FaLKeN

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
FaLKeN
Jauniņais
Jauniņais

FaLKeN

Post by FaLKeN »

1.Tavs īstais vārds.Ivo
2.Tavs pašreizējais vecums.Man ir 16 gadu.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)Esmu bijis admins sūdlaw serverī,un zinu daudz ko par adminēšanu. :)
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.Es parasti sūdzības netā nelieku,jo tas ir bezjēdzīgi,es labāk pasaku pa pm kādam adminam vai nu arī serverī rakstu /report.
5.Kāds mums būs labums no tevis?Kā jau teicu daudz zinu par adminēšanu un kā arī netaisu nekādus sarežģījumus.Tāpēc arī domāju ka es jums varētu noderēt. :)
6.Cik bieži spēlē SA-MP. SA-MP spēlēju dienā kādas 2-4h un pat dažreiz ilgāk.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.Šajā serverī jau spēlēju kādu gadu vai pat vairāk.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.Dm_SpEkT un tagadējais FaLKeN.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Sa-Mp spēlēju jau 1 gadu un kādus 3 vai 4 mēnešus.Esmu daudz ko jaunu iemācijies no sa-mp lietām taču dzīvei šaubos vai tas noderēs.Man patīk klausīties tehno 4ever radio.Ieteiktu arī jums paklausīties varbūt arī iepatiksies. Patīk ļoti boxg serveris,jo tur vienmēr ir interesanti un kā arī ir labi admini.Tas arī īsumā ir viss.
Image
[AoD]Kaspars
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: FaLKeN

Post by [AoD]Kaspars »

Pirmo reizi redzu, antē
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Re: FaLKeN

Post by Kichyss »