[NDT]While

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
While!
Censoņa
Censoņa

[NDT]While

Post by While! »

1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; [NDT]While
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com);95.68.47.52
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; [NWA]SEC
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. s0beit

Sākšu no paša sākuma. Tad kad BoxG serverim bija tie garie RR man bij garlaicīgi, un tapēc es ielādēju sobeitu, lai būtu interesantāk spēlēt citos serveros. Tad kad BoxG bija on es ātri uninstalēju sobeit, izdzēsu d3d9.dll failu un gāju spēlēt. Iegāju serverī, nopirku propus, un tad pamanīju ka tas izvēlnes lodziņš tur vēl stāv, nodomaju WTF? Nospiedu Hotkeys priekš sobeit, nekas nestrādāja, tad domaju kad izkrashos pārinstalēšu GTA. Tad pirms biju pārinstalējis GTA @ airport3 shaudijos un nicky meginaja visiem nonjemt atslēgas uz /gates, tad es taisiju skrīnus kur man arī nonjēma acces. Sūtiju skrīnus SEC`am, biju pat aizmirsis, ka man tur ta linija radas, aizsutiju, vinjs ienaca serverī un nobanoja neko nejautājot.

Tā ir gadījies arī agrāk, ka paliek tā līnija.
Tā līnija pilnīgi neko nedeva, ne vairak hp, neko, vienkārši stāvēja malā un viss. :/
Image
Chuckie_old
Jauniņais
Jauniņais

Re: [NDT]While

Post by Chuckie_old »

Diezgan ticami. Jo tāds kā tu, noteikti negribētu banu boxgā. un katram var aizmirsties, ka kaut kas jānoņem. Tpc, domāju, ka šim čalim, jādod Unban.
[h4x]TheFly
Censoņa
Censoņa

Post by [h4x]TheFly »

Hmm, manas domas varētu būt tādas, kad itkā cik zinu While viņš nečītoja varbūt.. :/ Un manšķiet to nevari pierādīt 100 % kad izdzēsi to sobeit.
Image

Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Nebūt neticas, ka tu būtu dzēsis, drīzāk ar greizām rokām uzspiedi s0beit.exe/instal u.t.t.
Pamēģināju tavu pasaciņu un man gta sa bija tīra no sobeit.
Un ja domātu ar pareizo galu būtu arī uzspiedis uz gta sa folder un nokopējis to un tad to mēslu lādējis.
Vienīgais, ko ticētu, ko biji izdarījis biji izdzēsis " s0beit_hack.ini " , dēļ kā arī pāris fīčas palikušas.
While!
Censoņa
Censoņa

Post by While! »

es izmeginaju lielako dalju, ko deva tie sobeiti, piemeram zem udens cik ilgi var notureties, un atri naca skabeklis nost, un hp ari normali gaja
Varbut kkads gluks, ka man ta izvelne tur radijas, bet es patiesham nezinu ko es izdzesu un ko ne.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

njāaaaa...
pats esmu tā darījis, ka citos serveros ar s0beit ārdos, izdzēšu un spēlēju BoxG, lai pirksti neniez :D ....
viss, ko es darīju, bija tā: izdzēsu d3d9.dll failu un pēc vajadzības liku atpakaļ iekšā un NEKAD nav palikusi tā līnija, kaut gan esmu to darījis vairākas reizes....
tā kā izdzēšot d3d9.dll failu nevar palikt tā līnija....
ā un SEC - tev bija/ir pierādījumi, ka viņš čītojja BoxG serverī? :D
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
While!
Censoņa
Censoņa

Post by While! »

Es vinjam aizsutiju skrīnus pa pm, prasiju lai uzliek atpakalj /gates, jo nickys airpport3 kad vinju shava vinjs skreja bunkura un beigās uzrakstija /team.
Tad es redzēju kā sec ieet serverī un nobanoja mani, iegāja drošvien lai nobanotu, es ta domaju
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

[NDT]While wrote:es izmeginaju lielako dalju, ko deva tie sobeiti, piemeram zem udens cik ilgi var notureties, un atri naca skabeklis nost, un hp ari normali gaja
Varbut kkads gluks, ka man ta izvelne tur radijas, bet es patiesham nezinu ko es izdzesu un ko ne.
Būtu vel intresantāk, ja būtu smuks video/bildes, ka tev ir žaunas, bet tas tā, pa vēlu.
VNK vakara pasaciņas ir ļoti "aizraujošas".
Es arī labprāt padalītos ar savu pasaciņu.
"Reiz iegāju kkādā vācu serverī ar s0beit, nospiedu W un visi banned, the end."
Kādam vel ir aizraujoša pasaciņa, lai varētu warnot?
While!
Censoņa
Censoņa

Post by While! »

nu, kas tad ar mani būs?
Image
_

Post by _ »

unbanned.
Locked