Izlasi vēlreiz cītīgāk šo komentāru.04d[ADT] wrote:Kā gan admini varētu zināt visu serveru adreses? Bišku nereāli, tev tā nešķiet?
[STA]_Arkta
Moderator: Moderatori
Re: [STA]_Arkta

nū bet tomēr tas nau taisnīgi. kā var nezinat kas ir skillz.l* un es takā tomēr gribētu unban jo tas nau taisnīgs banāns.
Viss ir taisnīgi , pērc vien unban.[STA]_Arkta wrote:nū bet tomēr tas nau taisnīgi. kā var nezinat kas ir skillz.l* un es takā tomēr gribētu unban jo tas nau taisnīgs banāns.

-
- Nelabojams spameris
Piedod, bet par tādu skillz pirmo reizi dzirdu.
cik jums gadi takā tādi mazi bērni noziedo , nopērc . pirmo reizi dzirdu par tadu skillz. nu psc ..... kas tikai samp.boxg.lv unn draugiem.lv mājas lapu zinat par citam banu nu kruti. mozg 0
-
- Nelabojams spameris
Ar smadzenēm man viss ir kārtībā un nejutos ne kripatas vainigs ja nezinu par kautkādu krievu crap. Kāds sakars ka mazi bērni? Vispār tā sakāmā pielietojumu saproti?
es labāk par tevi zinu. kā tu vari nejusties vainīgs. ^^ pats tu krievi šits domā ko raksti.
-
- Nelabojams spameris
Atkal tu savus ekstrasensu fufeļus raksti, kā jau serverī dariji. Ej un padomā par savu dzīvi un izdomā sev likteni ja nav ko darīt, nevis te rādi savu muļķīgumu.
Bet vispār par topika jēgu runājot, man liekas, ka te viss ir skaidrs.
Bet vispār par topika jēgu runājot, man liekas, ka te viss ir skaidrs.
te ir skaidrs tas ka tu esi dumsš un galigi nezini par ko jabano. takā 10 gadīgs bērns. mozg teu 0 apsveicu.
- =D equals three
- Rakstnieks
Arkta, esi tāds pats kā smile un rads..
Tak beidz tēlot muļķi un viss, pats tu esi 10 gadnieks kurš pat īsti neprot latviešu valodu.. KRIEVS!
Tak beidz tēlot muļķi un viss, pats tu esi 10 gadnieks kurš pat īsti neprot latviešu valodu.. KRIEVS!

★★★★★
pats tu krievs atvičaj par bazaru mūlāps. davai šodien 19.00 gaidu pie savas majas . ja vaig pm adresi iedošu.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris