BoxG atjauninājumi

Jaunumi par BoxG community.

Moderator: Moderatori

Post Reply
User avatar
WG1337
Chosen
Chosen
Posts: 40
Joined: 27 Dec 2010, 23:12
Location: Rīga

BoxG atjauninājumi

Post by WG1337 »

Ar prieku paziņoju, ka ir atnācis ilgi gaidītais jūlija update!

Ilgi strādājām, lai sniegtu jums kaudzi uzlabojumus SA-MP BoxG projektā.
Lasi zemāk, lai noskaidrotu sīkāk par ieviestajiem uzlabojumiem.

Jauna adrese:
IP: samp-server.boxg.lv:7777
Serveris vairs netiek turēts uz fiziska datora, kurš jebkurā brīdī var nosprāgst, tā vietā serveris tagad atrodas kādā lielā datucentrā kā virtuāla mašīna. Tas ļaus nodrošināt daudz lielāku servera darbības laiku bez pārtraukumiem. Serveris ir bijis ieslēgts visus šos gadus un turpinās strādāt.

Jauns forums:
Radās nepieciešamība pārnest veco forumu uz jauno, lai nepieļautu, ka dažādu programmatūru nesaderību dēļ nestrādā forums, tā vietā tika nolemts migrēt visus datus uz jauno forumu. Visi vecā foruma ieraksti un lietotāji ir saglabāti un pieejami jaunajā forumā, nav noticis statu resets, jūsu progress ir paturēts, izņēmums ir lietotāju paroles (par to lasi zemāk).

Milzīga koda pārrakstīšana:
Daži no jums pamanīja, ka mēdza parādīties negaidīti "lagi" spēles laikā, daži lietotāji nevarēja ielogoties un virkni citu problēmu, kuras traucēja izbaudīt spēles gaitu. Daudzas no novērotajām problēmām izdevās novērst pēc ļoti ievērojama koda daudzuma labošanas (vairāk nekā 5000 kodu rindiņas tika individuāli izskatītas un izlabotas), šo problēmu cēlonis bija neoptimizētas datubāžu darbības, šobrīd kods ir smagi pārveidots, lai, piemēram, spēles progresa saglabāšana neizraisa "lagus" citiem spēlētājiem. Analizējot kodu, tika arī atrastas senas kļūdas un tās novērstas, piemēram, veidas, kurā noteica spēlētāju piederību "klanā".

Lietotāju paroles:
Mēs nevēlējāmies paturēt vecās lietotāju paroles, sakarā ar novecojušu tehnoloģiju. Visas vecās lietotāju paroles ir anulētas un ir nepieciešams veikt paroles atjaunošanu, lai varētu turpmāk lietot savu kontu gan forumā, gan serverī. Lietotāja paroles serverī un forumā ir saistītas. Kad esi atjaunojis savu paroli, droši vari doties SA-MP serverī ar savu jauno paroli. Ja nesanāk ielogoties, vai arī esi aizmirsis sava konta datus, tad droši sazinies ar wg1337#1592 privāti Discordā (vai arī kādā citā veidā).

Izmaiņas spēlē:
Ir veikti sekojoši uzlabojumi:
  • Jauni līmeņi
  • Jauni īpašumi
  • Vispārīga koda optimizācija
Mumble serveri aizstāj Discord
Veclaicīgas programmas tiek aizstātas ar modernām.
Neaizmirsti pievienoties mūsu jaunajā Discord serverī
Es esmu Zirgflīze.
User avatar
salaga
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 15
Joined: 10 Aug 2020, 02:57

Re: BoxG atjauninājumi

Post by salaga »

beidzot vareshu uzspelet sampinju
Post Reply