tikai tagad piefiksēju. Kas tas par wazelīnu? Ko tu ar to gribi pateikt? Ok pirmo IP atpazīstu, bet otrā tur ir ielikta smukumam? Nesaprotu kas tas par mājienu. Šodien iemācījies copy paste no sava log faila? Tagad visu drazu te kopēsi un rādīsi. Ja domā tas tev liks izskatīties baigi gudram tad kļūdies. Es ar sakopēšu visādus nikus un IP adreses ar time stampiem un ko tas dos? NEKO! BTW iesaku nomainīt RCON pass. Vienkārši drošības pēc. A ja nu. ;D
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
123456 wrote:tikai tagad piefiksēju. Kas tas par wazelīnu? Ko tu ar to gribi pateikt? Ok pirmo IP atpazīstu, bet otrā tur ir ielikta smukumam? Nesaprotu kas tas par mājienu. Šodien iemācījies copy paste no sava log faila? Tagad visu drazu te kopēsi un rādīsi. Ja domā tas tev liks izskatīties baigi gudram tad kļūdies. Es ar sakopēšu visādus nikus un IP adreses ar time stampiem un ko tas dos? NEKO! BTW iesaku nomainīt RCON pass. Vienkārši drošības pēc. A ja nu. ;D
LOGs no playeriem, kas mēģinājuši iekāpt mašīnās, kas atrodas tālāk par 100 vienībām: http://boxg.lv/c_spawn.php .
ir daudzi kas biezhi kapj mashinas daudzi ari no FortiS!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
hz par to fortis bazi,bet domaju ka tie ir kas kapushi mashinas noteikta laika spridi!