Beztēma #5
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Beztēma #5
Diemžēl youtube nav saistīts ar šo forumu un tāpēc laikam banu nevarētu likt. 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Nē nu okei, domā, ko gribi, bet tu ar šādu video, cik noprotu, vēlies tikai sāasināt viņu attiecības, izraisot netikai naidu Delīt un 04 starpā, bet arī vēl iejaucot sevi tam visam pa vidu, btw, tā teikt, kurināt naidu savstarpēji, apvainot cilvēkus un vēl aizvainot 04, jo video redzams, kā Delīt viņu brutāli atdauza...WTF_Disaster wrote:nu jā,varbūt es domāju ka viņš laiza saldējumu vai konfekti.
▲▲▲
nezināju to ka AOD klans braukā un šauj ar tankiem:D p0k3

Nē,es gribu vienkārši pasmieties un likt citiem smieties par to,ko Deliit saka par 04d,un arī par to,ka Deliit grib piekaut 04d.[AoD]ervuha wrote:Nē nu okei, domā, ko gribi, bet tu ar šādu video, cik noprotu, vēlies tikai sāasināt viņu attiecības, izraisot netikai naidu Delīt un 04 starpā, bet arī vēl iejaucot sevi tam visam pa vidu, btw, tā teikt, kurināt naidu savstarpēji, apvainot cilvēkus un vēl aizvainot 04, jo video redzams, kā Delīt viņu brutāli atdauza...WTF_Disaster wrote:nu jā,varbūt es domāju ka viņš laiza saldējumu vai konfekti.

WTF_Disaster tikko /grove taisija crash'us ar /lift
-
- Jauniņais
Lai tak viņi šaudās, viņi tak pa tevi vai kādu citu nešauj? Neaiztiec viņus, tāpat, kā viņi neaiztiek tevi!rudis323 wrote:nezināju to ka AOD klans braukā un šauj ar tankiem:D p0k3

Nedirs,es biju blakus tam,kuru kkas nošāva (iespējams tu),tas arī uzlika kad maz hp palika!rudis323 wrote:WTF_Disaster tikko /grove taisija crash'us ar /lift

kad es spawnojos uz grove teu garaza bija lifts un masina un tu pats tur staveji un tad man bija crash
es nebiju vienīgais,tu teleportējies tev uzreiz nebija crash,kad viņš uzlika liftu es pirmais pazudu! vismaz kad man rādīja čatā tos errorus es tevi vēl redzēju! takā nevajag melot. p.s. tu viņu paspēji novākt!

-
- Nelabojams spameris

justin bebr, fak yea :d
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
justīne bebre
justin fever (drudzis)
justin fever (drudzis)

- Hustler_Imis
- Rakstnieks