RxTs[TITNS] wrote:Jā, bobik, jūtu tev līdz. Taču izej ārā, uzcel sniegavīru, nevis rakājies pa forumu un meklē pusotru gadu vecus postus, kuru autoram avatars ir par lielu.
Ārā pa šito slapjdraņķi čist negribu. Vakar visu dienu nolija + vēl tagad līst. Tas nav smuki.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
Bobiks Norris - boxg foruma reindžers neuzvelciet vinju kad vinsh pieiet pie pc tad tas pats iesledzas
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.