Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #6
es loti ceru ka uz vasaru masinu sataisisu! LOTI ceru,jo es LOTI negribu masinu pardot!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Cik par pastūzi prasi?
Nē, nu protams, ja ir velme sataisīt to pašu, tad vien jāatsakās no dažiem labumiem.
Nē, nu protams, ja ir velme sataisīt to pašu, tad vien jāatsakās no dažiem labumiem.

- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Kapēc serveris jau neiet visu dienu? 

varbūt taisa jaunos lvl
-
- Nelabojams spameris
http://zinas.nra.lv/video/1040-krievija ... -filme.htm
lūk kādēļ Latvija ir labāka valsts pasaulē, jo kolēģi tev līdzēs katrā grūtā brīdī
lūk kādēļ Latvija ir labāka valsts pasaulē, jo kolēģi tev līdzēs katrā grūtā brīdī
Lai taisītu jaunos levelus serveri nav jābut off.Shift wrote:varbūt taisa jaunos lvl
+ Ja jaunos levelus liktu serverī, pāris dienas pirms tā, tas tiktu paziņots forumā

- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Jauns avatars,veidoja Marcha.
edit:signature arī izlabots.
edit:signature arī izlabots.
Last edited by [AoD]Coyote on 24 Jan 2011, 15:59, edited 1 time in total.
-
- Mana-mana
Lai ko jūs teiktu par BMW , bet mans viedoklis ir tāds - BMW jaunu točna nav offroad , jeb beceļu mašīna , sacīkstēs un parastai , civilai braukšanai viss ok , cepuri nost , iet labi
, bet offroadma viņš nav un nebūs domāts .
Tāds ir mans viedoklis .
Laikam šajā forumā to nevar teikt , bet man nepatīk bumeri
.

Tāds ir mans viedoklis .
Laikam šajā forumā to nevar teikt , bet man nepatīk bumeri

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
It sevišķi vecie bumeri izskatās skaisti , bet tākā man fāteram ir audi , tad došu priekšroku benzīniekam audikam, jo ziemā vispār parasti nekādu problēmu nav.
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Piekrītu Marcham. Audi vienmēr visu pārsit. Manam tēvam arī ir audi,viss bez problēmām. 

Manam tēvam ir Chrysler, un ziemā nekādu problēmu nav ne ar pielaišanu, ne ar baidīšanos iestigt kādā kupenā. Ar tādu iebraucot kupen ā nav jāsāk šaubīties vai varēs izbraukt...

- Chuby[777]
- Rakstnieks
Nezinu, ko viņš tur var pārsist,bet lielai daļai AUDI ir tās pašas golfa daļas. Nezinu,kā par jaunajiem,bet vecajiem viss tas pats. Nedaudz konstrukcija atšķiras un tas ir viss.
Tad viņš kartīgā kuoenā nav bijis. Diez vai viņš izbrauks no tā paša,kā džips...
Tad viņš kartīgā kuoenā nav bijis. Diez vai viņš izbrauks no tā paša,kā džips...

Agrāk audi un golfu ražoja vienā rūpnīcā , pat tgd vēl atceros kā sencis ar sava vecā audika atslēgu iedarbināja paziņas otro golfu.
Nav jāšaubās , jo neizbrauksi.Ar tādu iebraucot kupen ā nav jāsāk šaubīties vai varēs izbraukt..
Marcha, sajā gadījumā tu kļūdies. Tēvam piem ir Chrysler Voyagre. Ar tādu pa kupenām var iet kā šķūris, ĻOTI reti sanāk kaut kur iesprūst...