Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Re: Beztēma #6
Jau 14. lpp laikam iešu pārtraukumā 

- Funeraleee
- Nelabojams spameris
Nē , man jau patīk , nu i nafig vaajg atkārtot gandrīz to pašu ko es pateicu ?
Tas attiecas uz chosen!
Tas attiecas uz chosen!

-
- Nelabojams spameris
ņju, kurš nākamais rindā uz warn par bezjēdzīgu beztēmas piespamošanu un tīšu postu krāšanu?
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Eu pa so warn neliekat.
Jannka tu nesi admins bet adminstratora pieteikuma izsaki savu sacinajumu.Jo tie kuri ir adminstratori ir ta linija kas ir rank.
Vai tomer esi admins ?
Jannka tu nesi admins bet adminstratora pieteikuma izsaki savu sacinajumu.Jo tie kuri ir adminstratori ir ta linija kas ir rank.
Vai tomer esi admins ?

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
Nu kā jau tu redzi , ka nav. Viņš ir moderators tapēc aizslēdz tēmu un piepilda kaut ko klāt.
To sauc par vienaldzību augstākajā pakāpē, kamēr posto, tikmēr vienalga, kad atkal tik ātri nevarēs postot, tad atkal sūdzēsies 
P.S. Aleksi, žēl gan, ka tā nevar pieteikties, ja varētu par Moderātoru pieteikties, es to darītu. Par Administratoru serverī? Nāāāh, not so much.

P.S. Aleksi, žēl gan, ka tā nevar pieteikties, ja varētu par Moderātoru pieteikties, es to darītu. Par Administratoru serverī? Nāāāh, not so much.

noperc kadam adminam 100 l užavas alu ,un uzliks tev foruma moderatoru 

Laikam jau kad nevar, bet esmu atpakaļ no ilgā banāna.
Viņš jau BoxG ir no pirmssākumiem tapēc arī tik daudz postu.[AoD]Funeral.e wrote:Pētot jannkas profilu , ieraudziju kko divainu jeb Atbildes: 3210 ;DD
Anyway nokačāju Singularity un spēle tīri neko.

_

-
- Nelabojams spameris
viewtopic.php?t=1570Eu pa so warn neliekat.
Vai tomer esi admins ?
mācamies lasīt, jo kā redzu, analfabētisms valda
Kā vispār var tikt pie moderatorā tiesībām,ja var..?
...Fail...
edit: par moderatoru piedāvā kļūt, nevis piesakās.
Ne visai, Nav gadijies spēlēt, par ko spēle ir?
P.S. Shift, neposto tādus slimus suņa murgus, visi zin ka ziemā jādzer Sņabis, nevis alus, bez uzkožamā klāt pie Moderātora netiksi...
P.S. Shift, neposto tādus slimus suņa murgus, visi zin ka ziemā jādzer Sņabis, nevis alus, bez uzkožamā klāt pie Moderātora netiksi...

- Deliite[1337]
- euro
jannka ir unikals radijums musu rindas
dinozaurs!
vecs,vecs opits ar garu bardu!

vecs,vecs opits ar garu bardu!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.