Atpūtas vieta
Moderator: Moderatori
Re: Atpūtas vieta
Nevis 22, bet 20... Drusku nofailoju. (Bija...)Amish[TITNS] wrote:sorry par offtopic, bet kuram VrTx klanā ir 22 gadi ?
Labāk Līksnā, šeit ir daudz tādu vietiņu kur var palakt
Protams Latgalē, Daugavpils raj.

Protams Latgalē, Daugavpils raj.
Me Gusta.
-
- Nelabojams spameris
bet tu neatbildēji uz pašu jautājumu, kuram ir tie 20 gadiSaW_[VrTx] wrote:Nevis 22, bet 20... Drusku nofailoju. (Bija...)Amish[TITNS] wrote:sorry par offtopic, bet kuram VrTx klanā ir 22 gadi ?

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Ēēēēs jau labprāt brauktu, ja man būtu kāds draugs kurš paķer pa ceļam vai vsp satusē ar mani, tur.... 

-
- Nelabojams spameris
sigulda apmeram kura rajona atrodas?
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Rigas 

-
- Nelabojams spameris
Nu tad man nesanaks tvi paķert, ja nu vienīgi es sestdien laižu uz Rīgu varētu ap kādu 14. vai 15. jūniju, bet tas viss jāizlemj VrTx
- bobiksv6k[1337]
- euro
Domāju, ka šitais VrTx pasākums izgāzīsies, jo katrs grib piedāvāt sev tuvāku vietu, un no VrTx klana viss ir izmētāts 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Ar AoD bija tas pats... Gribejam tusu rikot, bet ta ka ScaR atsakas braukt bez savas DJ aparaturas un dzivo netalu no J-pils..... BTW cik noprotu AoD paliek 2 gadi....
EDIT: smags fail, mums vel lidz novembrim nebus 2 gadi
Nofailoju jo domaju ka AoD dzimsanas diena ir aptuveni tad kad BoxG, bet AoD dzima rudeni, kad boxg atsaka savu darbibu. Atvainojos loti.
EDIT: smags fail, mums vel lidz novembrim nebus 2 gadi

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Nu patiesībā, bobiks_[VrTx] iet tajā pašā skolā kur es un viņu ļoti labi pazīstu
bet viņš nezin vēl kas es esmu
Tākā, ja bobiks brauc, lieta ar mani atrisināta 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Zināt, es zinu, kas tu esi.
Sadaļa iepazīstini ar sevi uzzināju kko vairāk par tevi, bet dr.lv vienā d-biedtru grupā biju redzējis tevi postojam sa-mp lietās...
Ja būs kaut kāds Tukums, tad es gan nezinu vai es braukšu (Crisis in Latvia, yees), bet kaut kur 60km rādiusā varbūt varētu
.

Sadaļa iepazīstini ar sevi uzzināju kko vairāk par tevi, bet dr.lv vienā d-biedtru grupā biju redzējis tevi postojam sa-mp lietās...
Ja būs kaut kāds Tukums, tad es gan nezinu vai es braukšu (Crisis in Latvia, yees), bet kaut kur 60km rādiusā varbūt varētu

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG