[BB]Startum

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: [BB]Startum

Post by W4I[Vendetta] »

Bezpajumtnieks[p0k3] wrote:Ar kuru galu tu domā? Pēc konforences jau sapratu, ka savos gados neesi nekāds inteliģents, lai gan tomēr čalis, kas mēģina internetā paspīdēt, kur citur to nav iespējams izdarīt. Klausies, ja tu esi tik pārliecināts, ka es sadarbojos ar viperman, varbūt citi arī sadarbojas, un vispār jēga ir likt sūdzības? Kā tad tu pienāc pie lēmuma, ka tieši es esmu sadarbojies, bet citi nē? Dēļ tā bana? Piedod man, bet man liekas, ka tu neesi pat pabeidzis vidusskolu skatoties uz taviem intelektuālajiem postiem un loģiku. Ja tu uzskati, ka te ir kaut kāda sazverestība, un kontakcija, tad piedod man. Skrien ar pieri pret priedi. Pilnīgs āksts!
Liels prieks, ka tev ir kāds talants un dalies ar to, domāju, ka varēsi piedalīties nākamajā Zelta Talantu konkursā, jo šobrīd tavi izdarītie secinājumi pēc 10 vārdu dzirdēšanas iekšs skype sarunas ir diezgan drosmīgi un izskatās, ka esi pārliecināts par tiem, bet diemžēl tie ir ļoti tālu no faktiem. Tas tā, lai varētu pilnveidot savu talantu un varbūt iegūt 1. vietu konkursā. ;)

Kas attiecas uz šo sūdzību, tad no tavas puses saņēmu vairāk jautājumus, kā atbildes :/ Bet ko tur vairs. Šis neapstrīdamais fakts visu izskaidro
Bezpajumtnieks[p0k3] wrote: čalis, kas mēģina internetā paspīdēt, kur citur to nav iespējams izdarīt.
tāpēc uzskatu, ka mans lēmums šajā sūdzībā vairs nevar tikt ņemts vērā, jo balstoties uz augstāk citēto tekstu nebūs objektīvs. Tāpēc aicinu pārējos adminus izvērtēt šo sūdzību un sodīt vainīgo balstoties uz tiešiem un neapgāžamiem pierādījumiem, kas šajā sūdzībā tiek sniegti.
Gumybear[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Re: [BB]Startum

Post by Gumybear[Vendetta] »

Domaaju kad vienakrshi sadarbojas.

Pieversisim lielaku uzmanibu ari Startum.

Tadel domaju kad sudzibu varetu slegt ciet.
Image
Locked