nē, nu nesaku ka viņas nav glītas, bet nu, kā jau teicu, par gaumi nstrīdas, ir protams arī tā, ka pašam patīk arī kāda brunete blondīne, bet tomēr emo arī patīk, nevis tā, ka vispār pilnīgi neviena neliekas glīta ...Natre. wrote:amm, brunetēm,blondīnēm. viņas sexy.
Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6

- Chuby[777]
- Rakstnieks
- bobiksv6k[1337]
- euro
MILFS FTW!
Da piekāst, kādas meitenes, kuram patīk. Dažam labam arī patīk resnulītes, omītes un arī geji/lesbietes. Tas ir tā pat kā strīdēties par mūziku. Tam patīk tas, tam tas...
Da piekāst, kādas meitenes, kuram patīk. Dažam labam arī patīk resnulītes, omītes un arī geji/lesbietes. Tas ir tā pat kā strīdēties par mūziku. Tam patīk tas, tam tas...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Kā jau iepriekš minēju, par gaumi nestrīdas.... Bet, nu lab, katrs paliekam pie sava, nejau kādu cilvēku dēļ mainīsim domas par meitenēm...bobiks[1337] wrote:MILFS FTW!

Par gaumi nestrīdās.Es nocitēšu BWS teikto. ''Zinu ,man stils un gaume nav uz parpīra rakstīti.Bet ir jau labāk neka aiz skaudības sejā bakstīti/BWS/
- SilverStar
- Jauniņais
- Chuby[777]
- Rakstnieks
Nē nu vnk te patīk piekasīties par visu,kas nepatīk tev,bet patīk citam. Un daudzi nemaz neprot novērtēt patiesas vērtības,yo. 

- Chuby[777]
- Rakstnieks
Tikko ievedu suni iekšā, biju pastaigāties, ievedu suni kupenās un viņš tik smieklīgi lēkāja, ka nevaru beigt smieties.

- SilverStar
- Jauniņais
Es mātes čivauvu suņa drēbēs izvedu, čalis lēkā tākā tāds trusīts.
Tā ņirdzu.
Patikās.

Par to rindu ir garš stāsts, rinda tika uzrakstīta no depresīvās dzīves iespaida.. Bet nu, tāda ir rindas nozīme, nevajag ievērot citu trulās un nievājošās piezīmes..Par gaumi nestrīdās.Es nocitēšu BWS teikto. ''Zinu ,man stils un gaume nav uz parpīra rakstīti.Bet ir jau labāk neka aiz skaudības sejā bakstīti/BWS/
P.S. Jā, es neguļu vēl tik agri, šādā depresijas stāvoklī labi rakstās dzeja.

Nu gadās, tāds nu es esmu, ja neesmu iegrimis depresijā vai dzīves faktos/gudrībās, rakstu dzeju vienlaikus klausoties Klasisko Hip Hopu.

- SilverStar
- Jauniņais
Katram sas. Arī bija uznācis gruzīgais, es sameklēju ritīgu metālu un izārdiju izstabu un sagraizīju rokas. Bet tas bija laiciņu apakaļ.

Nu man depresija jau ir vidēji divus gadus, apmēram tā, vismazākās lietas var uzdzīt depresiju, pat labs bīts.