Beztēma #4
Moderator: Moderatori
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #4
Biju gan! Es tevi redzēju, tu priekšā dīdžejam biji! Atnāci viens, bet paziņas satiki. 

Last edited by Certain[ADT] on 12 Mar 2010, 16:53, edited 1 time in total.
Pie velna ko tu vsp visu laiku spamo? :OCertain[ADT] wrote:Nu ja tev tas neiet pie sirds, ierakstiet taja pašā google "bbc" un tur izspļaus tieši "BBC News" un vārds "News" nozīmē ziņas! Kādā sakarā viņš ir "pasists"? Tapēc kad viņš panāca to, kad tu kā pikačū sprāgsti vaļā? Normāls cilvēks vienārši neatbildētu, vai kautko puslidz sakarīgu
Nū un,ka BBC tur kautkāds ziņu sūds...

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Diemžēl, es nestāvēju priekšā DJCertain[ADT] wrote:Biju gan! Es tevi redzēju, tu priekšā dīdžejam biji! Atnāci viens, bet paziņas satiki.

-
- Nelabojams spameris
Varbūt aizej pie tā velna un nošaujies? Kāda tev daļa, vai es "spam'oju" forumā vai nē, tev no tā ir kautkādi nokārtošanās traucējumi (vai tiešāk sakot - ānis līp ciet) ja es iepostoju vairāk?
-
- Nelabojams spameris
Laikam tev kādas nianses ar lasīšanu. Tas tika adresēts tev. Saprotu, 12/13 gadigam tādas kļūdas piedodamas bet nākamreiz esi uzmanīgāks.
Certain[ADT] wrote:Varbūt aizej pie tā velna un nošaujies? Kāda tev daļa, vai es "spam'oju" forumā vai nē, tev no tā ir kautkādi nokārtošanās traucējumi (vai tiešāk sakot - ānis līp ciet) ja es iepostoju vairāk?
Var redzēt, ka neesi attīstījies. Lielāki cilvēki tā nedara. Gudrītis atradies tu mums te, Luppy.LuPPy[BBC] wrote:Nu,ja tev līp ciet āniss
Tāds cirvis
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Da nu cilvēks iet ernesto pēdās, vnk nemācās no kļūdām, bet gan atkārto tās..., ja tev ir kādas problēmas skolā, mājās vai savstarpējās attiecībās ar draugiem, cik zinu, tad skolās ir pedagogi, kuri ar lielāko prieku palīdz bērniem ar šādām problēmām 

▲▲▲
[AoD]ervuha wrote:Da nu cilvēks iet ernesto pēdās, vnk nemācās no kļūdām, bet gan atkārto tās..., ja tev ir kādas problēmas skolā, mājās vai savstarpējās attiecībās ar draugiem, cik zinu, tad skolās ir pedagogi, kuri ar lielāko prieku palīdz bērniem ar šādām problēmām
Pasaki kādas man problemas,tad centīšos laboties un neit ernestiņa pēdās...

mani jau vareeja izbanot uz 5 dienaam forumaa,bet kad mani neparko kkaads *censured* iesaista sveshos striidos,par to jau vinjam nekas nav,vaine admini?

-
- Nelabojams spameris
ernesto - Neviens jau neiejauc, vienkārši tu esi labs piemērs. 
LuPPy - Cik saprotams, tu nevari samierināties ar to ko cilvēki saka, tātad tev vajag nedaudz nērvus nomierināt.. Nezinu, speciāliem pedagolgiem ir vairāk jāzin, ārsts nav mans lauciņš.

LuPPy - Cik saprotams, tu nevari samierināties ar to ko cilvēki saka, tātad tev vajag nedaudz nērvus nomierināt.. Nezinu, speciāliem pedagolgiem ir vairāk jāzin, ārsts nav mans lauciņš.

FAK,domāju,ka tu esi baigais meistars ārsta profesijā...Certain[ADT] wrote:ernesto - Neviens jau neiejauc, vienkārši tu esi labs piemērs.

- Funeraleee
- Nelabojams spameris
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Te nav nekāds sakars ar spēli viņu strīdā, manliekas tas viss sākās ar to ka Certain piekasijās par pareizrakstību.Bet nu jā,piekrītu, nomierinaties.