Hawkz_Ryder
Moderator: Moderatori
Hawkz_Ryder
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; Hawkz_Ryder
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 79.135.141.59
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; Dambo[O]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. bugging
Kur noteikumos teikts ka nedrīkst bugot /airport3 gates? Varēja vismaz izteikt brīdinājumu!
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 79.135.141.59
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; Dambo[O]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. bugging
Kur noteikumos teikts ka nedrīkst bugot /airport3 gates? Varēja vismaz izteikt brīdinājumu!
Re: Hawkz_Ryder
Smadzeņu trūkums?
Tas būtu pašsaprotami jāsaprot ka nedrīkst.
Un tev jau vakar vaidzēja ban par spawnkill un apvainojumiem.
Pērc unban un smirdi tālāk raichū.
Tas būtu pašsaprotami jāsaprot ka nedrīkst.
Un tev jau vakar vaidzēja ban par spawnkill un apvainojumiem.
Pērc unban un smirdi tālāk raichū.
Last edited by Kichyss on 22 Jul 2009, 15:55, edited 1 time in total.
Tu tiki brīdināts 3 reizes ( ar kick ) .hakeros wrote:Kur noteikumos teikts ka nedrīkst bugot /airport3 gates? Varēja vismaz izteikt brīdinājumu!
Edit : Atvainojos, bet bija 2 brīdinājumi ( kick'i ) un uz trešo sekoja bans.
War does not determine who is right - only who is left. -Bertrand Russell
- Chuckie_old
- Jauniņais
Atceros ka vakar viņš like pikačū uzvedās, ar tanku šaudijās pa air3, un ar heli galināja visus(taisīja spawnkill.)
Kāpēc dzēs postus? Patiešām,3 kick man nebija! Man bija tikai 1!! Rekur cilvēks apliecināja,Dambis negrib lai amni unban,tāpēc sāk poķoties! :S
-
- Jauniņais
spawnkill ir tad,kad šauj pa atdzimušu (atteleportējošo) spēlētāju kamēr nav pagājušas 10 sekundes! es gaidīju! kad pagāja es bliezu![StunT]Lvvecis wrote:Atceros ka vakar viņš like pikačū uzvedās, ar tanku šaudijās pa air3, un ar heli galināja visus(taisīja spawnkill.)
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
:DDD nesmīdini, pats vakar nospavnojos un skatijos kā tu pa mani bliez uzreiz ar tankuhakeros wrote:spawnkill ir tad,kad šauj pa atdzimušu (atteleportējošo) spēlētāju kamēr nav pagājušas 10 sekundes! es gaidīju! kad pagāja es bliezu!
Nu bļin,tā bija viena reize,es pat atvainojos
- Deliite[1337]
- euro
Es isti nesaprotu,tu gaji pa ielu un iesiti mentam,vinsh tev izteica bridinajumu,velreiz pieskarsies maniem riekstiem sedesi cietuma - tu atkal kutinaji mentu aiz riekstiem,un vinsh tevi ielika cietuma.Tad tu izciet cietumsodu.
Tas pats ari tagad,un nedomaju ka Latvija IR TIK MILZIGA KRIZE,ka tu nevaretu atljauties 95 santimus izteret,maksimums drusku vairak,bet ja esi vainigs atzisti ka ta ir bijis un viss,sarunasim ar Giboxu cik jamaksa un viss,apmeram tapat ka uz ielas butu nepareiza vieta atstajis mashinu!
Tas pats ari tagad,un nedomaju ka Latvija IR TIK MILZIGA KRIZE,ka tu nevaretu atljauties 95 santimus izteret,maksimums drusku vairak,bet ja esi vainigs atzisti ka ta ir bijis un viss,sarunasim ar Giboxu cik jamaksa un viss,apmeram tapat ka uz ielas butu nepareiza vieta atstajis mashinu!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.