Rampage pirms spele so speli izlasi noteikumus.. varu jau pateikt priekša ka tada punkta ka izspiest naudu speletajam aizliegts

, tads nav tapec lieki neposto.. protams es prasiju jo man nokaras dators un zaudeju lielu naudu jo nevarejo nopardot ipašumus, un vinam bija 10kk tapec uzprasiju 200l bet man vel bish pietruka. protams es ta vairs nedarisu .
Un ja runajam par to spawnkilu nu es to nešavu bet ja jus ta domajat neliekat banu, jums tas ir vienkarsi esat karaļi , bet es tikai siks punkitins man tak nebus kur iet ja izbanosiet citus serverus ar iipasumiem es nezinu.(latviesu) nu 4 000 sekundes es izcietu es atvainojos par to ko es izdariju Hawkzam un tas vairs neatkartosies... Bet ar Rampage vel var atgadities jo nav tada punkta , ja ir paradies toteikumos kur.. (tik neizdomajies paši

, es parbaudīsu) OKI es ļoti atvainojos un gribetu mieru, man negribas strideties..

AA un par to Rampage es teicu lai aizver savu žokli jo vins vislaik mani provaceja , 2) tas jau nekas rupjs (mes spelejam no rita un vins man prasa cik man gadi , es saku ka 17, vins saka ''tik liels un spele vel sa:mp'') tapec ari teici sikais un žoklis tak mums katram ir taka nekas rupjs.. vienkarsi kaitina ka rampage pa velti posto..
Kā jau teicu es to spawn kill jau izcietu sodu (4 000 sekundes cietumsods) Itka es es esmu izcietis sodu .