Vendetta

Vendetta

Moderators: Chosen[Vendetta], Moderatori

User avatar
Z_K[Vendetta]
Censoņa
Censoņa
Posts: 190
Joined: 09 Sep 2010, 20:27

Re: Vendetta

Post by Z_K[Vendetta] »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? Man tas saistās ar mafijas kariem.
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums?
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick ) zalais_kefiirs
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? Zaljais_Kefiirs, Trollis u.c. kurus vairs neatceros
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis?Esmu bijis daudzos klanos , bet DC un T ir vienīgie ko atceros. Abi pajuka.
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt) Tātad man ir 18 gadi. Dzīvoju Rīgā. Mācos trešajā kursā. Lieku B kategoriju. Nav gluži mans dzīvesstāsts, bet pamatinformācija. Šaubos vai kādam baigi interesē kautkas vairāk, bet ja nu tomēr - tad prasat personīgi.

P.S. neesmu vairs T. Vienkārši niku tagad problemātiski nomainīt...

Chosen edit: Nu, ko lai saka, esi jau pieņemts.
Image
User avatar
man12gadiMental[777]
Censoņa
Censoņa
Posts: 245
Joined: 25 Sep 2011, 12:08

Re: Vendetta

Post by man12gadiMental[777] »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''?
Cik zinu ir tāda filma ''V for Vendetta''. Bet man tas saistās vairāk ar Naidu, cīņu.
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums?
Jā.
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick )
Skype: grundza6
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi?
Tripsy, Friskiz.
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis?
NGT - Neaktivitāte. 777 - Izmeta/Aizgaju. TRK - pabruka. NP - Atjaunoja un pabruka. 777 - Aizgāju.
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt)
Mani sauc Dairis. Esmu 14 gadus jauns. Mācos 8 klasē. Pa vasaru braukāju ar bmx. Un vel pāris motorizētiem priekšmetiem.
Ja vēlaties pajautāt man ko presonīgu droši varat rakstīt man pa PM.

Chosen edit: Atteikts. Iemesli ir tie ka brīžiem tava uzvedība mainās uz slikto pusi, kā arī palielini aktivitāti.
Image
User avatar
[BB]StiLL[777]
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 55
Joined: 12 Mar 2011, 17:46

Re: Vendetta

Post by [BB]StiLL[777] »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''?
Atriebība vai kkas no mafijas utt.
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums?

3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick )
Skype: ralfsralfs2011
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi?
asmeniZ,RintinS,RoyaL
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis?
4empion - Pametu, jo bija iespēja tikt citā klanā
SE - Izmeta, jo klana galva domāja ka man ir vēlme iet citur
GS - Pametu nebija aktīvs
DTK - Pametu nebija aktīvs
TRK - Nojuka
DC -Aizgāju dēļ klana biedra
TRK 2x - Izmeta jo nebiju aktīvs.
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt) Mani sauc Ralfs man ir 14 gadi, nodarbojos ar bmx. Ja ko vēlaties uzzināt : skype ;)

Chosen edit: Lielākā daļa biedri bija pret tavu uzņemšanu, ta tad atteikts.
User avatar
Kvatrochijs
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 796
Joined: 09 Sep 2009, 19:59
Location: skapis

Re: Vendetta

Post by Kvatrochijs »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? Man tikaj šis vārds nāk prātā ar filmu "V for Vendetta"
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums? Jā.
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick ) Manliekas,ka puse jau zin kā ar mani sazināties,bet tomēr tas ir iespejams broken -hurts1.(bez punkta)
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? Sausinjs,Manejais.
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis? Esmu bijis [SS] - izjuka,[AoD],izmeta(dēļ stulbuma ko pats nožēloju),[777],aizgāju,[TITNS],aizgāju.
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt) Vai zinājat,ka tie kas dročī starp īkšķi un rādītājpirkstu aug spalvas jeb veidojas paduse?

Chosen edit:
Atteikts, jo lielākā daļa biedri, bija pret tavu uzņemšanu.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
User avatar
Triple[A]
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 169
Joined: 09 Aug 2012, 18:18

aa

Post by Triple[A] »

Chosen edit: Varu pateikt to ka esi atteikts.
Last edited by Triple[A] on 25 May 2013, 23:53, edited 2 times in total.
User avatar
DagnisHesits
Censoņa
Censoņa
Posts: 209
Joined: 14 Jul 2011, 18:19
Location: Tukums

Re: Vendetta

Post by DagnisHesits »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? Man tas asocējas ar darbību nogalināt, vai kādam nodarīt pāri, pēc tulkojuma tas ir "Nogalināt".
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums? Esmu pārliecināts, jo jūsu klanam ir daudzi aktīvi biedri, ar kuriem uzturu saikni.
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick ) skype: rudzha18 e-pasts: [email protected] mirc: kreisaisk
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? DagnisHesits , Dagnis, Saškinātors, Saša, Aleksandrs, madeLV.
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis? DC - Aizgāju dēļ Artūra, kurš katrā mīļā brīdī kautko man dirsa e.t.c.
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt) Tātad nedaudz par mani, spēlēju futbolu profesionāli, futbola klubā "fk tukums 2000" sasniegumi dižie nav, bet ar šo sporta veidu nodarbojos 5.gadus [vairs nenodarbojos, tikai pa retam sētā uzkapāju] Tālāk, tagad spēlēju florbolu, pagaidām komandā nēesmu ticis, jo nēesmu nekāds dižais bumbiņas mētātājs, bet gan vairāk pa kājām sitējs, ar florbolu nodarbojos kopš 2011.gada decembra. Nesen esmu sācis iet boksa klubā Tukuma Brāļi, iespējami daudzi par tādu ir dzirdējuši u.t.t. Tātad trenējos pie paša Jāņa Eisaka, treniņi ir grūti gan fiziski, gan emocionāli, bet uz pavasara pusi ir gaidāma mana pirmā cīņa, citiem tā ir pēc 2/3gadu trenēšanās, es trenējos tikai kopš vasaras sākuma. Pabeidzu vieglatlētikā visus 8.gadus, vairāk specilizējos uz sprintu, un tālēkšanu, uz garajiem gabaliem esmu noobs, reāli izskatās kad esmu sportisks, piekopju sportisku dzīves stilu, bet tā nav reāli dienā nopīpēju 1-2.paciiņas ar smēķiem mīļākie ir LM blue un kentHD[blue]. Dzeru arī ar draugiem gandrīz katru nedēļas nogali, paretam ar senci kādu aliņu iekapājam... citreiz ar čomiem zālīti uzvelkam, ja tam pietiek nauda, ļoti garšo estrelas čipene krējuma un sīpola garšas! Reāli esmu tāds kā pohujists, jo ģērbjos tā, kā ir pa rokai no rīta pie skapja, tikai īpaši meklēju drēbes un sēžu pie spoguļa, tad kad tiekos ar draudzeni, vai eju uz kādu tusu vai āfterīti. Tātad esmu izsitējs baigais, pa seju arī esmu dabūjis vairākkārt, un ar to pat lepojos, jo seņča acīs vairs neizskatos pēcc mīkstā, par kādu viņš mani uzskatīja līdz pat 12.gadu vecumam, esmu gulējis slimnīcā 3x dēļ kaušanās, 1x esmu gulējis pēc autoavārijas, kurā sapisu kko ar elpvadiem, bet par to pox, tuvojos jau tādam kā idiota līmenim, reāli man par visu ir vienalga, grib kāds dirsties, tad diršos, kāds draud pa jebli sadot, iedodu adresi, tikai nereizi neviens nav atbraucis. Pāris vārdos par stilu, esmu pirmajās klasēs bijis saldais un centies uzturēt sakarus ar visiem wanabe slatky`e pacanchiks na moya rayon, bet tālāk pārgāju pie repa/hiphopa stila, staigāju platos džinsos garā kreklā ar kepku, tagad esmu vairāk kā goperis, staigāju trenuškās, jakā un kapucis uz galvas, parasti labajā rokā cigarete/alus pudele/draudzenes roka, un kreisajā semkas. Tas tākā īsumā būtu viss par mani, manu stilu un par hobijiem un citām aktivitātēm, ar kurām brīvajā laikā nodarbojos.

Chosen edit: Atteikts, sāc ievērot foruma/servera noteikumus.
Image
User avatar
Smart[Vendetta]
Servera admins
Servera admins
Posts: 370
Joined: 04 Jul 2008, 21:27
Location: Cambridge

Re: Vendetta

Post by Smart[Vendetta] »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? Atriebība.
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums? Protams!
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? Skype: mtx_from_lv
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? Pašos BoxG pirmsākumos bij bmx, vēlāk _MtX_ un tagad Smart.
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis?
VorteX jeb vēlāk VrTx - pametu dēļ dažiem biedriem.
[AoD] - kļuva neaktīvs, aizgāju.
[TITNS] - ja nemaldos, tad, laikam, pajuka uz kādu laiku.
[O] - nebij vēlme uzturēt.
[ADT] - nobruka
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt) Nu ko lai stāsta, mani sauc Imants, man ir 20. Dzīvoju D-pils novadā. Profene jau cauri, tgd esmu darba meklējumos.
Patīk izmest kādu līkumu ar velo gan ziemā, gan vasarā. Protams, ikdienā vairāk sanāk pārvietoties ar auto. Patīk skaļa mūzika...
Gibox edit: pieņemts. saki hallo
Image
Mazaa

Re: Vendetta

Post by Mazaa »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? Vārdu "Vendetta" es izprotu kā vārdu "nāve", pirmo reizi šo vārdu es biju dzirdējusi jaukajā, smieklīgajā mūltfilmā "Simpsons".
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums? Jā, esmu pārliecināta, ka vēlos būt viena no Jums, jo pēc aktivitātes un pēc saprāta, Jūs esat vislabākie, tāpēc mani tas ļoti priecē.
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick ) Ar mani var sazināties caur ē-pastu - [email protected], draugiem.lv - Elīna Bērziņa (Ja nevarat atrast, tad es Jums privāti nosūtīšu "linku".), kā arī caur skype, bet es Jums to privāti uzrakstīšu, nevēlos, lai visi man sāktu rakstīt, tas arī būtu pārsvarā viss par šo.
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? Nē, man nav bijuši citi segvārdi šajā serverī un citās vietās.
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis? Es neesmu bijusi citos klanos, tāpēc šī ir mana pirmā reize, ka es cenšos iestāties klanā, jo es pārsvarā biju spēlējusi "roleplay" un mani pazīst vairāki cilvēki no "roleplay" komūnām. Katram ir bijusi pirmā reize iestāties klanā. =)
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt) Tātad! Mani sauc Elīna Bērziņa, nāku no Jelgavas, bet vairs tur diemžēl nedzīvoju. Brīvajā laikā ar draudzenēm spēlējam tenisu un mums tas ļoti patīk! San Andreas Multiplayer man iemācīja spēlēt brālis, kurš tagad atrodas Berlīnē. Man ir septiņpadsmit gadiņi, tāpēc es jau ilgi esmu spēlējusi SAMP(San Andreas Multiplayer), tas man jau iepatikās no pirmās reizes. Pārsvarā samp.boxg.lv serverīti man iemācīja spēlēt "Gumybear", es viņu jau pazīstu divus vai trīs gadus, tāpēc viņš man ir ļoti daudz palīdzējis un es pret viņu izturos ar vislielāko cieņu.Tas arī būtu pārsvarā viss, paldies ka devāt man šādu iespēju pieteikties tik satriecošā klanā.

Mani video.
https://www.youtube.com/watch?v=xDOnaJylLoc
https://www.youtube.com/watch?v=zc7BKLTxZ1A
https://www.youtube.com/watch?v=a9w5UlIlAeo
https://www.youtube.com/watch?v=814YN8gBvf0
https://www.youtube.com/watch?v=mwi9KhrfoTY

- Ar cieņu mazā. ^.^

Chosen edit: Pirms raksti pieteikumu uz klanu pasties kas zemāk rakstīts. Paspēlē ilgāk un radi labu priekštatu. Pagaidām atteikta.
User avatar
Demons.
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 88
Joined: 06 May 2012, 11:19
Location: Gravesend, United Kingdom
Contact:

Re: Vendetta

Post by Demons. »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''?
Es izprotu ka Vendetta ir Japānas Banda.
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums?

3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick )
Pa e-mail : [email protected]
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi?
HandRocker
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis?
[TITNS] - jo neaktīvi klana biedri .
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt)
Labdien , mani sauc Juris . Dzīvoju Rīgā un mācos - Rigas 11 vidusskola 9 klasē. Patīk braukāties ar bmx un citiem kas braukā ar bmx. Mācos ar bmx uztaisīt jaunus trikus kurus nekad nēesu mēģinājis un velams gribu apgūt vairāk. Tad kad man nav ko darit es eju pabraukāt ar bmx vai pastaigājos ar meitenēm. Tas nu būtu viss īsumā.

Chosen edit: Atteikts, jo visi biedri bija PRET tavu uzņemšanu klanā.
<(x_x)> :D) (finger) :D)
User avatar
[NF]kTs
Censoņa
Censoņa
Posts: 189
Joined: 24 Feb 2010, 16:55
Location: Pagrabs

Re: Vendetta

Post by [NF]kTs »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? -
Kaut kas līdzīgs vārdam atriebējs vai kas tamlīdzīgs. To izlasīju wikipedijā. Protams šis vārd ir arī daļa no filmas nosaukuma ''V for Vandetta''
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums? -
Šis ir klans, kurā netiek pieņemti saucamie pikačū. Tādēļ arī vēlos šeit būt.
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick ) -
Skype: zebzee5 / e-pasts: [email protected]
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? -
Mikass
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis? -
[STA] - Nomira, [NP] - Nomira, [1337] - Aizgāju, [777] - Aizgāju dēļ klana neaktivitātes, [AoD] - Aizgāju, jo biju gandrīz vienīgais kas spēlēja, [O] - Aizgāju, jo radās iespēja tikt [BoxG], [BoxG] - Nomira, v6k - Nomira
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt)
Eju pa parku, skatos - divi aklie kaujās. Iesaucos: "Lieku uz to, kuram nazis!" Vajadzēja redzēt kā abi sāka bēgt..

Zinu ka iespējas šeit tikt gandrīz nav, bet cerība mirst pēdējā! ;)
Ar cieņu: kTs

Chosen edit: Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis? - Intresanti, bet kāpēc Tu neesi minejis [Vendetta] klanu? Mēs jau neesam aizmirsuši, ka Tu te biji.... :?
Chosen edit: Reiz tev bija iespēja, palaidi to pa burbuli. Atteikts.
Last edited by [NF]kTs on 02 Apr 2013, 18:53, edited 1 time in total.
[AoD]Chuckie
Servera Foruma Mod
Servera Foruma Mod
Posts: 505
Joined: 25 Feb 2012, 10:57
Location: tepat

Re: Vendetta

Post by [AoD]Chuckie »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? atriebība, atriebējs.
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums? Jā, vēlos uzturēt aktivitāti šajā klanā.
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick ) skype: brain2231
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? Citrons.
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis? [YaKuZa]- nepatika klana biedri, [TRK]- neaktivitāte, [TD] - nomira, [NP]- neaktivitāte, [777]- izmeta par neaktivitāti.
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt)

Sveiki, Mani sauc Edgars, man ir 14 gadi. Nodarbojos ar riteņbraukšanu, patīk viss kas saistīts ar velo un moto. Brīvajā laikā izklaidējos ar draugiem, meitenēm, taisu web skriptus, taisu ps darbus. Pēdējā laikā arī esmu sācis iet uz kalnu snowot. Izdomāju uzrakstīt pieteikumu, kaut zinu, ka ir maza iespejamība tikt, bet meiģināts nav zaudēts. Tas arī īsumā laikam būtu viss.


Chuckie. :)

Chosen edit: Huhh... Gribi pieteikties, kaut serverī jau neesi bijis ilgu laiku? Piedod, bet nē.
nauda kuces shnabis
User avatar
Emka123
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 22
Joined: 04 Oct 2012, 16:56
Location: Kapec grib zinat?

Re: Vendetta

Post by Emka123 »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? Es domāju ka tas ir asinsatriebība
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums? Jā esmu.
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick ) skype rainers.knieta2 skype nick!
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? Neesmu vel mainijis nikus!
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis? Es nesmu pagaidām nesmu bijis neviena klanā!
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt) Gribētos pastāstīt par sevis esmu dzīves priecīgs cilvēks esmu aktivs un izklaidīgs. Patīk Breikot un uzpēlēt Futbolu!


Ar cieņu Emka123

Chosen edit:
Visi biedri bija PRET tavu uzņemšanu a.k.a Atteikts!
User avatar
Salmins[Vendetta]
Servera admins
Servera admins
Posts: 138
Joined: 25 Sep 2009, 12:49
Location: Rīga

Re: Vendetta

Post by Salmins[Vendetta] »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''? Atriebība.
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums? Jā! Ja nebūtu pārliecināts, nerakstītu!
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick ) skype: magic264
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi? Nē, citi niki nav bijuši.
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis? Mans klanu saraksts ir diezgan garš, jo spēlēju salīdzinoši ilgu laiku, tāpēc nosaukšu pēdējos:
BoxG - Precīzi neatceros, manuprāt, aizgāju, jo viss tur bija pajucis un vairs nebija vēlmes spēlēt.
AoD - Aizgāju
ADT - Aizgāju, jo viss bija uz pajukšanas robežas.
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt) Nav jau ko īpaši stāstīt, mani sauc Dāvis, esmu 17 gadus vecs. Dzīvoju Rīgā. Pašlaik mācos skolā, 11.klasē. Brīvajā laikā samērā daudz nodarbojos ar sportu, lai gan pēdējā laikā dēļ mācībām tā laika vairs nav tik daudz.

V edit: esi pieņemts, un jācer, ka nebūs tā, kā ar iepriekšējiem klaniem ;)
User avatar
Tobias
Rakstnieks
Rakstnieks
Posts: 511
Joined: 24 Aug 2009, 12:14

Re: Vendetta

Post by Tobias »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''?
Atriebība.
2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums?
Esmu gan.
3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit
norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick )

Skype - dark.28
4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi?
Rai4aaa
5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis?
NDT - Klana galvenais beidza spēlēt, un klans pajuka. SS - Pametu uz laiku samp un aizgāju. ADT - Aizgāju dēļ viena biedra.
6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt)
Tātad reāli neko tādu nestāstīšu, bet par to lai mani pieņem. Tā nu tas būs kad atkal baigi sākšu spēlēt, un gribu tikt jūsu klanā, zinu nēsmu bijis kādu laiku aktīvs, bet nu sākšu atkal buhāt!


V edit:
tāpēc nosākuma padomā, vai esi pietiekami daudz uzturējies serverī pirms raksti pieteikumu
citāts no pieteikuma parauga.

Ar tukšiem solījumiem, sākšu atkal buhāt, diemžēl neptietiks. Vajag darbus, un tad vārdus. Tā kā atteikts.
The only easy day was yesterday
User avatar
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 1096
Joined: 12 Jul 2008, 17:34

Re: Vendetta

Post by Stailers[BoxG] »

1] Kā tu izproti vārdu ''Vendetta''?
Gan jau zinat spēli ''Mafia/Mafia2'', kā arī dažās filmās ir ''Falcone'' family. Pirmo reizi uzmetot aci šim vārdam(Vendetta) tā arī nodomāju, ka tas ir kaut kas itālisks, kaut kas līdzīgs tam, ko iepriekš minēju. Ģimene, klans, kam ir naids pret citiem, un kuri atriebjas tiem, kuri vēršas pret viņiem.

2] Vai esi pārliecināts, ka gribi būt viens no mums?
Ko tur daudz piebilst... ja negribētu, tad noteikti šo pieteikumu šeit izlasīt nevarētu.

3] Kā ar tevi var sazināties ārpus foruma? [Skype, msn, epasts utt] (šeit norādi konkrētu niku un programmu, piemēram: skype:nick )
Skype - asmens25, epasts - [email protected]

4] Vai tev ir bijuši kādi citi niki? Ja jā, tad kādi?
asmens25, foh, Ecuador, Orion(tikko atcerējos... Certain vel sauca mani par sīpoliņu)... laikam arī Siikais

5] Kādos klanos esi bijis un kāpēc tos esi pametis?
Klanus es tikai dažus atceros, kuros esmu bijis, bet iemeslus kapēc pametu... nevisai.
Klani bija sekojoši:
[AoD]
_FortiS_
[TITNS](2x)
[1337]
[BoxG](tagu veljoprojām nēsāju)

Bija vel, bet nevaru atcerēties...


6] Vai tev ir vēl ko pastāstīt? (nav jau obligāti tikai savu dzīves gājumu šeit jāraksta, vari pastāstīt kādu interesantu faktu, aņuku, bet protams, ja nevēlies, tad vari ar neko šeit nerakstīt)
Staigā vīrs pa Rumbulu, autiņu meklē. Skatās vecis "zapiņu" tirgo un 5000 latus prasa.
- Ko, Tu stulbs esi, šitādu ceņņiku prasi!?
- Baigi steidzīgi naudu vajag!



V edit: tā tad, viss ir super, kā jau zināms, galva uz pleciem tev ir, sakarīgs esi, bet ir viens mīnuss, aktivitāte. Labprāt pēc mēnešā redzētu atkal no tevis pieteikumu, ja vien tu to vēl gribētu. Pacenties pierādīt, ka tiešām esi nolēmis spēlēt un to arī dari, nevis tikai afkot serverī. Jācer, uz drīzu tikšanos.
Image
Locked