airport3/tunedgates bunkura deacces

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Post Reply
NaitroseL
Censoņa
Censoņa

airport3/tunedgates bunkura deacces

Post by NaitroseL »

Tātad,lieta tāda kad man bezjēgā ir pazuduši abu bunkuru gan air3 bunkura gan tunedgates bunkura atslēga.
*Tiešām nebiju izdarījis nevienu pārkāpumu starp šiem bunkuriem.
Nebiju ne nošāvis,ne ielaidis kādu tajā.
Atslēga atņēmās abiem bunkuriem reizē,itkā lāgs tas arī nav,jau 1 mēnesi man atslēgas nav.
Biju prasījis adminiem,viņi jau neliekas ne zinis kā jau parasti.
Bet es lūdzu lai man uzliktu acces,lai paskatās kas tur ir.
Es godīgi saku,ja es pat zinātu ka kaut 1 lietu būtu nodarījis bunkuram,tad nemaz neprasītu,spēlētu tāpat vai arī pirktu atslēgu.
P.S par šo minēja arī daži kādi 3 cilvēki kad ir tas pats es laikam skaidri atceros bija Dj_bass bet bija vel daži kam ir šāds pats atgadījums.
Ceru uz atsauksmi.
Image
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: airport3/tunedgates bunkura deacces

Post by [fate.lv]RXTS »

Tas, ka atslēga pazūd abiem bunkuriem uzreiz nav nekāds lags. Šīs atslēgas piešķīra abas reizē, tādēļ arī atņem abas reizē, tas notiek automātiski.
  • Image
Dj_BaSs[eQ]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Dj_BaSs[eQ] »

Man ir tieši šī pati problēma! Nevienu neesmu ielaidis vai kkautko tamlīdzīgu darījis! Un ja ir dabūts 10 levelis! Tad atslēga automātiski ir dota! Bet vienu dienu ienaku serverī gribu iebraukt /gates! Bet uzrāda kad nav pieeja šim bunkuram! Un neko foruma arī nenacu rakstīt jo nav jegas! Visiem adminiem ne silts ne auksts! Piebildīšu kad šim serverim ir nepiemeroti admini! Nekorekti rīkojas ar savām dotībām!!! (spam)
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Var tikai 3 cilvēki atņemt atslēgas, Droši vien kāds rīkojās ar /team.
Un ne vienu vien reizi esmu teicis, ja ir sūdzības par adminiem, rakstiet sūdzības.
Image
NaitroseL
Censoņa
Censoņa

Post by NaitroseL »

Par to kad kāds lietojies /team,es negribu tagad tikai izdomāt kko,bet kad vēl bija man acces bija tāds atgadījums kad man viens itkā draudēja ar tādu lietu,es viņu šāvu, un šis draudēja ar /team air3 bunkurā.
Es viņam pašam teicu lai tikai kautko tādu izdara pats būs nelaimīgs.
itkā neko nemanīju kādu laiku es nevaru arī pierādīt kad tur ir vainīgs viņš, bet tāda lieta man bija...
Un arī neatceros kas tas bija,laikam bija kautkāds spēlētājs ar apmēram 14 līmeni.

Tad es dabūšu savu atslēgu atpakaļ ?
Image
Post Reply