiem ir cits viedoklis, bet es domaju, ka pietiks ar /get

User avatar
[SS]wl
Servera Foruma Mod
Servera Foruma Mod
Posts: 456
Joined: 19 May 2008, 12:39
Location: Rīga

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by [SS]wl » 16 Jun 2011, 13:50

Pats neizmantošu, bet paldies, kādam noderēs.
Image

User avatar
Nezinamais.
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 27
Joined: 24 Mar 2011, 15:23

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Nezinamais. » 19 Jun 2011, 09:37

Ļoti labs adminscripts šitādu es arī vislaik meklēju. ;) ;)

______________________
Man jums jautājums. Vai nākamajai versijas vajadzētu komandu '/goto' un '/get' ?

'/goto' - Teleportēties pie kāda spēlētāja: /goto [ID]
'/get' - Teleportēt kādu spēlētāju pie tevis: /get [ID]


Vaidzētu.
________________________
Eu? Tur ir tajā modā ir /givecash vai /setcash vai /cash vai /money vai,kautkas tamlīdzīgs?
Ja nav pievieno lūdzu.
Vaidzētu /givecash
Image
Image

User avatar
Shetch
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 107
Joined: 25 Oct 2010, 01:09
Location: Latvija,Valka

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Shetch » 19 Jun 2011, 13:03

Jūs domājat '/givecash [ID] [Summa]'? Un to naudu iedot no savas naudas? Vai iedot vienkārši, piemērām '/setcash 0 99999999'.

User avatar
Nezinamais.
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 27
Joined: 24 Mar 2011, 15:23

Re: [FS] Shetch'a Admina FS. NOW v0.2

Post by Nezinamais. » 19 Jun 2011, 13:14

Nu jā /setcash...

Lūdzu nevari uztaisīt priekš manis /givecash komandu kad iedod no savas naudas spēlētājs.
Image
Image

Post Reply