FpS
Moderator: Moderatori
-
- Rakstnieks
FpS
Vēlētos pajautāk kā varētu uzlabot spēle fps lai nebremzētu visus piedāvājumus izkatīšu.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: FpS
Vispirms pārbaudi, cik jaudīgs ir tavs dators!
Ja prasības ir labāks kāvajag, tad vainu vari meklēt videokartes/procesora temperetūrā (pirmais, ko izdari, iztīri kompim iekšas).
Vēl vari mēģināt atjaunot draiverus, iztīrīt kompi no vīrusiem, nevajadzīgiem failiem (temp...).
Ja prasības ir labāks kāvajag, tad vainu vari meklēt videokartes/procesora temperetūrā (pirmais, ko izdari, iztīri kompim iekšas).
Vēl vari mēģināt atjaunot draiverus, iztīrīt kompi no vīrusiem, nevajadzīgiem failiem (temp...).

- bobiksv6k[1337]
- euro
100% strādā. Iztīrīju procesora ventilatoru, iepūtu silikonu starp proci un ventilatoru un SA aizgāja kā smērēts.Vispirms pārbaudi, cik jaudīgs ir tavs dators!

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Mana-mana
Un ja pc ir jauns(~3 mēneši) Bet kad izslēdz fps limiter liels pings ?
U meņja Win 7
U meņja Win 7

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
No win7 vari neko negaidīt ( ja tev nav uber stiprs kompis).
Win7 ir pilns ar visādām funkcijām un viņš visu laiku kaut ko pats rakņājas, piemēram kā updeitus meklē, utt. Un protams tas ēd daudz fps, tāpēc tev mazs fps spēlēs.
Win7 ir pilns ar visādām funkcijām un viņš visu laiku kaut ko pats rakņājas, piemēram kā updeitus meklē, utt. Un protams tas ēd daudz fps, tāpēc tev mazs fps spēlēs.
Me Gusta.
-
- Rakstnieks
Vai es nevaru te likt uzreiz 20 /fpslimit 100 ?
- [NWA]Dumper
- Bembists
Tas ir jāraksta kad esi spēlē! Vai arī izslēdz fps limiteru, kā to izdarīt ir rakstīts dažus postus atpakaļ.

Man ir kompim mēnesis, normāls dačik Win7, un pings ir 160-179 wtf? Man ir labs internets, un dzīvoju Pilsētas centrā, arī attītiju kompi no Issues un erroriem ar SpeedUpPc, CCleaner'u, vienalga pings tikkai biķ samazīnās, i kill myself fuc* 

私は誓う、私は正義だ!可能であれば、私を殺す!