Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
Da 04d ir sadzēries šodien...
Nu ww ir pilnīga taisnība, es domāju par tevi - 04d. Tu tak esi vīriešu dzimums vai tomēr es maldos?
Ja vajag pierādījums varu parādīt pat apliecinošus dokumentus, nezinu, vari parunāt ar mani lai parbaudītu balsi. Nu ko vēl, man izdarīt lai pierādītu tev to?
Nu ww ir pilnīga taisnība, es domāju par tevi - 04d. Tu tak esi vīriešu dzimums vai tomēr es maldos?
Ja vajag pierādījums varu parādīt pat apliecinošus dokumentus, nezinu, vari parunāt ar mani lai parbaudītu balsi. Nu ko vēl, man izdarīt lai pierādītu tev to?

- Deliite[1337]
- euro
Kri paliek dusmiga 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
Kad es esmu dusmīga tad es sāku skrāpēties...
Nu un vispar jā, šovakar man jau visi zb, apbrīnojami cik cilvēki var būt debīli.
Nu un vispar jā, šovakar man jau visi zb, apbrīnojami cik cilvēki var būt debīli.

- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Tie ar kuriem kontaktējos. Jo vairak uzzinu, jo sliktāk paliek, kādi man jauki , mīļi un pūkaini draugi. Ahh...
Vispār es vairāk nekam neticešu, apkārt ir tikai meļi.
Da neko jau neesat izdarījuši, mani nokaitinaja pavisam citi cilvēki.
Labi, miers...

Vispār es vairāk nekam neticešu, apkārt ir tikai meļi.
Da neko jau neesat izdarījuši, mani nokaitinaja pavisam citi cilvēki.
Labi, miers...

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Kā tu vari teikt, ka es esmu sadzēries, ja nezini kāds es izklausos/uzvedos dzērumā?Da 04d ir sadzēries šodien...
Paldies, ka pa mani domā, bet nu savādi. Kāda starpība kas man pa dzimumu...
Es izsaku skaļi domas, tā pat kā daudzi citi šeit. Un man neko pierādīt nevajag, tā pat nekāda jēga nav, nedomāju ne iet draudzēties baigi vai kā.

Vēlos pierādīt to ka tu kļūdies un to ka man ir taisnība, neko vairāk.

Arī fakts, pie tam nav nepareizs.
Anyways, mainam tematu, te daži cilvēki sāk aizsvilties
So, jums ar bija jautra vētra šodien? Pie manis ozoli locijās kā zobu bakstāmie un zibens bija labs.
Anyways, mainam tematu, te daži cilvēki sāk aizsvilties

So, jums ar bija jautra vētra šodien? Pie manis ozoli locijās kā zobu bakstāmie un zibens bija labs.

- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Man te tāda krusa ir, liekas ka logus drīz izsitīs 
Beet nu jau nedaudz norimās
Uun njaa.... lietus un vējš ar liels

Beet nu jau nedaudz norimās

Uun njaa.... lietus un vējš ar liels

-
- Nelabojams spameris
flame WARS, yeah

nenoliegšu, ka bildi atradu fano.lv, bet still, stars are everywhere

nenoliegšu, ka bildi atradu fano.lv, bet still, stars are everywhere

Bija bija, man vēl uz pagrabu bija jāskrien uz kūti (Es dzīvoju tādos pilsētas robežas laukos), liekas ka tulīt jau zibens uzšaus pa dirsu 

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Man tā spēle diezgan gludi iet , fps nevaru pateikt tagad, slinkums iet atkal spēlē iekšā. xdAleksis: tāpat vien, jo diezgan prasīga spēle manam procim. Sākumā, kamēr redzu citus spēlētājus, tad ~10-15fps, tiec pirmais un jau 45+ fps :d Spēlēju uz kkāda 91 video režīma, ja pareizi atceros.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
nezinu kādēļ, bet es viņu varu palaist tikai 1 reizi un tikai tad, ja pc ir tikko ieslēgts. Vienkārši nekas nenotiek. rld versija. Tev ir tāpat?
Bet tā jau spēlējama ir, vadība normāla.
Bet tā jau spēlējama ir, vadība normāla.