LoLeRx3

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
User avatar
LoLeRx
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 2
Joined: 26 May 2011, 14:05

LoLeRx3

Post by LoLeRx »

1.Tavs īstais vārds. Artūrs

2.Tavs pašreizējais vecums. Varētu teikt, ka 13 (15. decembrī paliks), bet galva ir uz pleciem. Es nedomāju, ka forumā jūs mani daudz pazīstat, jo es šeit īpaši neuzturos, jāspēlē serveris.

3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Esmu adminējis hell, allstar (bankrotēja) un vēl daudz ne dažādos draugu, pazīstamo un savos serveros.

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Nu kā teikt, kā jau teicu forumā bieži neuzturos, tādēļ nemaz neesmu nevienu nosūdzējis (kā es tur redzēju, nav precīzas playera nosūdzēšanas, un nevienu sliktu admina rīcību neesmu paminījis, kautgan uzturos serverī bieži)

5.Kāds mums būs labums no tevis? Es esmu ļoti draudzīgs, viegli atrodu draugus, un nerīkojos nepareizi, ne pēc noteikumiem. Es domāju, ka jums tādi cilvēki ir vajadzīgi, kas spēs visus saprast nevis bļaut virsū, aplamāt un likt cietumā uz 5000 sekundēm, vai banot/kikot par neparko.

6.Cik bieži spēlē SA-MP. Jūs zinat diezgan bieži, bieži spēlēju šinī serverī ar draugiem, katru dienu. Man ļoti patīk šis serveris un tuvākajā laikā es viņu netaisos pamest, spēlēju dažas stundas 1-4/5, atkarībā no garstāvokļa.

7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Diezgan ilgi, es īsti neatceros, bet man šķiet, ka agrāk nekā no vasaras sākuma (nu nav nemaz arī tik ilgi).

8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Man bija viens niks LoLeRx, bet tagad ir LoLeRx3, es pat nezinu kādēļ nomainīju.

9.Kā uzzināji par BoxG community? Kādreiz es spēlēju cs kz serveri, un latvijā tajā laikā bija tikai divi, mos****ted un boxg, tāpēc arī lielas izvēles man nebija, jūsējais bija daudzreiz labāks!

10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Tātad sākam no jauna, mani sauc Artūrs un man paliks 13 gadi 15.decembrī, es esmu draudzīgs un labsirdīgs. Kautgan eju cīņas sporta veidā jau 8.-to gadu, es pat mušiņai nevarētu izdarīt pāri. Man patīk būt adminam dēļ vienas lietas - kad kāds atkal rīkojas nepēc noteikumiem, es viņu ātri varu detonēt, bet kad nav adminu, tad ir besis, jo šajā serverī es esmu tik daudz čīterus redzējis, teleporteris, god mods, car mod u.t.t. Par manām mīļākām nodarbēm, es klausos dubstep, techno un qlimax (nu hip hops arī der), tad nu es eju Taekwondo (teikvando) un gāju Džudo, pa vasaru braucu ar BMX pa parku, bet pa ziemu pa indoru. Tāds nu es esmu! Paldies par uzmanību, ar cieņu LoLeRx3
User avatar
[NF]kTs
Censoņa
Censoņa
Posts: 189
Joined: 24 Feb 2010, 16:55
Location: Pagrabs

Re: LoLeRx3

Post by [NF]kTs »

13 Gadi? O_o
Paaudzies puis.. :/
PRET
Last edited by [NF]kTs on 15 Dec 2011, 00:11, edited 1 time in total.
User avatar
INDIGO
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 843
Joined: 05 Oct 2008, 22:35
Location: Talsi

Re: LoLeRx3

Post by INDIGO »

ANTI
Image
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana
Posts: 2462
Joined: 01 Jan 1970, 03:00
Location: A kur tu gribi, lai es dzīvoju?

Re: LoLeRx3

Post by Maize[1337] »

atteikts
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Locked