Evol[777] wrote:
Ja runa iet par svaru,tad nē.
Piem mans DJ 3 sver 2,5kg bet Dartmoor Bronx cietā tikai 1kg
MZ ir smagi. RS vai Fox. Tur jau ir cita lieta.
Pelmis wrote:
Shift wrote:Ar amortizatoriem labāk lēkāt...
lol? Nav gan. Pašam ir amīši, bet ātrumnieks. Lēkājot amīšus vari sadirst tā, ka pabraukt varēsi stumjot tikai. Diezgan labs MTB Evol, pats domāju arī kaut kad nopirkt.
Streetā tur īpaši nav vajadzības priekš mīkstās dakšas. Uz lecieniem gan ir cita lieta. Tāda sajūta, ka vienīgais, kur esi lēkājis ir pagalma džamps, kuru uzraka 3 min laikā ar maximas ričuku. Tiem, protams, amīšus var vienā setā sajāt, bet agresīvai braukšanai ir domātas pavisam citas dakšas, kuras arī maksā vairāk.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
Mana iecere-salikt vai nu NS Capital+NS RNS vai Dartmoor Quinnie+Dartmoor Bronx.Tāpat tikai pa skeitparkiem močīju,tapēc mīkstā nav vajadzīga.Rāmi es dz.dienā pirkšu,un DJ pārdošu.Tad cieto dakšu(kādu no viņām,atkarīgs kuru rāmi iegūšu.) pirkšu.
patiesībā es neaplēju klaviatūru, es viekārši tikko biju piecēlies un bij besis, jo tagad sēžu debīlajā praksē, kurā neko nav darīt un ierakstiju ko randomu
gz Kri.
YEAAAAAAAAAAH.
@Veng. ceļmalā neglītas tās ielenes i, nobarojušās un ar tonnām kosmētikas, nesaprotu, kā vispār kāds grib viņas ņemt priekšā.