Beztēma #5
Moderator: Moderatori
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #5
Sajaukt vairākas kopā, piparmētru ar kādu zemeni ko tādu - 2 ogles nopīpēju bišk raujos nost, galva jau tagad sāp jā. Neesmu īpašs specs tajās lietās, palasi googlee.

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Nu tas protams ir skaidrs, bet ja esi reibumā, tad bieži gadās kaut ko sastrādat, nu i-netā mazāk, bet dzivē jau gadās vairāk. Piem. man parasti ir tā ka es rakstu pa skype draugiem, bet nevaru trapiit pa pareizajiem burtiem, nu tad tur sanāk kaut kāda ķiiniešu valoda + vēl parlieku lielā atkātiiba.
Nu un ko tu esi sastrādajis, padalies informācijā?

Nu un ko tu esi sastrādajis, padalies informācijā?
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
WP a.k.a Water Pipe... ūdenspīpe...
btw, priekš jaukšanas, šitas ir labs:
http://www.hookah4less.com/accessories/ ... y-bowl.gif
btw, priekš jaukšanas, šitas ir labs:
http://www.hookah4less.com/accessories/ ... y-bowl.gif

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
man tieši tagad tāds derētu. 
vakar vispār vāks, uz diviem paņēmām divas 10pakas - jā man tagad ir divi diski ar nerātnajām līgo dziesmām, ar bleidiem pa istabu vandijos, nogrāvu aizskarus, uzkrita uz galvas, un turpat arī atlūzu. Piecēlos, poh, iesim gulēt a čoms man hokejists, tas izdomāja celsies pēc sava režīma 5:55 - labi nakts paiet - 5:55 augšā - fawk galva šķīst pušu, tas aizskrien uz naksņīku paņem divus alus - salāpamies - skatos uz galvas puns,aizskari norauti. n this is ma weekend.

vakar vispār vāks, uz diviem paņēmām divas 10pakas - jā man tagad ir divi diski ar nerātnajām līgo dziesmām, ar bleidiem pa istabu vandijos, nogrāvu aizskarus, uzkrita uz galvas, un turpat arī atlūzu. Piecēlos, poh, iesim gulēt a čoms man hokejists, tas izdomāja celsies pēc sava režīma 5:55 - labi nakts paiet - 5:55 augšā - fawk galva šķīst pušu, tas aizskrien uz naksņīku paņem divus alus - salāpamies - skatos uz galvas puns,aizskari norauti. n this is ma weekend.

- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Ehh, kā jellyfish var ar autoplay kretinēt.
btw. par to bezdzēruma interneta šaizi (tā to saukšu) tomēr nestāstīšu, vecs atgadījums, nav īpaši interesants, varbūt nedaudz nožēloju.. Nedz es stāstīšu, nedz jums interesētu.
btw2 es jau izfigurēju pats kas ir WP, pirms Stailera posta.
edit: neviens neko neraksta, eju gulēt. Nevis tādēļ ka neraksta, bet gan tādēļ ka jāiet. Rīt trenniņš futbolā, jāceļas. Agri.

btw. par to bezdzēruma interneta šaizi (tā to saukšu) tomēr nestāstīšu, vecs atgadījums, nav īpaši interesants, varbūt nedaudz nožēloju.. Nedz es stāstīšu, nedz jums interesētu.
btw2 es jau izfigurēju pats kas ir WP, pirms Stailera posta.

edit: neviens neko neraksta, eju gulēt. Nevis tādēļ ka neraksta, bet gan tādēļ ka jāiet. Rīt trenniņš futbolā, jāceļas. Agri.

- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Vot vot...jāpaspamo jau ir 
Un tā dziesma man sāk krist uz nerviem

Un tā dziesma man sāk krist uz nerviem

Last edited by Stailers[BoxG] on 05 Jul 2010, 01:01, edited 1 time in total.

- [NWA]Dumper
- Bembists
- bobiksv6k[1337]
- euro
Kri, ja nav slinkums, tad vairākas lapas iepriekš (tagad neatceros, bet liekas, ka bija kkāda 80. lpp.) viens drusku pa dzērumam parakstījās.
No viņs ir klusums līdz 10. jūlijam.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Airamzamzam.
- bobiksv6k[1337]
- euro
zamarampampam?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris