ja gan
Mans un drauga parkour video.-Mes amatieri :D
Moderator: Moderatori
- GOW_Desire
- Jauniņais

Re: Mans un drauga parkour video.-Mes amatieri :D
[quote="jannka"]Mjā arī taisnība. Šitam visam vajag pilsētu tādu riktīgu viss labāk. Un it sevišķi ja ir tās pamestās deviņstāvenes kur var parkour taisīt līdz nelabumam.[/quote]
ja gan
ja gan
-
GOW_Tattoo
- Jauniņais

OK nakamais bus pa visu PILSEETU ok.[/b]
Last edited by GOW_Tattoo on 05 Aug 2008, 20:02, edited 1 time in total.
pisētu.
Piesētu vai Pistu?
Piesētu vai Pistu?
-
GOW_Tattoo
- Jauniņais

neneNEWS wrote:pisētu.
Piesētu vai Pistu?
-
[CW]Harcha
- Censoņa

ierēkt varēja....
tik pats to visu varētu, kautvai parkour netrenējos. (no 2 draugiem iespaidojos)
uztaisat kko nopietnāku
tik pats to visu varētu, kautvai parkour netrenējos. (no 2 draugiem iespaidojos)
uztaisat kko nopietnāku
Pa tizlumu nav ko smieties...
Vispirms iemācies kaut ko un tad filmējies un taisi video. Ja ir intrese patiešām nodarboties ar tādām lietām , tad iesaku braukt uz Rīgu Olimpisko centru Grostonas iela 6b tur ir akrobātikas zāle kur ir viss kas vajadzīgs. Batuti , paralona bedre , mīkstie paklāji , Air track ( gaisa celiņs ) un vēl citas lietas.
Pats tur ar gāju kādreiz , bet es tikai flipus mācījos , tur vēl apmāca visādus elementus no parkour .
Vispirms iemācies kaut ko un tad filmējies un taisi video. Ja ir intrese patiešām nodarboties ar tādām lietām , tad iesaku braukt uz Rīgu Olimpisko centru Grostonas iela 6b tur ir akrobātikas zāle kur ir viss kas vajadzīgs. Batuti , paralona bedre , mīkstie paklāji , Air track ( gaisa celiņs ) un vēl citas lietas.
Pats tur ar gāju kādreiz , bet es tikai flipus mācījos , tur vēl apmāca visādus elementus no parkour .
-
Bboy-Rassell
- Nelabojams spameris

Devendra wrote:SVIESTS!
- GOW_Desire
- Jauniņais

[quote="DoG"][quote="Devendra"]SVIESTS!
[/quote]
bet vismaz vini [color=violet][size=7]ne[/size][/color]centas bet ierekt vareja cik jums gadi?[/quote]
mums ir 15, nu galigi no garlaicibas to filmejam
mums ir 15, nu galigi no garlaicibas to filmejam
-
GOW_Tattoo
- Jauniņais

14
nu tenx atu bonzo lielais pro baigas vecis nolielijas ka zin kur tadz spots ir 
Kāds spots jefin? Tur var trenēties tas ir sporta centrs.Tattoo wrote:14nu tenx atu bonzo lielais pro baigas vecis nolielijas ka zin kur tadz spots ir
Ps ja tu butu filmējis to ,lai varētu parekt , tu to nebutu publicējis neta , bet gan vienkarsi ar draugu pastījies , bet tu parādi ka tu esi tizls lunis..
-
GOW_Tattoo
- Jauniņais

nesac taisit offtopic maugli, kapec lai nevaretu radit neta?? blje pilns nets ar visadiems lielakiem sudiem..bandzo wrote:Kāds spots jefin? Tur var trenēties tas ir sporta centrs.Tattoo wrote:14nu tenx atu bonzo lielais pro baigas vecis nolielijas ka zin kur tadz spots ir
Ps ja tu butu filmējis to ,lai varētu parekt , tu to nebutu publicējis neta , bet gan vienkarsi ar draugu pastījies , bet tu parādi ka tu esi tizls lunis..
Pilniibaa piekriitu, bet ja es buutu admins tad droshi sleegtu ciet