Jam_crew wrote:...
Ironiski, ka tādam geimeru nolicējam un laiferim MSN/Skype niks ir x-lan-
gamer.. Un tas, kā tu plivinies šajā forumā ar savu vecumu, dzīvi, profilā sarakstīts "Sexy gf", utt. ir vienkārsi nožēlojami.
Nožēlojama attieksme, pret tiem, ko šeit mazāk ciena.
Tikai nesāc.. Esi dzirdējis teicienu, "Cieni citus un tie cienīs arī tevi"? Ienāk random čalis, izveido beztēmā Flame War visiem dir*ot virsū un cer uz slavu. Ja tik ļoti sūti citus meklēt dzīvi, tad ko tu vēl dari šajā forumā? Cik nu palasīju tavus postus, daudz runā par spēlēm, pat intensīvi aiztāvi kādas konkrētas spēles, strīdies, kura ir labāka.
..
Katrā trešajā postā kādam dir* virsū
Zadrots, b*e.
B;ērniņ, man izskatās, ka tev nav pat 13, bet nu jāpalielās, jo esi liels un varens un vari izdzert 0,5l pudeli ...
a man man puhuj b*e.
Ja jau tik ļoti ienīsti pīpēšanu, ko varēja noprast pēc atbildes Belaša postam..;
labprāt uzpīpētu pirms kontroldarba, šķiet tas palīdz.
Vēl, kas likās smieklīgi;
6) Jūsu intreses? šad tad iedzert un uzpīpēt un galvenais tusēt.
9) Kāds ir jūsu raksturs? ANTI-Iedomīgs.
12) Kāda tipa mūzikai jūs dodat priekšroku ? LV-HIP-HOP
14) Pastāstat kautko par sevīm(piem. Jūs smēķējat? Dziedat? Kādā skolā jūs ejat? Kādi spēļu konsoli jums ir? utt). Es noteikti pīpeju un dzeru, un kurš gan manā vecumā samaitāts zēns to nedara . Jā arī cenšos dejot, bet labāk sk8toju un eju uz hip-hop dejām x).
Nigga please, tu nodir* cilvēkus par to, ka viņi klausās hip hop, dzerstās, utt., bet pats to dari..laikam. Kārtējais letiņš, citos redz skabargu, sevī neko, ka tik kādam uzdirst, pats jau perfektais. Ja būtu mods, sen jau būtu tevi nahrenizējis no šī foruma, par vienu pubertātes nomāktu retardu mazāk..
edit: Droši vien tavs nākamais posts būs, kur
1) Vai nu tu man sāc dir*t virsū
2) Par visu pasmejies un izliecies ka tev ir vienalga
3) 'Tev atkal ir taisnība, neko jēdzīgu neesmu pateicis un neko necērtu', iedomība sit augstu vilni.