Beztēma #4
Moderator: Moderatori
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #4
Kūūl. Man šodien rekords, kā-nekā nesen sāku spēlēt.
Cik var runāt par savām iedomām? Žēl ka nevaru rakstīt "Administrātoru piteikšanās sadaļā", tākā neesmu admins...EDIT:nu PSC! vovkadu reizi pateicis kadu lamuvardu,paskatoties ko agrak rakstija SEC un jannka,tur vispar varetu jauki nonemt acc!
Man tagad arī jāsāk visu laiku pieminēt ka tev patīk sekss pa telefonu ar amigo operātoru? Riktīga pašnāvība tak šajos pakalpojumos, sākot ar to ka sniedz nekvalitatīvus pakalpojumus, beidzot ar to ka var atraut visādus STS.
Es saprotu ka tevi ietekmēja dziesma zemāk, bet man tas šķiet drusku paslimi.
Last edited by Kichyss on 05 Feb 2010, 11:37, edited 1 time in total.
-
- Nelabojams spameris
nu pie tā, ka man nenoņēma adminu vaino Gibox, vai kas toreiz te adminēja(itkā), katrā ziņā man pie kājasDeliit[TITNS] wrote:EDIT:nu PSC! vovkadu reizi pateicis kadu lamuvardu,paskatoties ko agrak rakstija jannka,tur vispar varetu jauki nonemt acc!

un jā, tā kā es agrāk rakstiju, man vispār te vajadzēja būt banam un acc nost. ;*
btw. palasot boxg skype čatu ko šodien esat mazliet paspamojuši, pārēcos, tikai 1 lieta. man palika žēl 1 nabaga cilvēka
viņam tak boxg admini izraisija smadzeņu traumu, vai ko tur, nez kāpēc tad viņš te spēlē?[2010.02.04. 22:18:02] kichaps says: rofl saw boxg spēlē

atvieglojat nabaga cilvēkam dzīvi(kura viņam tā jau ir nožēlojama) un uzlieciet banu, varbūt izies ārā no mājas sniegā uzcelt sniegavīru

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Jāsak paldies bobikam par dzemsu , tagad Flatout 2 spēlēju.Iesaku visiem , ja nav ko darīt.
EDITZ:Disaster , kā var PES onlinā spēlēt?
EDITZ:Disaster , kā var PES onlinā spēlēt?
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Disaster, prikols tev muti vērt vaļā bij
Nebija ko darīt, serverī mazu jautrību ieviesu, ja kkas nepatīk, tad vari arī paklusēt...
PS šodien jālaiž uz hoķi arēna Rīga

Nebija ko darīt, serverī mazu jautrību ieviesu, ja kkas nepatīk, tad vari arī paklusēt...
PS šodien jālaiž uz hoķi arēna Rīga

▲▲▲
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
YOYOOYOOYOOYOOYOOYOYOYOYOYOYOYOYOYOOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYYOYOYOYoYoYOYYOYOyOYOOYYOYOYOYOY SSSSSUUUUUUUUUUCKKKKKKKKKKASSSSSSSSSSSSSSSSSS HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
- Deliite[1337]
- euro
čau ssssssatisfy!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris