Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Z_K[Vendetta]
- Censoņa
Re: Beztēma #7
pirms kadiem 3 meneshiem ari megjinaju ar seb bankas karti paypal regjistreeties - neljaava, bet pirms kadas nedeljas es registrejos bez problemaam
- [NWA]Dumper
- Bembists
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
"Tu tak vakar tikai reģistrējies.
Ar iepriekšējiem nikiem atceros tevi kā zemākās klases spēlētāju.
Atteikts!"
WTF Dumper, tagad mūs visus sadala grupās kā tas skolās notiek (krutie,nekrutie)? Varbūt cilvēks vakar piereģistrējies, bet pirmajā dienā kautkādu čali kuru tu nezini censties iedalīt 'nekruto' grupā? Tas patiešām ir faking dolbiski no tavas puses.
Atteikts!"
WTF Dumper, tagad mūs visus sadala grupās kā tas skolās notiek (krutie,nekrutie)? Varbūt cilvēks vakar piereģistrējies, bet pirmajā dienā kautkādu čali kuru tu nezini censties iedalīt 'nekruto' grupā? Tas patiešām ir faking dolbiski no tavas puses.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Paskaties uz viņa iepriekšējiem nikiem, cik atceros, kad viņš spēlēja viņš bija tā saucamais pikačū jeb zemākās klases spēlētājs, nevis krutais vai nekrutais.

Mīļo Dumperiņ, gribi, lai pastāstu, kas tev ir gadījies? Ja gribi kādu kaitināt, vari mēģināt pakaitināt savas klasesbiedrenes. Ehh...
Par to vainošanu, ir nenopietnā vainošana. Piemēram, man kaut kas izkrīt no rokām, bet vainīgs ir vīrietis, kurš stāv man blakus. Reāli, es to vīrieti nemaz nevainoju, nav jau tā, ka es viņa dēļ kļuvu neveikla, bet gadās pateikt ? tu vainīgs?.Bet ir arī nopietnā vainošana, kad tiešām cilvēks kaut ko ir nodarījis un negrib atzīt savu vainu. Es parasti vienmēr cenšos atzīt savu vainu un atvainoties, un iespējams mani tas tracina, ka otrs to nevar, neprot vai negrib.
BWS, pirmkārt, es neuzvedos kā slapma, otrkārt, es neesmu teikusi, ka vīriešiem nav jūtu. Visiem cilvēkiem tādas ir, neatkarīgi no tā dzimuma.
Par to vainošanu, ir nenopietnā vainošana. Piemēram, man kaut kas izkrīt no rokām, bet vainīgs ir vīrietis, kurš stāv man blakus. Reāli, es to vīrieti nemaz nevainoju, nav jau tā, ka es viņa dēļ kļuvu neveikla, bet gadās pateikt ? tu vainīgs?.Bet ir arī nopietnā vainošana, kad tiešām cilvēks kaut ko ir nodarījis un negrib atzīt savu vainu. Es parasti vienmēr cenšos atzīt savu vainu un atvainoties, un iespējams mani tas tracina, ka otrs to nevar, neprot vai negrib.
BWS, pirmkārt, es neuzvedos kā slapma, otrkārt, es neesmu teikusi, ka vīriešiem nav jūtu. Visiem cilvēkiem tādas ir, neatkarīgi no tā dzimuma.
Hustler_BWS wrote:Smieklīgi ir arī fakts, ka sievietēm ir tendence vainot vīriešus, mana pieredze vien pierāda, ka sievietes jau nu tiešām nav bez vainas, liela daļa no viņām vienkārši uzvedas kā vieglas uzvedības slampas, beigās vaino vīriešus, galu galā mēs taču esam stiprais dzimums un mums nav jūtu, kā sievietes apgalvo. :]

Ja kāds angliski nesaprot, tad tas nozīmē, ka es piekrītu BWS.

Es konkrēti nosaucu tevi par slampu? Es tev pārmetu par to, ka tu esi kārtējais cilvēks kas pārmet vīriešiem, man godīgi sakot visi šitie debīlie jociņi riebjas, sākot no seksisma līdz rasismam: Pie visa vainīgi krievi, vainīgi nēģeri, vainīgi vīrieši, kāds vienmēr atradīs kādu lietu par ko vainot citus, tas ka paši ir baigie dzintara gabaliņi, tas ir skaidrs.Kri wrote:Mīļo Dumperiņ, gribi, lai pastāstu, kas tev ir gadījies? Ja gribi kādu kaitināt, vari mēģināt pakaitināt savas klasesbiedrenes. Ehh...
Te nav runa par dzimumu, bet par konkrēto individuāli, ir vīrieši kuri tiešām izturas kā cūkas, izmanto sievietes utt., bet ir vīrieši, kuri uzvedas jauki utt., ar saviem principiem, tas pats attiecas uz sievietēm. :]
P.S. Yeeeeeah, vēlviena negulēta nakts

Skumjš skreens.
Bet tur neko nepadarīsi, cilvēki ir dažādi, neskatoties uz dzimumu. Ir egoistiskas meitenes un ir arī tādi paši zēni. Tas kā kuram raksturā.
Bet tur neko nepadarīsi, cilvēki ir dažādi, neskatoties uz dzimumu. Ir egoistiskas meitenes un ir arī tādi paši zēni. Tas kā kuram raksturā.
Me Gusta.
Nu jā, btw, - on, itkā negulēts visu nakti, bet možums iedod ribās 
Uz pilnu tušku muzons un aiziet.

Uz pilnu tušku muzons un aiziet.

A kur tās klases ir aprakstītas,un kādas viņas ir ?Jogurts[ODC] wrote:"Tu tak vakar tikai reģistrējies.
Atteikts!"
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Viņš vienkārši domā, ka ir augstāks par visiem citiem spēlētājiem un tas jau vairs nav godīgi pret jaunajiem/citiem spēlētājiem.

Viņš viņu ir ostijisQuattro.[n4] wrote:Piedodat kad ceļu vecas tēmas gaisā, bet scripts tiešām ir zagts, es tieši tādu pašu redzēju vienu adresē. Vnk viņš ir partaisijis tos uzrakstus un viss. un uzlicis kad ieroču sistēmu piedavā smirdīgais Disasters..

Par Veng tekstu. Man arī bija tā, ka nācās gaidīt 2h. Reāli pat 3h, jo bija tā sanācis, ka es biju 1h agrāk ieradusies, jo vienkārši tā bija sanācis, ka tā ir izdevīgak, nekā doties uz mājām, labāk pagaidīt. Tu sēdi, skaties mobilajā, minūtes rit, bet es esmu diezgan pacietīga. Oh, bet tomēr ieradās, pēc 3h, jā biju priecīga, bet... atkal nepatika kaut kas, un tad pēc kāda laika mana pacietība bija pilna, vienkārši ? ejiet jūs visi nāāāā....? Nu mūsdienās ir mobilie var taču piezvanīt, ka kavēsies, vismaz kaut kā paziņot. Zini, tādu čaļus es vienkārši sistu, man vienalga ar ko, bet sistu, kaut ar kurpi, vāzi utt.
Bet man visvairāk patīk, tie tukšie vīriešu vārdi, oh... mmm, tā dievinu. Tādi solījumi, tādi vārdi, bet diemžēl rīcība liecina par pretējo. Vārdi ir tikai un vienīgi vārdi, realitāte pavisam cita.
BWS, tev taisnība, ir izņēmumi. Agrāk vienu brīdi es biju vīriešu kritiķe, bet draugs reanimēja un pierādīja, ka ne visi vīrieši ir cūkas.
Bet man visvairāk patīk, tie tukšie vīriešu vārdi, oh... mmm, tā dievinu. Tādi solījumi, tādi vārdi, bet diemžēl rīcība liecina par pretējo. Vārdi ir tikai un vienīgi vārdi, realitāte pavisam cita.
BWS, tev taisnība, ir izņēmumi. Agrāk vienu brīdi es biju vīriešu kritiķe, bet draugs reanimēja un pierādīja, ka ne visi vīrieši ir cūkas.
Kapēc Wonderful.Creature atkal taisa profilus ? tikko tak bija LittleJacob,un atkal sācis jaunu dzīvi uz SUMMER[888]..