Vispār jau Sparkle GeForce 9600GT 1GB... Un viņa darbojās, bet ir samazināta dzinēja jauda.RxTs wrote:Kas tad nu? Nopirki ATI Radeon videokarti un klāt nenāca šitas kabelis - nevari dabūt v-karti pie dzīvības?
Beztēma #2
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #2
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
PCI-EX slots maximāli dod ## W (nezinu cik, bet tai videokartei nepietiek), līdz ar to, vajag pievienot papildus barošanu. Un domāju, ka ar 500W barošanas bloku pietiek.RxTs wrote:Nu es domāju, ka tev atliek pirkt jaunu barokli.
ps. Atradu ( http://netshop.lv/index.php?page=shop.p ... t&Itemid=1 )
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
nu ja tavai video kartei ir 2 ligzdas kurās štepselēt, tad ieštespelējot abus ar 500w diez vai pavilks. Kur nu vēl 1 gb..
PS. es jau linku uz to saitu un kabeli biju iedevis dažus postus augstāk..

Zinu un paldies, bet iedevu arī RxTs lai viņš beigtu spamot.[AoD]Alexis wrote:nu ja tavai video kartei ir 2 ligzdas kurās štepselēt, tad ieštespelējot abus ar 500w diez vai pavilks. Kur nu vēl 1 gb..
Liels paldies! Gadijumā nezini apmēram pēc cik piegādā preci?
salidzini.lv[G]Zak wrote:Varat kāds ieteikt labu ( Datora ) i-veikalu?
Būtībā tas nav datorveikals, bet viņš meklē pa 318 internet-veikaliem un kārto pēc zemākās cenas

Ieej mājas lapā, un izlasi, bet nu ja tev ir slinkums, tad :
Piegādes izmaksas
* Vienots piegādes tarifs visā Latvijas teritorijā - 3.99 Ls
* Datoru daļu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir vienāda - 3.99 Ls, neatkarīgi no preču svara, skaita vai lieluma, izņemot atsevišķas preču grupas
* Datoru komplektu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir vienāda - 9.99 Ls, neatkarīgi no datora svara vai lieluma
* Tukšu datoru korpusu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir 5.99 Ls
* LCD monitoru piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir 4.99 Ls
* Skaļruņu un skaļruņu komplektu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir vienāda - 5.99 Ls
* Lielgabarītu preču (piemēram, televizoru vai citu preču, kas smagākas par 20 kg) piegādes cena ir - cena pēc vienošanās
Piegādes izmaksas
* Vienots piegādes tarifs visā Latvijas teritorijā - 3.99 Ls
* Datoru daļu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir vienāda - 3.99 Ls, neatkarīgi no preču svara, skaita vai lieluma, izņemot atsevišķas preču grupas
* Datoru komplektu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir vienāda - 9.99 Ls, neatkarīgi no datora svara vai lieluma
* Tukšu datoru korpusu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir 5.99 Ls
* LCD monitoru piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir 4.99 Ls
* Skaļruņu un skaļruņu komplektu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir vienāda - 5.99 Ls
* Lielgabarītu preču (piemēram, televizoru vai citu preču, kas smagākas par 20 kg) piegādes cena ir - cena pēc vienošanās
- Deliite[1337]
- euro
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
Dziesma super! 

Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
Iesaku palasīt krievu tautības pārstāvju komentāros šajā lapā.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...