Smieklīgas bildes.
Moderator: Moderatori
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Smieklīgas bildes.
Nesaprotu prikolu, tikpat labi varētu te viens otra bildes likt un rakstīt ''LOL''.

Mani drīzāk uzjautrināja tas, ka viņš otrpus monitoram tēlo Mr.Bravūrīgo un sola man pa muti. Ieraudziju bildi - apdirsos.

- Deliite[1337]
- euro
un kas vainas? normals chalis,paskatitos tu bi uz sevi! katrs cilveks izskatas dazhadi,no dazhadiem skatu punktiem,un ja ari te ir jasmejas par to ka vinsh ir resns[par ko es stipri shaubos ka ta ir] tad tev pish? katra cilveka uztvera renums,vai liekais svars ir savadak,es pats neesu nekads skals,bet man pohuj ko citi doma par mani,so es reali soreiz nesaprotu tevi amish!
okay,edits,man pokuj ko vinsh telo aiz datora,man ar vinju nekad nav bijis ta ka vinsh telotu manas acis kkadu baigo gangstu,so i dont give a shit ka vinsh izskatas..... lielaka dalja siko shaja komuna telo gangstas - misteri bravurigie! man tagad vajadzetu dalities ar Kichyja,giboxa vai wg bildem? vai piemeram tevis pasha? jo tu ar kka pedeja lika esi baigais nigga form block!
edit3: un vsp ja te bija jasmejas,tad nu tu esi (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)
okay,edits,man pokuj ko vinsh telo aiz datora,man ar vinju nekad nav bijis ta ka vinsh telotu manas acis kkadu baigo gangstu,so i dont give a shit ka vinsh izskatas..... lielaka dalja siko shaja komuna telo gangstas - misteri bravurigie! man tagad vajadzetu dalities ar Kichyja,giboxa vai wg bildem? vai piemeram tevis pasha? jo tu ar kka pedeja lika esi baigais nigga form block!
edit3: un vsp ja te bija jasmejas,tad nu tu esi (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Es nesaprotu to, ka cilvēks nezin, kas ir otrpus monitoram un sola pa muti, tā, ka būtu baigais pa galvu devējs.
Now thats fukkin hilarious!
Un man uz sevīm nav jāskatās.
Nevienam pa muti nesolu, netēloju bravūrīgo.
EDIT: Un tev smiekli nenāktu, ja tu esi pāri 2m augumā un tev, piemēram, kaut kāds tukls trešklasnieks pa purnu solītu???
Now thats fukkin hilarious!
Un man uz sevīm nav jāskatās.
Nevienam pa muti nesolu, netēloju bravūrīgo.
EDIT: Un tev smiekli nenāktu, ja tu esi pāri 2m augumā un tev, piemēram, kaut kāds tukls trešklasnieks pa purnu solītu???

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
klausies lielais, tev pasham ir cik 17 ?
Sudigi tev ar matematiku amish! Ka tad nesoli disasteram vai kam soliji pa muti velak postu samekleshu! yo!
Tapec nemet citiem ar grabekli uz kura pats esi uzkapis! yo!
edit: jaa bonis ir paari 2m bet esi redzeji ka vinsh kadam kaut reizi sola pa muti ? tie kas savu speku apzinas nekad dzive pashi pizdi nesola! Vismaz nejau foruma! yo!
Sudigi tev ar matematiku amish! Ka tad nesoli disasteram vai kam soliji pa muti velak postu samekleshu! yo!
Tapec nemet citiem ar grabekli uz kura pats esi uzkapis! yo!
edit: jaa bonis ir paari 2m bet esi redzeji ka vinsh kadam kaut reizi sola pa muti ? tie kas savu speku apzinas nekad dzive pashi pizdi nesola! Vismaz nejau foruma! yo!

GET REKT
Es jau neteicu, ka Bonis kādam sola pa muti. Man ir 18, bet kāda tam starpība.
Jā, bonis ir pāri 2m. Es esmu 1,96m. Kāda tam starpība?
Par disasteru man nu un, tas ir disasters..

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Amish[TITNS] wrote:Es jau neteicu, ka Bonis kādam sola pa muti. Man ir 18, bet kāda tam starpība.
bet tu apgaz pats savu teoriju yo!
Ja tiesam gribetu tu nevis postetu foruma bet aizbrauktu!
Vienkarsi vienigais par ko jasmejas ir sita e thug dirsanas yo!

GET REKT
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
-
- Mana-mana
Man žēkl tevis, biju labākās domās. Tagad varbūt pasaki, ka es visiem naudu dalu, lai giboxs man ņem nost adminu.Amish[TITNS] wrote:LOLOLOLOLO*
*bilde izņemta*
Code: Select all
[16:31:32] Uldis(V6K): nu jā
[16:31:34] Uldis(V6K): zbis
[16:32:14] Uldis(V6K): da man pox
[16:32:26] Uldis(V6K): īsti nepiš ko primāti par mani domā.
[16:32:59] Anonīms: bet pohuj viņš ir (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) ;p
Parādi kaut vinu citātu, nav problēmu.
Tehniski es pats arī esmu 1,90, man ir liekas svars, bet nu manas domas ir pateiktas augstāk.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
- bobiksv6k[1337]
- euro
Pēdējais vislabākais.
:D:D:D

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Mana-mana
Pirmspēdējais no comment

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Pirmais visslabākais.

Man ar daži!

Man ar daži!

Ja man būtu 4 dolāri , 3 no tiem iztērētu reklāmai /Henry Ford/