Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Sana_Pavlov aka TheStyle.
es pats uzrados, man reids, jāuzmana kārtība pirms jaunā gada!!

Ko es? bļ tu zb dirst es tas neemu pašam nezinu cik profili bet vaino visu uz manimDisaster wrote:Sana_Pavlov aka TheStyle.
- Sana_Pavlov
- Jauniņais

jums mentovkas masina nava vel apagazts ?
es slikti runat po ruski
es slikti runat po ruski
- Chuby[777]
- Rakstnieks

Ban 
atkal atvilkās kko murgot,tā te visi mierīgi runāja pa "normālām" tēmām, bet laikam tam gals...
atkal atvilkās kko murgot,tā te visi mierīgi runāja pa "normālām" tēmām, bet laikam tam gals...

- makrilsv6k
- Rakstnieks

Nevar viņus abus apdāvināt ar IP Range forumā, gan serverī?
Ja vien tas ir iespējams.
TheStylem jau ir ip bans forumā, no online proxy kapā puika. Ar saviem fake profiliem. Sana aka TheStyle... matwz, pašam jau ar derētu bans, kruts jūties..
Maize, aahhaa, paskatījās manu albūmu draugos un nobloķēja mani... :d
Maize, aahhaa, paskatījās manu albūmu draugos un nobloķēja mani... :d

-
Maize[1337]
- Mana-mana

Ahahaha , nevajag man retardus ,kas piespamo albumu ....
Jūties vareni kruts ,ne , pazvani atkal pa skype un saki '' es esmu kruts man ir jauns pc .
-neesi gan .
-es esmu kruts man ir jauns pc .''
Ja vēl tas pc tev būtu lietojams ne laggeris , vai arī atkal tiec nobanots par spawnkill serverī un mēģini angeram iesmērēt 40 kk kukuli ?
Bez tevis te bija labāk .
Jūties vareni kruts ,ne , pazvani atkal pa skype un saki '' es esmu kruts man ir jauns pc .
-neesi gan .
-es esmu kruts man ir jauns pc .''
Ja vēl tas pc tev būtu lietojams ne laggeris , vai arī atkal tiec nobanots par spawnkill serverī un mēģini angeram iesmērēt 40 kk kukuli ?
Bez tevis te bija labāk .

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks

Disaster varonis atkal visiem tik brauc augumā, pa purnu pa purnu. Pats gangsta savā albūmā, cirvis.
- [NWA]Dumper
- Bembists

Pašiem nav kaut kā stulbi nākt te un rakstīt visādas gudrības?Sana_Pavlov wrote:jums mentovkas masina nava vel apagazts ?
es slikti runat po ruski

Maize, piespamoju tev albūmu, vai vienu bildi nokomentēju, kurā visi dirsa ka tu baigi resns? 
Maize, neteicu ka kruts, prosta teicu ka man jauns kompis. Nu šaubos gan, vai laggeris, par tavu 100% labāks.
Tevi krata, vai Angeram centos kko iesmērēt, vai nē? Vismaz Angers normāls admins, nepieņēma, a tu kā maziņš poke, ja būtu ticis par adminu, ņemtu kukuļus un priecātos.
Forgotten, tu jau neesi labāks, ne pa tēmai sāc dirsties, kautgan neesmu uz tevis ne dirsies, ne pa purnu solījis.
edit: Dumper, tas Sana_Pavlov jau TheStyle, es laikam vairs muļķības nerakstīšu. da labi, rakstīšu, bet ne šodien.
Maize, neteicu ka kruts, prosta teicu ka man jauns kompis. Nu šaubos gan, vai laggeris, par tavu 100% labāks.
Tevi krata, vai Angeram centos kko iesmērēt, vai nē? Vismaz Angers normāls admins, nepieņēma, a tu kā maziņš poke, ja būtu ticis par adminu, ņemtu kukuļus un priecātos.
Forgotten, tu jau neesi labāks, ne pa tēmai sāc dirsties, kautgan neesmu uz tevis ne dirsies, ne pa purnu solījis.
edit: Dumper, tas Sana_Pavlov jau TheStyle, es laikam vairs muļķības nerakstīšu. da labi, rakstīšu, bet ne šodien.

-
Maize[1337]
- Mana-mana

kādā sakarā tu vispār tur lien ?Maize, piespamoju tev albūmu, vai vienu bildi nokomentēju, kurā visi dirsa ka tu baigi resns?
Tevi krata, vai Angeram centos kko iesmērēt, vai nē? Vismaz Angers normāls admins, nepieņēma, a tu kā maziņš pikačū, ja būtu ticis par adminu, ņemtu kukuļus un priecātos.
Teici gan un kā vēl vismaz kādas 5 reizes . Varbūt varbūt nav mani nerausta ,vai tev labāks ...
Nu ,lai no kā ,bet no tevis jaunu točn māciji visas savas gudrības man ,kad ttikko sāku spēlēt .

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- makrilsv6k
- Rakstnieks

gmod steamed rox.
Disaster, ko es esmu tādu izdarijis? Jūs ar savu thestyle drīzāk esat traumējuši smadzenes.

- bobiksv6k[1337]
- euro

Nav naudas rox. Uh.. Ticu, ticu tev.gmod steamed rox.Disaster, ko es esmu tādu izdarijis? Jūs ar savu thestyle drīzāk esat traumējuši smadzenes.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Amizanti, cilvēks, kurš nav pilnīgi kaulains, mūsdienās tas ir kā mēris, ne? Ka tik nevar pavelkāt tās jūsu iespīlētās džinsas un izskatīties pēc iespējas vairāk pēc skeleta. Pilnīgi nopietni, ej un pieaudz, ja cilvēks ir apaļīgs, tad viņš tāds ir, ko tu vari zināt? Varbūt viņam tas ir no ēšanas, varbūt vielmaiņas vai veselības problēmas, starp citu, runājot par veselības problēmām... neskatoties uz tavu ''uzbraucienu'' Maizei, kas starp citu varbūt ar visu savu apaļīgumu ir daudz sakarīgāka nekā tu ar saviem izlecieniem un bērnudārza līmeņa izgājieniem, tāpēc man tev ir ļoti silts piedāvājums, Disaster, ej paārstēties un ieelpo svaigu gaisu, jo tu tiešām neesi vesels.Maize, piespamoju tev albūmu, vai vienu bildi nokomentēju, kurā visi dirsa ka tu baigi resns?
P.S. Ja nesaproti par ko es runāju, tad ņemsim par piemēru to, kā jau Rauls teica, ka tu esot nācis MTA viņa serverī un bojājis visu atmosfēru, kā arī tu to pašu esi darījis nG... forumā, pēc tam aizbildinoties ka kāds tavu profīlu bija uzlauzis. Kauns, Kauns, pat tik daudz godīguma atzīties nepietiek.