Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Re: Beztēma #7

Post by Maize[1337] »

bobiks[1337] wrote:
V6K[BoxG] wrote:Toties es šodien iztērēju 50Ls, es tagad esmu to pateicis un man ir garāks e-krāns. ;)
A to es šodien dabūju 10 Ls. Fick ja!
Simtpunkti strādāji tajā vekalā kur nopirku printeri un subi ar milzīgajām atlaidēm.

Ar c1p4r13m raxtiit naw tik forči, lapāk rakstīt ar krutirm burtiem un pietam bezjēgā iekļautiem noteiktajā vārdā.
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Labāk piekāsīsim krievu valodas zināšanas un pievērsīsimies latviešu valodai...
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

V6K[BoxG] wrote:
bobiks[1337] wrote:
V6K[BoxG] wrote:Toties es šodien iztērēju 50Ls, es tagad esmu to pateicis un man ir garāks e-krāns. ;)
A to es šodien dabūju 10 Ls. Fick ja!
Simtpunkti strādāji tajā vekalā kur nopirku printeri un subi ar milzīgajām atlaidēm.

Ar c1p4r13m raxtiit naw tik forči, lapāk rakstīt ar krutirm burtiem un pietam bezjēgā iekļautiem noteiktajā vārdā.
Nifiga, es pārdevu drauga ričuku.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

bobiks[1337] wrote:
V6K[BoxG] wrote:
bobiks[1337] wrote: A to es šodien dabūju 10 Ls. Fick ja!

Nifiga, es pārdevu drauga ričuku.
To veco, ko biji ielicis sludinājumā, kautkādā adresē, tikai neatceros kādā?
Image
Panty[1337]
Censoņa
Censoņa

Post by Panty[1337] »

Tā. kā nedēļu jau sēžu slims mājās, un galīgi nav ko darīt spēlēju p.o.k.e.r.u, rekur rezultāts he he (savējie sapratīs)
Image
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

viewtopic.php?p=152578#152578
Un ko es teicu ?

Ko tad tu tā uzradies ,vel nesen teici ka visu pamet,diezvai arī tiksi pa adminu ,jo tu esi neaktīvs,tākā nekāda lielā jēga nav ka tu piekakā nosūdzētu sadaļu ar maziem pārkāpumiem...

Kā tas ir citos cs un samp serveros ,kāds pasaka kādu vārdu ko tad tu dari ? ,Jo tur diezvai ir sadaļa priekš lamuvārdiem :Ed
who am i
Kas attiecas uz admina pieteikumu nemaz negrasos tādu iesniegt, ja nemaldos, tad postā par eminemZ vel ir screen kur to esmu uzrakstijis. Visu atbildēju?
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

Un?Lai tak piesakas,tev no tā sliktāk paliek?Visi vecie admini kuri jau vairākus gadus adminē pat serverī vairs nenāk un arī daudzi pārkāpēji paliek bez soda,tāpēc arī vajag jaunus radošus prātus ņemt talkā.No tā jau nevienam sliktāk nepaliek,bet gan otrādi.Tas tāds mans viedoklis.
Last edited by Miesnieks[K] on 30 Jun 2011, 00:05, edited 1 time in total.
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

Nē,man neskauž,vienkārši viņš netur solijumu... 2x
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Kichyss wrote:Labāk piekāsīsim krievu valodas zināšanas un pievērsīsimies latviešu valodai...
Kļūdies! Nevajag piekāst nevienas valodas zināšanas, jo tās visas kādreiz dzīvē noderēs. Tas, ka tu dzīvo Latvijā nemaz nenozīmē, ka tev ir jāpārvalda tikai latviešu valoda. Pat Latvijā, pieņemot darbā strādnieku, priekšroku gūs tas cilvēks, kuram ir gan latviešu valodas zināšanas, gan arī krievu, jo mūsu valstī vairumā komunicē šajās abās valodās. Ja domā, ka spēsi izvairīties no krieviem, tad rūgti maldies, jo tie ir visur, kā kaut kādi parazīti.

Vienkārši gribu teikt to, ka jebkādas zināšanas nenāk par ļaunu apgūt.
Image
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

Kri wrote:
Kichyss wrote:Labāk piekāsīsim krievu valodas zināšanas un pievērsīsimies latviešu valodai...
Kļūdies! Nevajag piekāst nevienas valodas zināšanas, jo tās visas kādreiz dzīvē noderēs. Tas, ka tu dzīvo Latvijā nemaz nenozīmē, ka tev ir jāpārvalda tikai latviešu valoda. Pat Latvijā, pieņemot darbā strādnieku, priekšroku gūs tas cilvēks, kuram ir gan latviešu valodas zināšanas, gan arī krievu, jo mūsu valstī vairumā komunicē šajās abās valodās. Ja domā, ka spēsi izvairīties no krieviem, tad rūgti maldies, jo tie ir visur, kā kaut kādi parazīti.

Vienkārši gribu teikt to, ka jebkādas zināšanas nenāk par ļaunu apgūt.
Tādā veidā arī Latviešu valoda tiek piesārņota ar citu valsts valodas vārdiem,piemēram,karoč,točna,davaj u.t.t.Šos vārdus taču var aizstāt ar Latviešu valodas vārdiem.Dažreiz liekas,ka tos vārdus izmanto pārsvarā jaunieši,bet tas tā nav.Arī vārds "kulaks" nav Latviešu valodas vārds,bet gan krievu un ir arī daudzi citi vārdi,kuri tiek ieviesti no citu tautu valodām,pat neapzinoties,ka tā gremdējam valsts valodu.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Tie ir tikai barbarismi, tas pieder pie sarunvalodas. Nekas traks jau nav, ja vien tos nesāk izmantot citos latviešu valodas stilos, piemēram, lietišķo rakstu stilā vai citur.
Image
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Nē patiesībā mūsu valodu piesārņo šādā vaiedā- Ja tu runā Latviski, bet sarunas biedrs Krievis, nu labi ne tu, bet piem kāds pieaugušaus~30gadu vecs. Kā jums liekas kurš uz kuru valodu pāries? Krievs uz Latviešu, vai Latvietis uz Krievu?
Image
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

Kri wrote:Tie ir tikai barbarismi, tas pieder pie sarunvalodas.
TAGAD tas pieder pie sarunvalodas.Ir jau visādi citi veidi,kā tiek piesārņota šīs valsts valoda kuri nav barbarismi.Taisnība tev ir,ja tu nezini krievu valodu,tad varētu būt grūti atrast,kādu darbu,toties ja tu nezini krievu valodu tad vismaz labi jāzina angļu valoda,tāpēc jau arī eksāmenos var izvēlēties starp angļu un krievu valodu.Ja cilvēks nav apguvis nevienu no šīm valodām,tad es šaubos,vai vispār vērts ir dzīvot(varbūt tik traki nav).
V6K[BoxG] wrote:Kā jums liekas kurš uz kuru valodu pāries? Krievs uz Latviešu, vai Latvietis uz Krievu?
Viennozīmīgi,ka Latvietis uz krievu.
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Tas arī ir iemesls tam, ka mūsu valoda ir tāda, kāda viņa ir.
Image
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

V6K[BoxG] wrote:Tas arī ir iemesls tam, ka mūsu valoda ir tāda, kāda viņa ir.
Jo mums māca viņu valodu nevis viņiem mūsu.
Locked