Unban Chil
Moderator: Moderatori
Unban Chil
1.Chil
2.46.109.203.242
3[AoD]wl
4hax
Man nau haku es esmu godigs speeletajs man starpcitu man bij 1kk nauda tapec ceru uz unban
2.46.109.203.242
3[AoD]wl
4hax
Man nau haku es esmu godigs speeletajs man starpcitu man bij 1kk nauda tapec ceru uz unban
Re: Unban Chil
Atvaino, bet es neuzņēmu nekādus pierādījumus par to, ka tev ir haki. Bet, kad ienācu serverī black sūdzējās par to, ka tev ir tie haki, kā arī es tevi paspecoju. Nobanoju uzreiz, jo domāju, ka kuru katru brīdi iziesi un tiksi nenobanots par hakošanu. Kā arī pēc tam tu ienāci ar citu niku, bet IP nesakrita ar banoto un jautāji man pa PM par ko ir bans. IP change?
nebij man haku pieradi ka bija?????????
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Kuram tad isti ir taisnība?
wl, tā ir, ka nepaņem pierādijumus, tagad neviens no jums nevar pierādit, kuram ir taisnība.
wl, tā ir, ka nepaņem pierādijumus, tagad neviens no jums nevar pierādit, kuram ir taisnība.

Var jau viņu unbanot, bet es ar black bijām liecinieki. Bet, ja jūs vēlaties atpakaļ serverī čīteri 

- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Neviens nesaka, ka gribam atpakaļ čīteri, BET nevienam no jums nevar ticēt.
Srsly? 2 admini un neviens nepaņem pierādijumus?
Grūti bija piespiest dažas reizes f8?
Srsly? 2 admini un neviens nepaņem pierādijumus?
Grūti bija piespiest dažas reizes f8?

nu vispār jau es ar citreiz piemirstu pierādijumus noskrīnot.
- man12gadiMental[777]
- Censoņa
..
Last edited by man12gadiMental[777] on 30 Oct 2012, 08:55, edited 1 time in total.

Tak kā es varēju uzņemt pāris screenus, ja viņam bija speedhax. Man uz šitā PC frapa nav.
btw, skilled, tu neesi admins so kapēc tu te raksti?
btw, skilled, tu neesi admins so kapēc tu te raksti?
- [NF]DieHard
- Censoņa
Es teiktu ka varetu uzlikt unbanu bet uz parbaudes laiku ja nekadi parkapumi nebus tad lai spele talak 

nu halllllllo
Tad man buus unban vai nebuus??????
ja jau šiet izsakas tikai admini tad vienigais ko jūs darat ir dodat warningus bet nevis atbildes.