Sveiki visiem
Esmu tā, ka nedaudz aktīvāk atsācis spēlēt un jau pamanu dažas nevisai patīkamas izmaiņas:
viewtopic.php?t=10322
viewtopic.php?t=10324
viewtopic.php?t=10329
viewtopic.php?t=10330
Vai nu agrāk es biju iemidzis, vai tagad spēlētāji čatā sāk ļoti daudz atļauties un uz servera noteikumiem uzliek mīksto? No savas pieredzes man par viena rupja vārdiņa izteikšanu jau bija momentāla 1k sec mute, kautvai vārdiņš pat uz nevienu netika attiecināms, tagad skatos, ka visi bez jebkādām problēmām cep visu, kas viņiem tajā bridi piedzimst galviņā un neviens viņiem pat neko nedara, pamaniju, ka admini ar bieži ir offline un to, ka citiem, kas tajā brīdī ir online vai nu ir slinkums rakstīt sūdzību vai vnk nospļauties, ka neievēro servera noteikumus. Tā šie "jauko" vārdiņu, izteicienu lietotāji tiek sveikā cauri un jaunie spēlētāji skatoties situāciju kāda ir serveri ņem piemēru no tiem, kas lieto šos "jaukos" vārdiņus un izteicienus.
Vārdsakot man šis viss nepatīk, bet es nekur prom neiešu, atbilde tiem, kas iespējams mani centīsies kkur aizsūtīt.
P.S turpināšu būt stukača un nevienu neškiroju, lai kā dažiem tas patiktu.
BoxG samp čata "izaugsme"?
Moderator: Moderatori
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Re: BoxG samp čata "izaugsme"?
Ko tad tu tā uzradies ,vel nesen teici ka visu pamet,diezvai arī tiksi pa adminu ,jo tu esi neaktīvs,tākā nekāda lielā jēga nav ka tu piekakā nosūdzētu sadaļu ar maziem pārkāpumiem...
Kā tas ir citos cs un samp serveros ,kāds pasaka kādu vārdu ko tad tu dari ?
,Jo tur diezvai ir sadaļa priekš lamuvārdiem :Ed
Kā tas ir citos cs un samp serveros ,kāds pasaka kādu vārdu ko tad tu dari ?

- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
nespēlēju CS un citos samp serveros, ja palsīsi uzmanīgāk manus postus, īpaši pēdējos n4 klana INFO sadaļā tad pamanīsi, ka tev ienākusi nepareiza info, pat vienu postu speciāli veltiju, lai novērstu iepējamas baumas, ka aizeju vai pametu serveri, forumu. Un kādas tev te pretenzijas ir, ka man tā nemanāmi centies uzbraukt, daru ko nepareizi?, un sīki pārkāpumi būtu, ja tikai par flood nosūdzētu.Shift Ko tad tu tā uzradies ,vel nesen teici ka visu pamet,diezvai arī tiksi pa adminu ,jo tu esi neaktīvs,tākā nekāda lielā jēga nav ka tu piekakā nosūdzētu sadaļu ar maziem pārkāpumiem...
Kā tas ir citos cs un samp serveros ,kāds pasaka kādu vārdu ko tad tu dari ?,Jo tur diezvai ir sadaļa priekš lamuvārdiem :Ed
Kas attiecas uz admina pieteikumu nemaz negrasos tādu iesniegt, ja nemaldos, tad postā par eminemZ vel ir screen kur to esmu uzrakstijis. Visu atbildēju?
- [NWA]Dumper
- Bembists
Nesaprotu, ko tu centies panākt. Tas, ka tu nesen sāki aktīvāk spēlēt nedod tev iespēju izdarīt pilnvērtīgu kopējo vērtējumu par to, kas notiek serverī. Man netraucē tas, ka tu esi stukačs, bet drīz tu izbesīsi ar savām mazsvarīgajām sūdzībām. Par tādiem sīkumiem var informēt skaipā.