Kādam kaut ko vajag?

Gatavie pawn skripti atrodas šeit!

Moderator: Moderātori

User avatar
Deliite[1337]
Gejs
Gejs
Posts: 3886
Joined: 11 Jun 2008, 10:48
Location: BoņaLanD

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by Deliite[1337] » 03 May 2010, 07:58

kaut ko normalu var jautat!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.

CreamPie
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 3
Joined: 08 May 2010, 15:58

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by CreamPie » 14 May 2010, 10:41

Swx es taisu rp serveri un gribu kad ieiet serveri var izveleties skinus. Es itka esmu visu uzlicis ka vajadzetu but bet neiet kad iet spele var izveleties vienu skinu. Kas tur varetu but pa vainu vai ko tur vajadzetu pielabot ?:)

User avatar
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa
Posts: 393
Joined: 12 Sep 2008, 14:05
Location: Pagrabs

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by blossom[eQ] » 14 May 2010, 14:50

Tev RP serverim nevajadzētu likt komandas (TEAMs)
izmanto un liec to pie OnGamemodeInIt
AddPlayerClass
18 beigušies brīdinājumi, 5 beigušies bani

CreamPie
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 3
Joined: 08 May 2010, 15:58

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by CreamPie » 14 May 2010, 18:07

Sanaca ;) Vienreiz sita meginaju bet man negaja bet tagad gaja :D

CreamPie
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 3
Joined: 08 May 2010, 15:58

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by CreamPie » 14 May 2010, 18:18

un vēlkas ja nav grūti.Es zinu daudz teiks ka tas ir vienkārši.Lūgums sekojoš.Varētu uztaisīt scriptu labākā gadījumā, slīktākā parādītu kā tas ir jādara :d.Tātad es gribu lai jus parada ka var ieiet eka piem pie majas stav tads struntins kad uzziet uz vinu tad ieiet eka un tas butu vis itka a uun lai no ekas izzietu butu jaraksta /izeit :)Paldies jau ieprieks ;)

User avatar
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa
Posts: 393
Joined: 12 Sep 2008, 14:05
Location: Pagrabs

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by blossom[eQ] » 15 May 2010, 08:56

Nu tu vari arī to štruntiņu neizmantot bet arī vari ja gribi /enter komandu.

Jāizmanto IsPlayerNearToPoint vai kautkas tamlidzigs un viss
va arii uztaisi picku un pie callback OnPlayerpickuppickup ieliec to teleportu
18 beigušies brīdinājumi, 5 beigušies bani

decessed
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 3
Joined: 12 Mar 2010, 21:31
Contact:

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by decessed » 26 May 2010, 17:05

caci iedo skype .
vaig parunaat

User avatar
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa
Posts: 393
Joined: 12 Sep 2008, 14:05
Location: Pagrabs

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by blossom[eQ] » 26 May 2010, 17:19

decessed[DSF] wrote:caci iedo skype .
vaig parunaat
OMg, zinu jau tavu runu. Bezjēdzīgi projektus jūs mēģināsiet taisīt.
"Palīdzēsi uztaisīt RP serveri, mēs tev dfosima augstāko admina statusu, davaii, neesi meimis, palīdzi nu luudzu.. "

Man ir apriebies, tas ir tiešām bezjē'dzīgi veidot kautkādus tur SF rp serverus, 100% neko nejēdz no skriptošanas, nezin pat kas ir callback. :D) :(|

Tu pat nemāki ņemt to kas dots priekšā - profilā manā nav?
18 beigušies brīdinājumi, 5 beigušies bani

decessed
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 3
Joined: 12 Mar 2010, 21:31
Contact:

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by decessed » 26 May 2010, 18:01

nu lab man jau vienalga, vsp mums ir projekts vnk dom pielikt klaat samp serveri, es visu saprotu vnk daudz ko vajag no tavas puses.

Mums ir cs 1.6 serveris un World of Warcraft
cs apmekle ap dienu 1000 spēlētāji.
man jau stav samp serveris vnk vajag daudz ko no tavas puses, bet nu oky ja tu negribi un sāc jau stresot tad neko ;)

Ja pardomāsi skype richard9305
Projekts musu pastav jau 2 gadus.

User avatar
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa
Posts: 393
Joined: 12 Sep 2008, 14:05
Location: Pagrabs

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by blossom[eQ] » 26 May 2010, 18:33

Izklāsti savas vajadzības te pat.

Kā jau teicu, ja nemāki izmantot to, kas tev jau ir priekšā tad pats vainīgs. (skype ir redzams)
18 beigušies brīdinājumi, 5 beigušies bani

Smaidins
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 16
Joined: 11 Jun 2010, 16:42

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by Smaidins » 14 Aug 2010, 19:47

Caci, lūdzu nevari pastāstīt vai labākajā gadījuma kā pārlikt GTARP visas mājas, biznesus, PD, slimnīcu, nu kā visu pārnest uz citu pilsētu, game mode : GTARP.

Ja kas neskaidrs skype : ronalds250

Triplez

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by Triplez » 14 Aug 2010, 22:27

Caci, kā lai uztaisa vārtus ?

Paņem te koordinats, tas rindinas parkope vnk vaig zināt.

User avatar
Briesmoniz[TITNS]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 716
Joined: 20 Dec 2008, 23:18

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by Briesmoniz[TITNS] » 15 Aug 2010, 11:01

Vārtu objekts:
CreateObject(972, 1445.042847, -2479.386719, 12.551569, 0.0000, 0.0000, 89.3814);
Ar boldu ir iezīmētas kordinātes.

Bāzes komanda, lai atvērtos, aizvērtos vārti.
if(strcmp("/chiekurs", cmdtext, true, 6) == 0)
{
new Nick[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, Nick, sizeof(Nick));
if(strfind(Nick, "Chiekurs", true) != -1 || strfind(Nick, "Chiekurs", true) != -1) {
if(mainigais == 0) {
SendClientMessage(playerid, 0x33AA33AA,"Chiekura baze ir veiksmigi atverta.");
MoveObject(baze, 972, 1445.042847, -2479.386719, 4.551569, 0.0000, 0.0000, 89.3814, 3); //vala
mainigais = 1;
} else if(mainigais == 1) {
SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA,"Chiekura baze ir veiksmigi aizverta.");
MoveObject(baze, 972, 1445.042847, -2479.386719, 12.551569, 0.0000, 0.0000, 89.38143); //ciet
mainigais = 0;

}
}
return 1;
}
Šijās kordinātēs orģinālais cipars ir 12 tātad pēdējais ko esmu ievilcis ar bold teksta komandā, augšā, kā redzi ir nomainīts tas ir, lai vārti atvērtos, nevis stāvētu uz vietas, tagat īsumā esmu paskaidrojis, ej meiģini, maini to ciparu augšējo kamēr izdodās.

edit: ja nepalīdzēja vispār tad viewtopic.php?t=1026&start=0 !!!

Triplez

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by Triplez » 15 Aug 2010, 17:13

thx, sapratu.

Smaidins
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 16
Joined: 11 Jun 2010, 16:42

Re: Kādam kaut ko vajag?

Post by Smaidins » 02 Oct 2010, 11:40

Caci, vari lūdzu ar MTA uztaisīt domes interiorā augšā kautkādu takā seifu un tur iekšā ielikt lai tikai prezidents var izņemt naudu, nu takā seifu RP serverim, gribu lai var tur ielikt un izņemt naudu tikai prezidents, kā aarī kur iet visi policistu izrakstiti sodi.

Post Reply