Administrātoru pieteikšanās (Tobacco)
Moderator: Moderatori
Administrātoru pieteikšanās (Tobacco)
1.Raivis
2. 16 gadi
3. samp.premium.lv stradāju par adminu apmēram 3 menesus
4. bieži rakstu izmantojot komandu /report
5. gādāšu par tīru čatu un piesargāsu lai playeri neizmanto neatlautas programmas
6. seepleejis kopaa esmu 1.5 gadus
7. sodien sāku bet sim serveri redzu lielu potenciālu
8. Tobacco / Slayer/ Thief_VS_Hunter
9. Esmu 16 gadīgs zēns, nakosgad macisos jau 10 klase , ģimnāzijā , Esmu aizrāvies AR datorprogramēšanu , sriptiem un tt , Staigāju uz kursiem
ka arī mani aizrauj tehnika.. veikt visādus ekperimentus . un izgudrot patssavus mazos izgudrojumus, pašlaik veidoju pats savu co2 lazeri
2. 16 gadi
3. samp.premium.lv stradāju par adminu apmēram 3 menesus
4. bieži rakstu izmantojot komandu /report
5. gādāšu par tīru čatu un piesargāsu lai playeri neizmanto neatlautas programmas
6. seepleejis kopaa esmu 1.5 gadus
7. sodien sāku bet sim serveri redzu lielu potenciālu
8. Tobacco / Slayer/ Thief_VS_Hunter
9. Esmu 16 gadīgs zēns, nakosgad macisos jau 10 klase , ģimnāzijā , Esmu aizrāvies AR datorprogramēšanu , sriptiem un tt , Staigāju uz kursiem
ka arī mani aizrauj tehnika.. veikt visādus ekperimentus . un izgudrot patssavus mazos izgudrojumus, pašlaik veidoju pats savu co2 lazeri
- Smart[Vendetta]
- Servera admins
Re: Administrātoru pieteikšanās (Tobacco)
Tikai šodien piereģistrējies forumā un serverī.
Serverī neesi manīts, līdz ar to nav uzticības.
Pret!
Serverī neesi manīts, līdz ar to nav uzticības.
Pret!

taja tava izvele par vai pret ..bet man ir pieredze..... un pagaisajaa serverii mani atri uznema tur biju varbuut 1 nedelu spelejis ..un nevienas sudzibas nebija
Spēcīgs anti, jo reģistrējies esi tikai vakar, pieteikums neveiksmīgs (it īpaši 3. punkts), esmu redzējis serverī, bet galvenokārt afk un nevienu reportu neesmu saņēmis no tavas puses.
Pietam, izskatās, ka esi uztaisījis fake profilu, vai arī atradis kādu, kurš iepostotu tev labvēlīgu atsauksmi, kaut vai šis "spēlētājs" nav admins un ir pievienojies tikai šodien, kā arī viņa stati ir pa nullēm.
Pietam, izskatās, ka esi uztaisījis fake profilu, vai arī atradis kādu, kurš iepostotu tev labvēlīgu atsauksmi, kaut vai šis "spēlētājs" nav admins un ir pievienojies tikai šodien, kā arī viņa stati ir pa nullēm.
lolwut? Pieteikums ļoti vājš.. pievienojies 23.jūnijā.. aha. ;d
antih
antih

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Anti, jauniņos pie šādas atbildības nevajag laist, pierādi sevi, tad raksti.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Nu citi serveri gan ir citi serveri. Šis ir pilnīgi citādāks serveris ar citiem noteikumiem, citiem spēlētājiem, citu visu. Iepazīsti labāk servera spēlētājus, adminu lēmumus.Tobacco wrote:taja tava izvele par vai pret ..bet man ir pieredze..... un pagaisajaa serverii mani atri uznema tur biju varbuut 1 nedelu spelejis ..un nevienas sudzibas nebija
Vispār neredzu jēgu pieteikties par adminu pašiem jaunākajiem. Izskatās pēc viena no tiem, kuriem admina acc ir "blatošanai".

Antih from meh.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
23 jūnijs. ANTI
- [NWA]Dumper
- Bembists