Linksys

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderātori

Post Reply
User avatar
[NWA]Ar4iks
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 751
Joined: 10 Sep 2008, 17:32

Linksys

Post by [NWA]Ar4iks » 26 Oct 2009, 15:17

YOO!
Ka linksijam var nonemt paroli ta lai citas ierices var pieklut pie interneta? man vaig lai psp ir nets :)
Image

Belash
Censoņa
Censoņa
Posts: 275
Joined: 01 Mar 2009, 16:42

Re: Linksys

Post by Belash » 26 Oct 2009, 16:10

vienkārši pārinstelē rūteri un kad prasa,lai izvēles SECURITY izvēlies NONE.
pašam ir citas firmas rūteris,bet es ceru,ka es palīdzēju.

User avatar
pastals
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 87
Joined: 16 Apr 2009, 13:15
Location: Rīga

Re: Linksys

Post by pastals » 26 Oct 2009, 18:24

Nav nemaz tik vienkārši, lai pārakstītu.. ;)

Kā var noņemt?
2 iespējas:
1. Apskaties uz kura tu esi uzinstalējis linksis... Un tur jābut...
2. Varbūt tev nemaz nav uzinstalēts, jo uz datōra grūti dabūt ;)
Image

Image

User avatar
St_Anger1
Censoņa
Censoņa
Posts: 270
Joined: 02 May 2009, 17:41
Location: [SS] klana bāze

Re: Linksys

Post by St_Anger1 » 27 Oct 2009, 02:42

Pašam pašlaik d-links ir, bet pa cik man ir neliela pieredze ar rūteriem (arī ar linksys), pieņemu ka tev būs jāiet 192.168.1.1 (to jāraksta adresses vietā browserī). Atkal nezinot ne modeli, ne vai tev ir custom firmware, vai orģināls pieņemu, ka tev būtu jāparādās vai nu lapai ar opcijām, vai loginam ar username un paroli (ja nezini, tad onlainā vari atrast default user/paroli, ja tas nedarobjas, tad vari vēl cerēt uz soft/hard reset, bet tad jazin ip vai pppoe user/pass, ko jāprasa isp vai jāmeklē līgumā). Tad noteikti kaut kur jābūt wireless/security un security mode - disabled. Silti iesaku lietot vismaz minimālu vai primitīvu aizsardzību, ko atbalsta visas ierīces (pat 2003 gada plaukstas dators atbalsta WPA,WEP), savādāk tev var uzrasties neta gopņiki (it īpaši, ja dzīvo pirmajā stāvā/privātmājā).
Atvainojos gadījumā, ja teksts bija uzrakstīts neskaidri.
Image

User avatar
[NWA]Ar4iks
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 751
Joined: 10 Sep 2008, 17:32

Re: Linksys

Post by [NWA]Ar4iks » 27 Oct 2009, 10:08

es to ip ievadu bet man rada ka tada adrese nav un nerada ne login paroli un to menu :(
Image

User avatar
pastals
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 87
Joined: 16 Apr 2009, 13:15
Location: Rīga

Re: Linksys

Post by pastals » 27 Oct 2009, 11:24

Bļ* :( Mož tev vajag jaunu linkis un, lai tev uzliek kāds datormehāniķis :)
Image

Image

User avatar
bobiksv6k[1337]
euro
euro
Posts: 4717
Joined: 11 Jan 2009, 12:12
Location: Vēl ir...

Re: Linksys

Post by bobiksv6k[1337] » 27 Oct 2009, 11:27

pamēģini ieiet pie Wireless (prasīs ievadīt paroli un lietotājvārdu(laikam)) tad - Wireless Security un to lodziņu nomaini uz Disabled. Uzspied Save settings un vajadzētu būt.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG

User avatar
St_Anger1
Censoņa
Censoņa
Posts: 270
Joined: 02 May 2009, 17:41
Location: [SS] klana bāze

Re: Linksys

Post by St_Anger1 » 27 Oct 2009, 13:07

Negribu vēl vienu postu taisīt, bet laikam nāksies. Cik zinu kompim no kura mēģina pieslēgties rūterim vajag būt LANā, bet var arī piekļūt no wi-fi.
Btw, sametu dažādus IP visādiem gadījumiem. 192.168.1.1 192.168.1.245 192.168.2.1 192.168.0.1 192.168.123.254. Ja neviens no dotajiem IP nefunkcionē, tad ir jāskatās kas par modeli (pieņemu, ka wrt54g) un jāguuglo tik iekšā. Cerams ka pats saproti, ja tu dod maz informācijas, tad arī kaut ko grūti palīdzēt, it īpaši caur internetu.
pastals wrote:Bļ* :( Mož tev vajag jaunu linkis un, lai tev uzliek kāds datormehāniķis :)
Ja linksys tagad normāli strādā, vienīgi uzlikta parole, tad NEVAJAG pirkt jaunu, un speciālistu saukt arī ir vienīga naudas mešana vējā - vienīgi sauc, ja viss ir izmēģināts un nezini ko darīt.
Image

Pi4uk$$
Censoņa
Censoņa
Posts: 196
Joined: 25 Mar 2013, 14:16

Re: Linksys

Post by Pi4uk$$ » 13 Jun 2014, 12:50

manuprat, japerk jauns internets
Image

HlexLV
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 1
Joined: 30 Jun 2014, 11:56

Re: Linksys

Post by HlexLV » 30 Jun 2014, 12:38

paņēm kādu drāts gabaleli un iespraud to drāti reset caurumiņā kamēr rūteris ir atslēgts no strāvas uz dažām sekundēm. tad iespraud atpakaļ un skaties tālāk :D atvainojos, ka bakstu mironi . :/
Sveiki šeit HlexLVēēēē

Pi4uk$$
Censoņa
Censoņa
Posts: 196
Joined: 25 Mar 2013, 14:16

Re: Linksys

Post by Pi4uk$$ » 05 Jul 2014, 07:50

HlexLV wrote:paņēm kādu drāts gabaleli un iespraud to drāti reset caurumiņā kamēr rūteris ir atslēgts no strāvas uz dažām sekundēm. tad iespraud atpakaļ un skaties tālāk :D atvainojos, ka bakstu mironi . :/
perc man tagad jaunu rruteri lox
Image

User avatar
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 2194
Joined: 15 Sep 2008, 06:11
Location: Rēzekne

Re: Linksys

Post by Disaster » 07 Aug 2014, 23:34

Pamēģini ieiet caur šo ip: 192.168.0.1 un tur būs menu, kur ievadi administrātora paroli. Ieej CP un izmaini settingus. ;)
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)

Post Reply