Vortex FreeRoam vecais GM.

Gatavie pawn skripti atrodas šeit!

Moderator: Moderātori

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [NF]Magnifico » 13 Jul 2012, 10:37

Tātad, publicēju šeit Vortex FreeRoam veco GM, dēļ tā ka īpašnieks [AoD]Picha ļoti jaukus tekstiņus sarakstīja par mani, un arī citām agrāk esošajām lietām.

TOMĒR PĀRDOMĀJU NEDOŠU LINKUS

Skripti kā redzams nav viņu pašu kodēti, neviens taču nedefinē mainīgos angliski xD
Last edited by [NF]Magnifico on 15 Jul 2012, 18:22, edited 5 times in total.

User avatar
[SS]wl
Servera Foruma Mod
Servera Foruma Mod
Posts: 456
Joined: 19 May 2008, 12:39
Location: Rīga

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [SS]wl » 13 Jul 2012, 10:49

Ja nav paša veidoti, tad kā tad? Ja es skriptā rakstu angliski tas nozīmē, ka tas nav mans? (doh) Iespējams dažas lietas tur tiešām ir kopētas, administrācijas sistēma ir paša veidota un pilnveidota līdz galam.
Kāda vispār starpība vai skripts ir angliski vai latviski?
http://pastebin.com/s14R6pz7 šis ko tu iedevi man arī nav tavs, jo tas taču ir angliski

[AoD]Chuckie
Servera Foruma Mod
Servera Foruma Mod
Posts: 498
Joined: 25 Feb 2012, 09:57
Location: tepat

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [AoD]Chuckie » 13 Jul 2012, 10:52

Win32/Sality.NAJ virus :/
nauda kuces shnabis

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [NF]Magnifico » 13 Jul 2012, 10:54

Tak var redzēt... Lielākā daļa tur ir kopēta no kaut kurienes, skripti pilnīgi atšķirās, var redzēt ka nav pašu skriptots, nu varbūt kaut kas...

Code: Select all

if(strcmp(cmdtext, "/pweather", true) == 0)
    {
    	if(GetPlayerScore(playerid) >= 9)
    	{
            SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY,"/pweather [0-10]");
    	}
		else
		{
        	SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"KĻŪDA: Jums jāsasniedz 9.spēlētāja līmenis, lai izmantotu šo komandu!");
 		}
  		return 1;
    }
    if(strcmp(cmdtext, "/pweather 0", true) == 0)
    {
    	if(GetPlayerScore(playerid) >= 9)
    	{
			SetPlayerWeather(playerid, 0);
            SendClientMessage(playerid,COLOR_GREEN,"Jūsu laikapstākļi ir veiksmīgi nomainīti!");
    	}
		else
		{
        	SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"KĻŪDA: Jums jāsasniedz 9.spēlētāja līmenis, lai izmantotu šo komandu!");
 		}
  		return 1;
    }
    if(strcmp(cmdtext, "/pweather 1", true) == 0)
    {
    	if(GetPlayerScore(playerid) >= 9)
    	{
			SetPlayerWeather(playerid, 1);
            SendClientMessage(playerid,COLOR_GREEN,"Jūsu laikapstākļi ir veiksmīgi nomainīti!");
    	}
		else
		{
        	SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"KĻŪDA: Jums jāsasniedz 9.spēlētāja līmenis, lai izmantotu šo komandu!");
 		}
  		return 1;
    } 
Un tā līdz 10? xD vieglāk taču būtu ar strtok ne tā? Vai arī nemākat... xD

User avatar
[SS]wl
Servera Foruma Mod
Servera Foruma Mod
Posts: 456
Joined: 19 May 2008, 12:39
Location: Rīga

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [SS]wl » 13 Jul 2012, 10:56

Kuru tas intresē kā skripto? Tevi tas uztrauc? Kā māku tā skriptoju, neēsmu nekāds pedants kam visu vajaga kā tev. Jau jau kopēts tad parādi kur.

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [NF]Magnifico » 13 Jul 2012, 10:59

Ar strtok tas aizņem labi ja 10 rindiņas, tavs kods ar tām 10 komandām vismaz 200 rindiņas, tomēr zināmā mērā atšķirība ir. Mazāk darba - labāk.

Sameklēšu - ielikšu. |:)

EDIT: Ieliku pliku gm @ pastebin!

EDIT:

Code: Select all

if(strcmp(cmdtext, "/afon", true)==0)
	{
 		if(GetPlayerScore(playerid) >= 7)
   		{
	   		if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
	   		{
			Act[playerid] = 1;
			SendClientMessage(playerid,COLOR_GREEN,"^ Jūs veiksmīgi ieslēdzāt Anti-Fall!");
			return 1;
			}
	   		else
		   	{
	   			SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY,"KĻŪDA: Jūs nevariet izmantot šo komandu, jo neatrodaties transporta līdzeklī!");
	   		}
	    }
	    else
	    {
	    	SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "KĻŪDA: Jums jāsasniedz 7.spēlētāja līmenis, lai izmantotu šo komandu!");
	    }
	    return 1;
	}
	if(strcmp(cmdtext, "/afoff", true)==0)
	{
 		if(GetPlayerScore(playerid) >= 7)
   		{
	   		if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
	   		{
			SendClientMessage(playerid,COLOR_GREEN,"^ Jūs veiksmīgi izslēdzāt Anti-Fall!");
			Act[playerid] = 0;
			return 1;
			}
	   		else
		   	{
	   			SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY,"KĻŪDA: Jūs nevariet izmantot šo komandu, jo neatrodaties transporta līdzeklī!");
	   		}
	    }
	    else
	    {
	    	SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "KĻŪDA: Jums jāsasniedz 7.spēlētāja līmenis, lai izmantotu šo komandu!");
	    }
	    return 1;
	}
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=33245

1. skripts no sa-mp foruma... turpināt?

User avatar
[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 1174
Joined: 12 Aug 2009, 12:19
Location: Compton

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [AoD]Coyote » 13 Jul 2012, 11:41

so? tas ir vecs gm.
Last edited by [AoD]Coyote on 13 Jul 2012, 12:05, edited 4 times in total.

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [NF]Magnifico » 13 Jul 2012, 11:42

Paldies par jaukajiem lamuvārdiem, paralēli šim visam skriptoju ar, nedrīkst...?
Tici man ar šādu attieksmi daudz nepanāksi... ;)
Editot ir forši?
Image

User avatar
[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 1174
Joined: 12 Aug 2009, 12:19
Location: Compton

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [AoD]Coyote » 13 Jul 2012, 12:05

oiii, es arī zinu, kas ir photoshop.

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [NF]Magnifico » 13 Jul 2012, 12:08

Četras reizes labots... Noteikti, man ir ļoti liela vēlēšanās lietot ps, un pēc tam rakstīt mazliet nesakarīgu textu, tavam pēdējam editam. Protams, vainīgais noziegumā neatzīsies. Kā arī neviena argumenta no tavas puses, kas varētu mani nolikt...

User avatar
LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks
Posts: 409
Joined: 13 Jun 2011, 19:41

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by LVcraft » 13 Jul 2012, 13:30

njā paldies par vīrusu (doh)

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [NF]Magnifico » 13 Jul 2012, 14:09

Tas ka 1. failā ir vīruss tev tika arī pateikts pirms lejupielādēšanas...

Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 973
Joined: 04 Dec 2010, 20:11
Location: Astrālajā

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by Gredzens[777] » 13 Jul 2012, 14:40

Woodys[FTW] wrote:njā paldies par vīrusu (doh)
Augšā brīdina ka ir viruss, gribi kača gribi nē, pats vainīgs.
Image
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: ;)

User avatar
LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks
Posts: 409
Joined: 13 Jun 2011, 19:41

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by LVcraft » 13 Jul 2012, 15:26

Tiešām, nez kapēc kad es lādeju nekas par vīrusu netika minēts. (doh)

User avatar
[NF]Magnifico
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 09 Oct 2011, 02:17
Location: Cēsis
Contact:

Re: Vortex FreeRoam vecais GM.

Post by [NF]Magnifico » 13 Jul 2012, 15:28

Vienkārši ātrāk vēlējies gm, un tālājam tekstam vērību nepievērsi. xD
Lai nu kā, par to tika brīdināts pēc Chuckie posta!

Post Reply