Imis[DC]
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Imis[DC]
Tev ir smadzenes, rec.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
tas pierāda, to, ka neesi pietiekoši atktīvs, ja jau neesi mani online redzējis.Funeral.e wrote:Jā , tik tiešām viss ir smuki un forši sarakstīts , sūdzības gan navā un jā nedomāju ka adminēt divos serveros vienlaicīgi būtu vienkārši , ja protams tu nedomā nolifot , un un un neesmu tevi redzējis tevi ne reizi pa šo nedēļu online . Nu jā esmu pret

ANTI..Neesi nemaz tik ilgi boxg, un neesi tik ļoti aktīvs. Dzirdēju ka uzinstalēji sampu, lai dabūtu adminu , bet kad atmeti cerības tad laikam jādzēš ārā ne?
Marcha, ko tu tagad muldi, ka nav ilgi BoxG, viņš te ir par diviem mēnešiem ilgāk kā tu. Un ja tu esi admins, kapēc lai viņš nebūtu???

Es te piereģistrējos kad sāku spēlēt , bet viņš visu laiku spēlēja engeims un acc tik stāvēja.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Tātad, esi viens no tiem lētticīgajiem, kas tic visam ko viņam pačukst austiņā, samp es biju izdzēsis ilgi pēc acc atteiktšanas 1. reizē, un tam galīgi nav sakara ar ACC, tā kā pirms kaut ko saki, tiešām pārliecinies vai ta ir.[NWA]Marcha wrote:ANTI..Neesi nemaz tik ilgi boxg, un neesi tik ļoti aktīvs. Dzirdēju ka uzinstalēji sampu, lai dabūtu adminu , bet kad atmeti cerības tad laikam jādzēš ārā ne?
Bet īstais iemesls bija tāds, ka man tomer bija jāpabeidz skola un ko es arī izdarīju, bez sampa man bija vairak laika mācībām.

- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Nepatīk tas, ka pēc katra Anti kaut ko raksti pretī un mēģini pierādīt pretējo. Saprotu, ka šādi aizstāvies, bet tomēr. Pagaidām Anti, bet varu savas domas mainīt.
- Chuby[777]
- Rakstnieks
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Tā kā ir pagājusi gandrīz nedēļa kopš pēdējo postu ierakstīja Aristokrāts, nodomāju, ka esat jau aizmirsuši par manu pieteikumu un izlēmu pacelt tēmu uz augšu, lūdzu nelieciet anti tagad par šo manu lēmumu.
vēlētos sagaidīt sakarīgas atbildes, kāpēc esmu/neesmu domāts šim amatam.
tikko izskaitīju visus par un pret sanāk - 7 par un 8 pret.
lūdzu izsakiet savus viedokļus.
EDIT: 8 par un 8 pret.
EDIT2: 10 par un 8 pret
vēlētos sagaidīt sakarīgas atbildes, kāpēc esmu/neesmu domāts šim amatam.
tikko izskaitīju visus par un pret sanāk - 7 par un 8 pret.
lūdzu izsakiet savus viedokļus.
EDIT: 8 par un 8 pret.
EDIT2: 10 par un 8 pret
Last edited by Hustler_Imis on 28 Jun 2011, 02:09, edited 4 times in total.

došu rec, jo vismaz galva ir, bet īsti nesaprotu, kāpēc citi admini savus rec izmanija uz anti
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
Mainu no anti uz Rec , iesmesls ? Nav no kārtējiem cilvēkiem kurš nevar nociesties ! Domāju var 2 lvl ar izaugsmes iespējām.