Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins

-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

Re: Beztēma #7
aha un es esmu no citas pasaules.Crack. wrote:Es jau tā māku !
Tu laikam to nesaprati kā joku.EsBijuTe wrote:aha un es esmu no citas pasaules.Crack. wrote:Es jau tā māku !
moron.

Ja man būtu 4 dolāri , 3 no tiem iztērētu reklāmai /Henry Ford/
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins

Bet tas joks nebija smieglīks, tik pat var teikt bezjēdzīgs.Crack. wrote:Tu laikam to nesaprati kā joku.EsBijuTe wrote:aha un es esmu no citas pasaules.Crack. wrote:Es jau tā māku !
moron.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

tur no joka nebija ne smakas.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

ja jau tas bija bezjedzigi, tad vispar ievietot so animaciju bija bezjedzigi kas visu padara + - bezjedzigu un sis mans posts nav bezjedzigs jo es tikai apspriezu bezjedzigus postus.
-
veljoprojam mekleju resiveri, neko nevaru atrast.. deem.
-
veljoprojam mekleju resiveri, neko nevaru atrast.. deem.

GET REKT
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

pasaule kā tāda ir bezjēdzīga, mēs ejam uz skolu, mācamies, strādājam, vergojam lai vispār izdzīvotu, kniebjamies lai radītu nākošos vergus un tā visu laiku (sun)
Kri šim tekstam uzspiež pogu "Man patīk".EsBijuTe wrote:pasaule kā tāda ir bezjēdzīga, mēs ejam uz skolu, mācamies, strādājam, vergojam lai vispār izdzīvotu, kniebjamies lai radītu nākošos vergus un tā visu laiku (sun)

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

Ja, ja es ari.Kri wrote:Kri šim tekstam uzspiež pogu "Man patīk".EsBijuTe wrote:pasaule kā tāda ir bezjēdzīga, mēs ejam uz skolu, mācamies, strādājam, vergojam lai vispār izdzīvotu, kniebjamies lai radītu nākošos vergus un tā visu laiku (sun)
Bet, tas ir primitivi sadi rakstit tomer - padoma cilveks ir radits ka dziva butne so - protams ka pamats visam ir jannkas teiktais bet viss nav taa... Ir ari daudz lietu par ko priecaties bet tas ir no katra individuali atkarigs..

GET REKT
Cilvēks ir evolūcijas posmā radīts pārākuma kārs lops, ne jau velti sevi cenšas atdalīt no pērtiķīšiem. Kas šeit ir nepareizi?Hustler_Believable wrote:Bet, tas ir primitivi sadi rakstit tomer - padoma cilveks ir radits ka dziva butne so - protams ka pamats visam ir jannkas teiktais bet viss nav taa... Ir ari daudz lietu par ko priecaties bet tas ir no katra individuali atkarigs..
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

tas ir individuali! Ir truli salidzinat alu cilvekus ar musdienam! Gan nervu sistema, organisms un prats ir attistijies. So ir citadaka domashana. Un izvilkt primitivus uzskatus nav pareizi! Katrs mes esam individuali vismaz garigi so katrs dzivi uztver pa savam! Bet tam visam ir viens meerkis - paslabums! yo! 

GET REKT
Otrādi, cilvēce ir laika gaitā degradējusi fiziski, prātā cilvēce ir sadomājusi ka ir pārāka.
Hustler_Believable wrote:tas ir individuali! Ir truli salidzinat alu cilvekus ar musdienam! Gan nervu sistema, organisms un prats ir attistijies. So ir citadaka domashana. Un izvilkt primitivus uzskatus nav pareizi! Katrs mes esam individuali vismaz garigi so katrs dzivi uztver pa savam! Bet tam visam ir viens meerkis - paslabums! yo!
Jā, tikai ir rīcības cilvēkiem, kuras ir trulākas nekā alu cilvēkiem.
Me Gusta.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*