ja vel kadu shitadu prikolu gribat zinat vel varu pastastit,reali ja man butu pareizi piederumi es varetu uztaisit C4,vai tadu iespaidigu granatu!
tagad skola beidzas,domaju vareshu filmet visadus savus meisturojumus katru nedelju!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
kadreiz,kad tas tiko saka nakt prata,tagad vairak no kimijas zinashanam,un ko vel skolotajs iesaka!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Mums arī skolā bij viens tāds jefiņs kurš iedomājās ēdamajā starpbrīdī pie skolas kko tādu izdarīt, labi ka laicīgi viss beidzās savādāk būt viņam baigie sūdi