Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
Kāpēc svaigām? Man garšo ceptas.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Gan jau viss nokārtosies! Par kādām vēl desām, nē tas nav interesanti, labāk apspriežam tevi! 

Bobik ceptas un svaigas nav vienāds tips.
Ir svaigas un vecas, ceptas un žāvētas, un gaļīgas utt.
Ja jūs tā klusēsiet, es vēl aizmigšu!
Ir svaigas un vecas, ceptas un žāvētas, un gaļīgas utt.

Ja jūs tā klusēsiet, es vēl aizmigšu!

Last edited by nismo_AmP on 15 Jul 2010, 02:32, edited 1 time in total.
Vot, iesakiet kā man piespiest sevi izlasīt grāmatu. Es nespēju izlasīt līdz galam, parasti iesāku - man apnīk un ar to viss beidzas. Bet šoreiz pavisam smagi pat iesāk nevaru. 

-
- Jauniņais
Luuk pieraadiijums, kaadi ir foruma moderaatori.
Pashi (Nismo u.c.) chato bezteemaa, bet citiem neljauj un bano (noNe,Disaster)
ejiet tak uz skype chatot, tas ka juus maakat liist dupsii servera galvenajiem nenoziimee to, ka noteikumi uz jums neattiecas.
jeb atbanojiet tos, kuri tika banoti par ''spamu'', ljaujiet visiem taalaak spamot!
NAV GODIIGI KA DIRSAA LIIDEEJI VAR CHATOT KAA SKYPE, BET PARASTI SPEELEETAAJI NEVAR!!!!!!!!
ejiet tak uz skype chatot, tas ka juus maakat liist dupsii servera galvenajiem nenoziimee to, ka noteikumi uz jums neattiecas.
jeb atbanojiet tos, kuri tika banoti par ''spamu'', ljaujiet visiem taalaak spamot!
NAV GODIIGI KA DIRSAA LIIDEEJI VAR CHATOT KAA SKYPE, BET PARASTI SPEELEETAAJI NEVAR!!!!!!!!
HAHA.
Kad es lasu grāmatas, parasti pēc pāris lapām aizmiegu, kaut vai lasu no rīta.
Bet nav jēgas lasīt, ja negribi. Tāpat nekas nepaliks prātā vai ātri aizmirsīsies. Atrod grāmatu, kas interesē un tad mēģini.
Kad es lasu grāmatas, parasti pēc pāris lapām aizmiegu, kaut vai lasu no rīta.
Bet nav jēgas lasīt, ja negribi. Tāpat nekas nepaliks prātā vai ātri aizmirsīsies. Atrod grāmatu, kas interesē un tad mēģini.

-
- Jauniņais
Luuk pieraadiijums, kaadi ir foruma moderaatori.
Ja tu turpināsi floodot, es tev īpašu IP banu piešķiršu pats personīgi.
Edit: paldies.
Edit: paldies.
-
- Jauniņais
domaa tavs ip bans kautko mainiis? ticis pie modera tiesiibaam, tagad gailis garaaks par pashu. labaak draudi uzreiz ar banu serverii, taapat webaa reti uzturos.
Ok, nobanošu arī serverī, ja tā vēlies, nav problēmu.
Nu labi literatūras stundās es tur arī visu nelasīju, vnk. kaut ko muldēju par dzīves gudrībām, nu un ta viss čikiniekā, bet anglu val. - oij učene stingra piekasīsies. Stulbums, es jau meklēju bet neko tādu, kas mani pilnībā ieinteresē nevaru atrast. Vot ar mani tas pats - miegs nāk no garlaicīgās lasīšanas. 

-
- Jauniņais
nopeerc brilles? kur es teicu, ka veelos banu serverii? es teicu, lai draudi uzreiz ar banu serverii, jo ar webu mani diezko daudz nenobiedeesi.nismo_AmP wrote:Ok, nobanošu arī serverī, ja tā vēlies, nav problēmu.

Tu mani izaicini, lai es uzlieku tev banu! Neiesaku tev spēlēties ar mani, jo tici man, bana uzlikšana man lielas grūtības nesagādā, bet noņemšana gan. So GET LOST!
Kristīn, tādā gadījumā kapēc tev vispār jālasa, ja negribi? Kāds vaitad spiež?
Kristīn, tādā gadījumā kapēc tev vispār jālasa, ja negribi? Kāds vaitad spiež?

-
- Jauniņais
nismo, nestreso, izej aaraa, paelpo svaigu gaisu. administraatora tiesiibas tev ir dotas lai pildiitu savus pienaakumus, nevis draudeetu katram pretii naaceejam ar banu.
Jā es pati sev spiežu, man valodas nav stiprā puse, tāpēc man jāņem rokās grāmata un jālasa. Bet vienlaga, gan jau augustā izlasīšu - cerams.