* Bilde vai Video!
http://www.bildites.lv/images/aodb5ffccq9e8fn4zfp.png
http://www.bildites.lv/images/zy76begqfdfpr70ptnz.png
http://www.bildites.lv/images/i7ap2uch7lu0jy507f7.png
* Neliels apraksts kas notika kur un kā. gandrīz pa visu mapi, es vedu export un vinjs vislaik man metaja pa gaisu un zaga no bazēm mašīnas.un tad vinjs man uzlika kkadu zilu čerņu kr njā.vel pa PM lamajās.
* Vai vēl kāds to redzēja? Nē jo viņš man uzbāzās.
* Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu. ne pirmo reizi to ākstu redzu.
Un neviens admins viņu nebanoja, es pat rakstiju lai speco vinju un ban.
Bet visiem vienalga.
Onlaina bija
Indigo[777]
[NWA]Dumper
PorgantZ[1337]
Briesmonis[FTW]
Hemis[ADT]
Un gandrīz visi bija ON no adminiem un visi kko darija.
es saku jums tos adminus vajag paretināt un mest arā un pieņemt aktīvus adminus.
Richie_Richtwo
Moderators: Moderatori, Servera administratori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Richie_Richtwo
Kad viņš čatā lamājās uzliku muti, braucu viņam garām nelikās aizdomīgs, tapēc nespecoju. No tevis neredzēju nevienu reportu. Kad vienreiz jums pieleks, plika bļaustīšanās čatā, ka tas un šitas čīto ir pilnībā bezjēdzīga.
Interesanti, kā viņš tev varēja uzlikt to "zilo čerņu"?
Interesanti, kā viņš tev varēja uzlikt to "zilo čerņu"?

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Tā ir, ja viņš uzliek rādās visiem..
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Dumper, ja nemaldos, tad tur bij tā. Ja tev tuvumā spēlētājs uzliek sev uz acīm tās brilles, (kuras starpcitu nemaz serverī nevar dabūt, kas jau ir viens pierādījums, lai to čali banotu laukā) tad ekrāns paliek zils visiem, kas atrodas tev tuvumā, nu kaut kā tā. Ja kļūdos, tad atvainojiet.
▲▲▲
Es nebļāvu čatā es teicu lai speco viņu, bet visiem vienalga.
Es pat lūdzu jūs to izdarīt.
Kapēc jūs nedarat to ko speletāji lūdz.
Jūs taču esat admini.!
Es pat lūdzu jūs to izdarīt.
Kapēc jūs nedarat to ko speletāji lūdz.
Jūs taču esat admini.!
- [NWA]Dumper
- Bembists
Godīgi sakot, es neredzēju, ka tu kaut ko tādu teiktu. Common, taču uzraksti reportu un admini paskatīsies.

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Tu domā, ka administrātori skatīsies uz tādu sūdzibu, kas pēkšņi parādās čatā, domāju, ka nē! Tu pat iedomāties nevari cik dienā ienak debīlas sūdzibas piemēram:
ID: 55 lol, un šitādas vislaik, tāpēc nedomāju, ka administrātori skatīsies katru neloģisko vai uzrakstīto sūdzibu čatā, jo varbūt tu to tāpat prieka pēc teici? Dziļi sirdī iesaku jums taisīt tiešām loģiskas sūdzības ar norādītu ID un konkrētu iemeslu, tā būs vieglāk gan jums pašiem, gan administrātoriem!
ID: 55 lol, un šitādas vislaik, tāpēc nedomāju, ka administrātori skatīsies katru neloģisko vai uzrakstīto sūdzibu čatā, jo varbūt tu to tāpat prieka pēc teici? Dziļi sirdī iesaku jums taisīt tiešām loģiskas sūdzības ar norādītu ID un konkrētu iemeslu, tā būs vieglāk gan jums pašiem, gan administrātoriem!