Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- makrilsv6k
- Rakstnieks
Re: Beztēma #7

- Deliite[1337]
- euro
dzert ir slikti! to es sapratu pa sito nedelju! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Mana-mana
No koka nebūvē- aizdegsies viena vieta-viss nosvils.Shift wrote:Būs viss jāparbūve no koka laikam ,vai no stone block

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- makrilsv6k
- Rakstnieks
No koka aizdegsies tikai tad, ja kāds aizsvilinās, bet jā, koks ir mazliet riskants variants. Es labāk būvētu no koka/pārstrādāta akmens.

- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Mājas no dirt netaisa, jo 1. Mobi spavnosies uz mājas/mājā. 2. Iedomājies kas noturētu tavu dubļu jumtu.Shift wrote:Skatos ka daudzi mājas minecraftā taisa no koka ,vai tas ir normāli taisīt no dirt ? jo es jau puspilsētu no tā esmu uztaisijis
Atbild tik tie kuri kautko rubī no MC..
Benja7331[bF.] wrote:No koka aizdegsies tikai tad, ja kāds aizsvilinās, bet jā, koks ir mazliet riskants variants. Es labāk būvētu no koka/pārstrādāta akmens.
Es spēlēju peacefull režīmā,tākā nekādi maniaki ar bultam nenāks dedzināt...

A vispār boxgam vajadzētu crackoto minecraft serveri

Būtu daudz cilvēki kas spēlētu ,jo tagad pagaidām latvijā nav neviens serveris..
- [NWA]Dumper
- Bembists
Iekomentējam šovrūmu, jauna ekrāntapete.
Vakar izlaiduma balle bija vienkārši superīga. Sākās 21:00, bet ~23:00 pazuda elektrība negaisa dēļ. Tad pa kādu stundu dadzērām visu, kas bija palicis un braucām mājās.
Vakar izlaiduma balle bija vienkārši superīga. Sākās 21:00, bet ~23:00 pazuda elektrība negaisa dēļ. Tad pa kādu stundu dadzērām visu, kas bija palicis un braucām mājās.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Standarta devītie... Balle=piedzerties. Labi, es nebiju uz nekādu izlaiduma balli, tāpēc, ka neuzskatu, ka ar maniem klasesbiedriem varētu iet tik jautri, kā ar rajonu. Piemēram, lielisks piemērs ir tam, ka vakar/aizvakar līdz ~4:30 rītā runājām, klausījāmies mūziku... kr4 tusējām. Alkohols jau bija beidzies ap 2iem naktī, bet neko.. Bija baigi forši.[NWA]Dumper wrote:Tad pa kādu stundu dadzērām visu, kas bija palicis un braucām mājās.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Beidzot tauta sākusi gudrāka palikt.Saspamojusi tikai pāris lapas.
Pats biju noklīdis Kurzemē uz 3 dienām uz tādu svētu lietu kā kāzām..Jāsaka,ka bija perfekts pasākums.Sīkāk nestāstīšu
Pats biju noklīdis Kurzemē uz 3 dienām uz tādu svētu lietu kā kāzām..Jāsaka,ka bija perfekts pasākums.Sīkāk nestāstīšu

- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Izlaidums notika netālu no cietuma, pie stāvietas. Telpas šauras. Bij arī baseins(50cm dziļš). Teikšu, ka totāli 'LEGIT'.
Tā saucas aktivitāte sarukusi(vasara), nevis gudrība.Evol[777] wrote:Beidzot tauta sākusi gudrāka palikt.Saspamojusi tikai pāris lapas.
Kā pie velna var noteikt cilvēka intelektu pēc posta skaita? Šo teoriju vari droši sūtīt uz Zviedriju, garantēta balva.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Vispār pēdējā laikā es arī nelasu neko, kas notika pirms n lapām, ja neesmu kādu laiku bijis šiten tusēt.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Es arī nelasu, vnk nospiežu uz posta un atpakaļ.bobiks[1337] wrote:Vispār pēdējā laikā es arī nelasu neko, kas notika pirms n lapām, ja neesmu kādu laiku bijis šiten tusēt.

starp citu, boxg minecraft serveris nepabeigtā stadijā ir atvērts. ip: boxg.lv
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.