Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Deliite[1337]
euro
euro

Re: Beztēma #7

Post by Deliite[1337] »

moments kad sapratu "jaudu" bija tad kad tu izgaji kapnu telpa!

EDIT: s-90 iekabina visus sudainos Logitech un Creative! var pirkt pa entajiem simtiem latu to kkadu "uber" logitech kompelktu,vai vnk panemt pa kkadiem 90ls nopirkt vairakas 90nieces,un labu vai labus pastiprinatajus!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
BuGeeD
Censoņa
Censoņa

Post by BuGeeD »

[NWA]Abrams wrote:
Abrām, muti, yayayay UNBAN. (:
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Njā, varēs tagad Dumpers drebināt Līksnu. :D
+ aizstiepšu savu bufu!. :D
Me Gusta.
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Njā, skatoties video, liekas, ka ieejot istabā tur viena piršana tikai ir, bet focika mikrafons izkropļo basus. Ar savu ausi klausoties ir normāli, liekas, ka pat ausīs sāk spiest.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

abrimam reali nav ko darit! ja jau tev mes visi esam tadas niecibas,un tu tas tetis,tad ko tu te vel dari? tev tak vajadzetu kljut par valsts prezidentu,vai vismaz par ministru prezidentu! oiiiiiii deem! aizmirsu,tev tak tikai 14 gadi! nekas,driz saksi iet pamatskola,un tad varbut tev kads iebidis smadzenes istaja vieta! vai nu busi visiem gailis,vai tikai kadam pedo skolotajam!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Kad izgāji kāpņu telpā vajadzēja stāvu zemā piekāpt, pieklauvēt pie manām durvīm, un tad es kā vienmēr puskaila atvērtu durvis un teiktu, ka gribu gulēt. :DDDD

A es šodien nedzirdēju nekādus basus vispār.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

nezinu, man cik ir saskarsme bijusi ar s90 - vienmer vinas mani ir pievilusas.. Varbut tas ir atkarigs no tehniska stavokla. Man ir logitech tumbas, ar subi un 4x tumbas no muzikas centra, 2x sharp un 2x samsung.. Lidziga skana nak aara. Bet tas jau stav gadiem. Paslaik skatos uz ko jaudigaku..
Image
GET REKT
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

znachit tev ir bijushas kkkadas nojatas s-90 un kkads 10w pastiprinatajs gan jau!

man tagad s-50 pie Pioneer kinozales pieslegtas,un ir diezgan liela lidziba ar dumpera skanju... protams salidzinat nevar,jo man ir tikai s-50 a vinjam s-90 kuras manejas vnk izkapa jebkura gadijuma bet ta vai ta! radiotehnikas S tumbas ir vnk zveri! S-300,S-400 vsp ir mooooooooooonnnnnnnnnnnssssssssttttteeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!11111oneone!

EDIT: ja tu skaties uz kaut ko jaudigaku,un lai butu garaks krans tad ieteiktu nopirkt kaut ko tadu

ai sorry believablje,tev jau visu neperk senchi un tu neesi abrams vai evolz,so sorry! tev neredzet kaut ko tadu!
Abrams[T]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Abrams[T] »

Deliite[1337] wrote:abrimam reali nav ko darit! ja jau tev mes visi esam tadas niecibas,un tu tas tetis,tad ko tu te vel dari? tev tak vajadzetu kljut par valsts prezidentu,vai vismaz par ministru prezidentu! oiiiiiii deem! aizmirsu,tev tak tikai 14 gadi! nekas,driz saksi iet pamatskola,un tad varbut tev kads iebidis smadzenes istaja vieta! vai nu busi visiem gailis,vai tikai kadam pedo skolotajam!

Boni, žēl, bet eju jau vidusskolā un nav man 14 gadi. Tici man, smadzenes man ir. Un, jā, pēc gadiem varbūt redzēsi mani prezidenta vietā un tādu kā tevi no valsts izmetīšu. Un tavās pēdās neiešu, piedo, vecais batja. Tev ir laikam slikta bērnība bijusi, ne? Visiem gailis biji.
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

boonnn - es pirksu jo manis nosauktais komplekts ir Latvija bet es esmu - UK..

Gribu pioneer resiveri panemt, sakuma un skatisos.. Bet ehh - jasaliek kompis pa prieksh. :D
Image
GET REKT
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

abram - man berniba tiesham nav bijusi izcila,bet es nekopenseju to kas ar mani bija berniba,sezhot interneta un visiem braucot kaut ko virsu,shaja gadijuma es tev kaut ko saku,bet ta tu esi redzejis,ka es ta tolljotu pietam vel tik tizli,aizvainojot citus? tas nav normali,lab man pie kajas vai tu pats pelni naudu,vai tev vecaki noperk,bet ka fakts,tad nevajag ar to platities,un but tadai attieksmei,ka visi parejie ir mesli,utt! jabut tomer cilvekam,nevis kaut kadam tur augstmanim! piedod ja tevi varbut aizskaru,bet nu chalit,nevar ta uzvesties,es saprotu citiem ir asinis but kretiniem,bet tas nav normali ta uzvesties ta ka to dari tu vai kads cits! es tevi nepazistu lai par tevi spetu spriest ta ka es to dariju! cik esmu dzirdejis,tu esi normals chalis,bet kapec no tevis birst tik daudz tizlu lietu ara? l
Labi sorry,ja tomer parak debili pirmstam izteicos,bet sha vai ta janolaizhas no tiem augstumiem,jo ar tadu attieksmi dzive talu nevar tikt! ir kas tiek,bet tas nesanak visiem!
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Vienkārši forši. Pašiem nav apnicis jau strīdēties un spriest par cilvēku kuru nekad dzīvē neesi saticis? Internetā tu vari būt tāds, dzīvē- savādāks.
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

[NWA]Abrams wrote:Boni, žēl, bet eju jau vidusskolā un nav man 14 gadi. Tici man, smadzenes man ir. Un, jā, pēc gadiem varbūt redzēsi mani prezidenta vietā un tādu kā tevi no valsts izmetīšu.
*facepalm*

Kanye West - Dia... tfu, Fools are For Ever
Chosen[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Chosen[Vendetta] »

Abram nu prezidenta vietā toč nebūsi :D)

Kad abrams vadija _4empion, tad viņš nebija tāds retards kā tagad, tad bija pavisam normālāks, kurš bija saprotāms, tagad mūsu acīs ikdienas retards.Savu stulbo uzvedību, diži neizceļās, brīnums ka vel ir NWA klanā, dumperz vietā, tādu kā abrams nahrezētu 5 mājas tālāk. (cool)
Image
Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Pašlaik vēl neesmu attapies no vasaras un pašlaik nespēlēju sa:mp tapēc klanā valda tāds kā haoss. Ja sākšu spēlēt, tad gan nebūs nekādas haļavas te.
Image
Locked