Sveiki!
Taisot mapi uz MTA Map Editor sasniedzu max object limit - 250.Gribētos, lai max object limit ir ~2500, lai varētu pabeigt iesākto darbu!
Ja kāds var,tad lūdzu palīdziet...
MTA SA Map Editor object limit!
Moderator: Moderatori
- Smart[Vendetta]
- Servera admins
- Deliite[1337]
- euro
Re: MTA SA Map Editor object limit!
objektu strīmeris!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Deliite[1337]
- euro
xObjects Simple Objects Streamer
un
Y_Less Script Includes Object Streamer
abi ir atrodami ieksh sa-mp.com
tur ari pamacibas,ka ari Te
un
Y_Less Script Includes Object Streamer
abi ir atrodami ieksh sa-mp.com
tur ari pamacibas,ka ari Te
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Smart[Vendetta]
- Servera admins
Pēc Dzin4ega posta, izdarīju visu pēc pamācības, kas bija tur tajā link, tad iegāju MTA Map Editor`ā varēja taisīt objektus,tad ienācu forumā uzrakstīju ka problēma atrisināta, bet kad tikko gribēju iet turpināt taisīt savu mapi, izrādījās ka nevar vairs pievienot objektus, un līdz ar to problēma nav atrisināta! 

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
kāda tieši problēma? Taisot ar mta vairāk objektus nevar pievienot ?
Nezināju, ka mta ir kāds limits..

- Smart[Vendetta]
- Servera admins
Nu, es taisīju mapi, man jau 251 objekts, un vairāk nevar objektus pievienot, izvēlos objektu spiežu "Enter", lai ar pelīti novirzītu objektu nepieciešamajā pozīcijā, bet tas vienkārši neparādās![AoD]Alexis wrote:kāda tieši problēma? Taisot ar mta vairāk objektus nevar pievienot ?

MTA točna ir robeža tikai nezinu cik daudz, pats biju visus objektus izmantojis, nav kāda cita veida izņemot Dzin4ega variantu kā palielināt objektu skaitu?
Me Gusta.
Tā robeža ir gan MTa, gan SA
Uz 600x600 metriem drīkst atrasties līdz 250 objekti.
Bet par objektu limitu bez distances ievērošanas neko nezinu.
Uz 600x600 metriem drīkst atrasties līdz 250 objekti.
Nu ja nav daudz objektu, man reizēm sanāk šo gļuku apšmaukt noliekot to objektu, kuru nerāda un pēc tam ieejot objektu izvēlē (piemēram, buildigs/factories and warehouses).Nu, es taisīju mapi, man jau 251 objekts, un vairāk nevar objektus pievienot, izvēlos objektu spiežu "Enter", lai ar pelīti novirzītu objektu nepieciešamajā pozīcijā, bet tas vienkārši neparādās!
Bet par objektu limitu bez distances ievērošanas neko nezinu.